Προς το περιεχόμενο

Star Wars Episode I 3D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε, ο καθένας έχει τους λόγους του να μην θέλει να το δεί αλλά εγώ ως γνήσιος Star Wars καμένος θα πλήρωνα όσο-όσο για αυτό και όχι δεν είμαι κορόιδο του μάρκετινγκ απλά είναι για εμένα είναι σημαντικό.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά αν το 3D δε λέει κάτι δεν βλέπω το λόγο να πάει κανείς να δει κάτι που έχει ήδη δει, ακόμη και αν είναι lucas fan (σε λογικά επίπεδα), αλλά ο καθένας προφανώς θα κάνει αυτό που γουστάρει και καλώς θα κάνει

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε, ο καθένας έχει τους λόγους του να μην θέλει να το δεί αλλά εγώ ως γνήσιος Star Wars καμένος θα πλήρωνα όσο-όσο για αυτό και όχι δεν είμαι κορόιδο του μάρκετινγκ απλά είναι για εμένα είναι σημαντικό.

καλα, και γω καμμενος ειμαι αλλα οτιδηποτε βγηκε περαν τις ταινιες του '67-'80-'83 τοχω διαγραψει απο τη μνημη μου...

Luka$$$

ακου midichlorians :lol: :lol:

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται οτι το Star Wars δέν είναι ΜΟΝΟ οι ταινίες, έτσι ; Γιατί όποιος δεν το ξέρει δεν μπορεί να λέει και πολλά-πολλά.... Είναι ενας ολόκληρος θυσαυρός απο κόμικς μέχρι και τίς ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και των βιβλίων. Άρα καταλαβαίνετε οτι δεν βασίζουν τα πάντα στη " φαντασία για χρήμα "

Δημοσ.

νταξ, αν δεν εχω ορεξη να παιξουμε το 'ποιος την εχει μεγαλυτερη', προφανως δεν ειναι μονο ταινιες αν και αν εξαιρεσεις παιχνιδια τυπου jedi knight ή κομικ τυπου Dark Empire, ολα τα υπολοιπα ειναι επικως απαραδεκτα και τραβηγμενα απο τα μαλλια...θυσαυρος μπα, ακου τα και απο καποιον που προλαβε ενα εκ αυτων στο σινεμα-οριακα και μεγαλωσε με τον Χαν και τους λοιπους και δεν εκατσε να σαπισει πισω απο ενα pc παιζονταν οτι μαλακια βγηκε μετα το episode 1...

καταλαβαινω ολα τα πιτσιρικια που χεστηκαν πανω τους με παιχνιδια, ταινιες-σαν-videogame και λοιπες μαλακιες, αλλα για την μεγαλυτερη πλειοψηφια αυτων που ζησαν λιγο απο το φαινομενο star wars, ολα τα παραπανω φανταζουν σκουπιδια..

οn the bottom line, δες το episode 1 45 φορες 3d-oταν ειχε πρωτοβγει το ειχα δει 3-4 σινεμα γιατι δεν μπορουσα να χωνεψω οτι καποιος διαλεξε να μου βιασει την αγαπημενη μου παιδικη αναμνηση με τετοιο τροπο- και ασε μας εμας που 'δεν πρεπει να λεμε πολλα-πολλα επειδη δεν εχουμε διαβασει την καθε παπαρια που εγραψε ο καθε κακομοιρης για να πλουτισει ο Luca$$' να μην το στηριζουμε...τα λεφτα σου τρωμε στο κατω κατω?

υγ. το οτι κατι ειναι 'θυσαυρος απο κομιξ, ταινιες, βιβλια' ενω ξεκινησε απο 3 ταινιες, ειναι κατι που θα προβληματιζε και τον πιο αγαθο, οταν διπλα θα του εβαζαν την λεξη 'φαντασια για χρημα'

Δημοσ.

Με τα jeti burger απο goodys εχει κουπονι για 2 ατομα σε 3D σε τιμη ενος; Η ειναι με κληρωση;

Τι τιμη εχει το εισητηριο για 3D;

• Super Moderators
Δημοσ.

αν ήταν στα simply burgers το κουπόνι θα άξιζε, αλλά για goodys? damn, ούτε σε στιγμές πείνας στο στρατόπεδο...

Δημοσ.

Αγαπητε,

leaked-ξεleaked υπαρχουν ανθρωποι που θα πανε να το δουνε. Ακομη και goody's θα παω. Μην σου πω οτι θα παω με το φωτοσπαθο ρεπλικα να τρομαζω τα πιτσιρικια.

Δημοσ.

εμενα δεν μου αρεσαν τα burgers. Παρε ενα western burger, πολυ καλυτερο. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θελει καποιος να παει να ξαναδει μια ταινια που εχει βγει εδω και χρονια μονο και μονο επειδη τωρα ειναι 3d. Φυσικα, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει απλα εμενα μου χτυπαει ασχημα αυτη η "ανακυκλωση". Ειναι σαν τα burgers η φαση, η συνταγη ειναι γνωστη απλά την αλλάζουν λιγο (fancy cheeseburgers)

Δημοσ.

εμενα δεν μου αρεσαν τα burgers. Παρε ενα western burger, πολυ καλυτερο. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι να θελει καποιος να παει να ξαναδει μια ταινια που εχει βγει εδω και χρονια μονο και μονο επειδη τωρα ειναι 3d. Φυσικα, ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει απλα εμενα μου χτυπαει ασχημα αυτη η "ανακυκλωση". Ειναι σαν τα burgers η φαση, η συνταγη ειναι γνωστη απλά την αλλάζουν λιγο (fancy cheeseburgers)

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι μια ταινία που έχουμε ξαναδεί και το γεγονός ότι το 3D από μόνο του δεν θα με τράβαγε στο σινεμά, με το κουπόνι την βλέπω με ένα φίλο μου πληρώνοντας 5Ε έκαστος. Αν εξαιρέσεις τα 2.5Ε που ήδη έδωσα για το burger θα είναι το πιο φθηνό εισιτήριο που θα πληρώσω ποτέ σε σινεμά. Επειδή μόνος μου δεν θα πάω να την δω και να πληρώσω και 10ρικο με 5 και ένα φίλο (ή 4 ή 6 κτλ) είναι αλλιώς.

Το Sith έλεγε πάντως. Το Jedi όχι.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή όλοι μιλάτε χωρίς να το έχει δει κανείς, ας αφήσω και εγώ τα 2 μου cents.

Ήταν πολύ ωραία αίσθηση βλέποντας πάλι την ταινία, πόσο μάλλον στον κινηματογράφο. Οι podracer + τελική σκηνή/μάχη Darth Maul ήταν πολύ γαμάτες επι της οθόνης, η μουσική (η οποία εννοείται ότι ισχύει και αν το έβλεπες στο σπίτι...) τέλεια στο surround sound της αίθουσας. Γενικά ήταν λες και το έβλεπα πρώτη φορά, και μας μάγεψε και τους 3 (και την υπόλοιπη αίθουσα εννοείται)

ΑΛΛΑ για τα επιπλέον 4 δολλάρια (τελικό εισητήριο 14 και ψηλά) ΔΕΝ άξιζε το 3D. Θα πλήρωνα άνετα 10+ να την δω σε απλό 2D, με τπτ enchanced ποιότητα (ποιο πολύ για τα 4, 5 και 6 παρά για 1, 2 και 3) παρά για ένα μουφο 3D. Ήταν πεντακάθαρα money grab η λίγο blurred εικόνα χωρίς τα γυαλιά, με καμία σημαντική βελτίωση στην εικόνα ως προς το 3D πάντα. Καθαρά μόνο για τα έξτρα 40% του εισητηρίου το βγάλανε, όχι ότι το αμφισβιτούσε κανείς δηλαδή...

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μάλλον δεν θα δω και τα άλλα 2 (η hopefully 5...), που λογιά θα ακολουθήσουν στο μέλλον, άλλα όπως είπε κάποιος, θα παω επειδή γουστάρω και όχι επειδή πιστεύω before hand ότι αξίζουν σαν 3D.

407814_10150552403487233_507447232_9627819_2040574125_n.jpg

Δημοσ.

άρα μούφες αυτά που λέγανε και μετέφερα αφού δεν αξίζει σε 3d

μάλλον θα προσπαθούν να σπάσουν box office records μιας και μείνανε πίσω

οπότε είναι για όσους τους άρεσε πολύ και θέλουν να την ξαναδούν σε κινηματογράφο

αναρωτιέμαι πόσο κόσμο θα μαζέψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...