Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στην κατοχη μου 2 router :

a) ZTE ZXV10 απο wind (γνωστο προβλημα με wi fi - εχει ρυθμιση εντασης wifi -wi-fi n)

b ) thomson 585 v7 (δεν εχει ρυθμιση εντασης wifi)

Ψαχνω router με τα εξης χαρακτηριστικα :

1)ρυθμιση εντασης wifi απαραιτητα!!!!!

2)wi fi n 300 ισως

3)σταθερο πχ σαν to thomson

4) ποιοτικο netgear ,linksys πχ

5)τιμη 50-60€

Ζηταω πολλα?

Καθε γνωμη αποψη δεκτη....

Δημοσ.

D-Link DSL-2740b

εικονες γι'αυτα που σε ενδιαφερουν, απο το δικο μου.

Και φυσικα ειναι ποιοτικο.

Max uptime εχω 15 μερες χωρις να αλλαξει καθολου η IP μου (την οποια τελικα την αλλαξα ο ιδιος γιατι κατεβασα κατι απο filesonic :-D )

2wm027d.png

2wpi8g7.png

Δημοσ.

SNR Margin (dB) : 29.4 24.0

Attenuation (dB) : 32.0 17.0

Output Power (dBm) : 19.7 12.2

Δεν ειναι και τα καλυτερα οπως βλεπεις.

Με otenet ειμαι.

snr 24 db ????? o οτε δεν ειναι απο default στα 11db? (η γραμμη σου βεβαια δεν θα αποσυγχρονισει ποτε με αυτο το νουμερο-για αυτο και το router δεν αποσυγχρονιζει αλλωστε)

Αρα δεν μπορουμε να ξερουμε και την σταθεροτητα του router σε ασταθεις γραμμες...με χαμηλο snr..

Στα ποσα κλειδωνεις? Αν ζητησεις αλλαγη snr προς τα κατω θα ανεβεις πολυ σε συγχρονισμο...

Εγω με wind με snr στα 6db και atten 32db συγχρονιζω sta 13500.

Tο router εχει πισω κουμπακι για το wifi?

Ποιο απο τα παρακατω εχεις γιατι βλεπω οτι εχει αλλαξει εμφανισιακα λιγο το μοντελο.

post-115261-0-72272700-1328435417_thumb.jpgpost-115261-0-16499200-1328435329_thumb.jpg

post-115261-0-74025800-1328435403_thumb.png

Δημοσ.

Το snr δεν με ενδιαφερει γιατι ειμαι με 2Mbit. :rolleyes:

To router εχει δοκιμαστει και σε σπιτι φιλου, με κλειδωμα στα 17 (παλι otenet).

Αυτο της πρωτης αριστερα εικονας εχω.

Το τελευταιο, πρεπει να ειναι το 2741b (over isdn)

Κουμπακι για το wireless δεν εχει. Το 2741b εχει τετοιο κουμπι.

Ιδου και ενα screenshot απο τα στατιστικα...

2n1tdti.png

Δημοσ.

a.o οτε δινει 9 οχι 11.σε connex tv δινει 13 και.

επισης το θεωρω λιγο χαζο feauture την αλλαγη του ποσο θα εκπεμπει το wifi.ειναι ηδη 100 Mw Που ειναι το 1/10 απο το Max Του κινητου σου και λιγοτερο απο οτι ειναι ενος dect phone.βεβαια και να μειωσεις το δικο σου θα εχεις αλλα 10 δικτυα γυρω σου τα οποια ασε φτανουν και αλλα 10 dect απο γειτονες.κατα τα αλλα μπορεις να μην παρεις τιποτα.

κανεις το Thomson adsl router κλεινεις το wireless και βαζεις το zte σαν access point Πανω στο Thomson.

επισης δεν ξερω αν στο thomson μπορεις να αλλαξεις την ενταση απο κανα cli.βεβαια κανενα απο τα 2 δεν εχει N.ασε που αν πας σε N 300 mbps και μειωσεις την ισχυ σε βλεπω να παιζεις χειροτερα και απο το g.

εκτος αν τα εχεις ολα οπτικη επαφη

Δημοσ.

Παντως εδω Link η φωτο ειναι διαφορετικη....

μηπως εγινε face lift στο μοντελο ??? :)

Παντως ειναι pstn και εχει και κουμπι wifi.....(το οποιο με ενδιαφερει απαραιτητα....)

Δημοσ.

a.o οτε δινει 9 οχι 11.σε connex tv δινει 13 και.

επισης το θεωρω λιγο χαζο feauture την αλλαγη του ποσο θα εκπεμπει το wifi.ειναι ηδη 100 Mw Που ειναι το 1/10 απο το Max Του κινητου σου και λιγοτερο απο οτι ειναι ενος dect phone.βεβαια και να μειωσεις το δικο σου θα εχεις αλλα 10 δικτυα γυρω σου τα οποια ασε φτανουν και αλλα 10 dect απο γειτονες.κατα τα αλλα μπορεις να μην παρεις τιποτα.

κανεις το Thomson adsl router κλεινεις το wireless και βαζεις το zte σαν access point Πανω στο Thomson.

επισης δεν ξερω αν στο thomson μπορεις να αλλαξεις την ενταση απο κανα cli.βεβαια κανενα απο τα 2 δεν εχει N.ασε που αν πας σε N 300 mbps και μειωσεις την ισχυ σε βλεπω να παιζεις χειροτερα και απο το g.

εκτος αν τα εχεις ολα οπτικη επαφη

ok δεν θυμομουν το snr του ΟΤΕ .

Dect εχω ενα siemens με σχεδον μηδενικη εκπομπη.

Για αuτο κοιταζω και router με μειωμενη ισχυ..(ειναι και θεμα ψυχολογιας)

To ZTE μου κανει σε ολα αλλα παθαινει blackout το wireless.

To Thomson 585 v7 (ειναι σκυλι) αλλα δεν παιρνει ρυθμιση δυστυχως μεσω cli για ρυθμιση εντασης wifi....

Εχω οπτικη επαφη με το router ....αποσταση περιπου 6-7 μετρα ....γιατι να τρωω ασκοπα ακτινοβολια.....

Δημοσ.

ok δεν θυμομουν το snr του ΟΤΕ .

Dect εχω ενα siemens με σχεδον μηδενικη εκπομπη.

Για αuτο κοιταζω και router με μειωμενη ισχυ..(ειναι και θεμα ψυχολογιας)

To ZTE μου κανει σε ολα αλλα παθαινει blackout το wireless.

To Thomson 585 v7 (ειναι σκυλι) αλλα δεν παιρνει ρυθμιση δυστυχως μεσω cli για ρυθμιση εντασης wifi....

Εχω οπτικη επαφη με το router ....αποσταση περιπου 6-7 μετρα ....γιατι να τρωω ασκοπα ακτινοβολια.....

μηδενικη το siemens Οταν ειναι πανω στο dect.γιατι εκτος dect παιζει σε αποσταση 2-3 φορες του wifi.δεν μιλαω για το κινητο.κανονικη τοστιερα.αλλα τα 100 Mw Που βγαζουν τα ρουτερ ειναι πραγματι τιποτα.για 6-7 μετρα τραβας και καλωδιο μεσα απο καναλι:D

Δημοσ.

εγω εχω το DSL 2640 B της DLINK πεταει απλα :wub:

το τομσον του οτε μου εκανε συνεχεια επανεκκινησεις

επειδη τα Thomson εχουν μιαμανια με επανεκινησεις ειδικα wireless οταν τα εχεις για αυτο firmware update.

Δημοσ.

επειδη τα Thomson εχουν μιαμανια με επανεκινησεις ειδικα wireless οταν τα εχεις για αυτο firmware update.

ελα μου που μου εχει καει η καρτα εθερνετ στο λαπτοπ απο κεραυνο :-( και δεν μπορουσα να συνδεθω με καλωδιο για να περασω αλλο φιρμγουερ... ετσι πηρα το dlink :wub:

παντος το τομσον δεν καταλαβε τιποτα απο τον κεραυνο :fear: το εχω καβατζα :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...