Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα μηνα αγορασα απο εδω απο το forum μια gts 450 "sonic" και τωρα τελευταια τα παιχνιδια εχουν αρχισει να ψιλοκολλανε.

Το shaun white skateboarding επρεπε να το παιζει ΑΝΕΤΑ στα highest settings αλλα εμενα μερικες φορες κολλαει..

πριν απο λιγο η οθονη εκλεισε απο μονη της για 5 δευτερολεπτα και οταν ανοιξε μ εγραφε κατι για nvidia και οτι σταματησε να ανταποκρινεται (δεν προλαβα να διαβασω:/)...

Υπαρχει καποιο προβλημα; αν ναι τοτε πως να το λυσω;

Το υπολοιπο συστημα ειναι:

-Intel Core 2 Quad Q6600 2,4GHz G0

-2x2 gb ram ddr2 667MHz

-psu Solytech 8500 btx 500W

-Asus p5kpl-vm mobo

-cpu cooler:xigmatek loki sd963

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, 2 πράγματα να σε ρωτήσω:

1) Έκανες update τους drivers ; Αν όχι κάνε τους.

2) Αν στο 1 απάντησες ναι είσαι σίγουρος οτι έβαλες τους σωστούς και οτι μπήκαν απροβλημάτιστα ;

Τί μύνημα για την nvidia σου βγάζει ; Βάλε μια φωτό.

Δημοσ.

Τους drivers μου τους εβαλε ειδικος που του πηγα τον υπολογιστη για format αρα θα ειναι οι σωστοι..οσο για το μυνημα δεν μπορω να βαλω φωτο επειδη μου το εβγαλε γρηγορα οπως ας πουμε οταν συνδεεις ενα usb κατω δεξια που σου λεει οτι ειναι ετοιμο για χρηση..:/

Νεο προβλημα!!μολις τωρα ανοιξα το real temp να τσεκαρω την θερμοκρασια του cpu και ειναι χωρις λογο στους 45 βαθμους και εχω και 30% cpu usage..τι ειναι αυτο το καινουριο παλι?!

(η ψυκτρα μου εχει εγγυηση σε περιπτωση που το προβλημα εινα εκει)

Δημοσ.

Καλά ο " ειδικός " τώρα δεν ξέρουμε τί έκανε, πήγαινε στην Διαχείρηση Συσκευών, βρές την κάρτα γραφικών και πές μου ποιά έκδοση έχει πάνω... Αλλά αυτό με την cpu θα σε γελάσω μάλλον δεν έχεις καλό air-flow μέσα στο κουτί ;;;;; :confused:

Δημοσ.

1) Αν ο τεχνικός έβαλε τους τελευταίους drivers και μάλιστα μετά από format (άρα δεν έχουμε περίπτωση conflict με υπολείμματα) τότε δύσκολα έχεις πρόβλημα με αυτό

2) Κατέβασε και τρέξε το malwarebytes (είναι free). Κάνε full scan. Αν βρει κάτι πόσταρε εδώ τα αποτελέσματα

3) Πήγαινε έναρξη->εκτέλεση->msconfig και δες τι υπηρεσίες των windows, προγράμματα κτλ τρέχουν στο παρασκήνιο. Η κάνε alt+ctrl+del και πόσταρε φώτο από τον task manager

4) Τσέκαρε αν το κουτί έχει γεμίσει σκόνες και γι αυτό (+το 3) ζεσταίνεται ο επεξεργαστής σου.

Δημοσ.

Δεινόσαυρε καλώς σε βρήκα και πάλι :lol: Για τον ειδικό δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για σωστή δουλειά...Μπορεί να του είχαν ξεμείνει τίποτα drivers και τους πέταξε εκεί μέσα...( Λέω γώ τώρα ) και γιατί τον στέλνεις στο msconfig ; Στο task manager φαίνονται καλύτερα.

Δημοσ.

Tι εννοείς "φαίνονται" καλύτερα? Είναι πιο όμορφα? Έχει πιο πολλά? Όσο για τον τεχνικό, έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί τους? Εδώ γιαγιάδες κάνουν overclocking δεν θα ξέρει ο τεχνικός να περνάει drivers? Επίσης παλιοί drivers δεν σημαίνει ελαττωματικοί και δεν χαλάνε όπως τα κοτόπουλα.

Τι έγινε, τον πήγες στα 6 ή όχι ακόμα?

Και τα δύο.

Δημοσ.

Tι εννοείς "φαίνονται" καλύτερα? Είναι πιο όμορφα? Έχει πιο πολλά? Όσο για τον τεχνικό, έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί τους? Εδώ γιαγιάδες κάνουν overclocking δεν θα ξέρει ο τεχνικός να περνάει drivers? Επίσης παλιοί drivers δεν σημαίνει ελαττωματικοί και δεν χαλάνε όπως τα κοτόπουλα.

Τι έγινε, τον πήγες στα 6 ή όχι ακόμα?

Εννοώ φαίνονται περισσότερα και μεγαλύτερα

Ναι μισώ τους τεχνικούς γιατί την έχω πατήσει απο 2 έως τώρα ( καλά δεν τους μισώ όλους αλλά τους Αθηναίους περισσότερο )

Και παλιοί drivers σημαίνουν "πρόβλημα" για καινούρια παιχνίδια.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ 6 :P Απλά κλειδώσανε το τοπικ και δεν μπορούσα να σας το πώ...

Δημοσ.

Ελεος-.-

πως ποσταρω φωτο(ειμαι λιιιγο noob:Ρ)

Όπως είσαι στον πλήρη επεξεργαστή κειμένου κάπου κάτω απο το κουτί για το κείμενο θα σου λέει upload a photo ή attach a file ή κάτι παρόμοιο ψάξε λίγο... Δεινόσαυρε μήν με προλαβαίνεις :mad: :P

Δημοσ.

να τες.. πειτε μου μονο αν χριαζεται να ποσταρω και φοτο με τα υπολοιπα που εχει στις "υπηρεσιες"..

Ειναι το προβλημα απο εδω?

post-229940-0-46792100-1328392898_thumb.png

post-229940-0-93553100-1328392914_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...