Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απ ότι καταλαβαίνω εγώ όχι. Τα άλλα τα έκανες?
alexGTAV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ολα ειναι οκ..μονο το malwarebytes δεν εχω τρεξει αλλα κι αυτο ειμαι σιγουρος τιποτα δεν θα βρει.. πως θα βρω τωρα που ειναι το προβλημα? μηπως στο cooler?? aaa και τους τελευταιους drivers μολις τους εγκατεστησα...
jordan23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παγώνει η οθόνη, μαυρίζει και μετά σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας με το μήνυμα "nvidia kernel drivers stopped and recovered successfully" φίλε δεν έχεις πρόβλημα αν σου βγάζει το παραπάνω. είναι θέμα drivers kai να μην σου κάτσει. υπάρχει και σχετικό θέμα στο thelab.gr στις κάρτες γραφικών με 2 πιθανές λύσεις αλλά σε μένα δν έπιασε καμιά. το έχω ψάξει άπειρα εδώ και 2 χρόνια με μια gtx470 και αντιμετωπίζουν πολλοί πρόβλημα με nvidia . googlare το να διαβάσεις. έμένα κολάει όταν παίζω 1080p ταινίες.
alexGTAV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο πρεπει να γραφει..με καθυσηχασες τωρα Με τις θερμοκρασιες του cpu τι παιζει?
jordan23 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο πρεπει να γραφει..με καθυσηχασες τωρα Με τις θερμοκρασιες του cpu τι παιζει? άλλαξε πρώτα πάστα και αν δεν αλλάξει κάτι άλλαξε ψύκτρα. ή δανείσου μια να δεις τι παίζει
alexGTAV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα και η παστα και η ψυκτρα ειναι ολοκαινουριες:/
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα και η παστα και η ψυκτρα ειναι ολοκαινουριες:/ Μήπως έκανες το λάθος και είπες " Έ εντάξει όση περισσότερη πάστα τόσο το καλύτερο " ;;;;
alexGTAV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 χαχα οχι..εβαλα να καλυψει ολον τον επεξεργαστη με τη λιγοτερη δυνατη...και το εχω κανει πολλες φορες.. πριν απο το format με παιχνιδια το περισσοτερο που μου ειχε παει ηταν 49 βαθμοι...μετα αρχισε να ανεβαινει. Ενταξει παιδια ολα ειναι οκ..εγκατεστησα τους τελευταιους drivers της καρτας και τωρα επαιξα για ενα μισαωρο shaun white skateboarding και η θερμοκρασια ηταν στους 48 βαθμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα