Jimie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά πιστεύετε θα αξίζει ( Star Wars Episode I : The Phantom Menace 3D ) ή απλά θα το μαγαρίσουνε ;;; Λέτε να τους γαμωσταυρίζουμε ή θα τους επευφημούμε ;; Περιμένω γνώμες και ιδεές...
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον, αλλά οι πραγματικά ΚΑΛΕΣ 3d ταινίες είναι αυτές που γυρίστηκαν εξ αρχής με σκηνοθεσία που να αναδεικνύει το 3D, ασχέτως θεματολογίας. Όπως το Avatar, το Ice Age 3, το Ghosts of the Abyss, ακόμη και το Step Up 3D, κλπ. Δες για παράδειγμα πόσο τεράστια πατάτα ήταν το Clash of the Titans (καλά αυτό και γενικά ήταν αίσχος, αλλά το 3D ήταν εντελώς off και αρπαχτή). Τώρα τί μαγικά θα έχει κάνει ο Lucas, δεν ξέρω. Πιό πολύ περιμένω πάντως να δοκιμάσω τα Sith & Jedi burgers από το Goody's
porco_rosso21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τι να μαγαρισουν, η ταινια ειναι που ειναι σκουπιδι, πιο κατω δεν παει...
Jimie Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τι να μαγαρισουν, η ταινια ειναι που ειναι σκουπιδι, πιο κατω δεν παει... Φίλε μου θα χεστούμε τώρα...όταν πρόκειτε για Star Wars όπως και να το πείς σκουπίδι δεν το λές.
theo93 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 η ταινια θα εχει παραλαγες η θα ειναι ακριβως η ιδια?? τι να μαγαρισουν, η ταινια ειναι που ειναι σκουπιδι, πιο κατω δεν παει... no comment
Darky Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου θα χεστούμε τώρα...όταν πρόκειτε για Star Wars όπως και να το πείς σκουπίδι δεν το λές. Και star wars fan να εισαι ,σκουπιδι ειναι και ας εχει το ενδιαφερων της για το star wars universe Δεν υπαρχει συγκριση μπροστα την πρωτη τριλογια. Γενικα μετρια ταινια,δεν ξερω εαν μπορει να την σωσει το 3D.Εχει βεβαια 1-2 σκηνες που θα ηθελα να δω σε 3D.Σιγουρα οι star wars fan θα την δουν αλλα βαθια μεσα ξερουν πως ειναι αρπαχτη
Toufas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Το εχω ξαναπει. Το χειροτερο star wars ηταν το attack of the clones. Ειπε οτι ακουσε την κριτικη σχετικα με το phantom menace και δεν θα εκανε τα ιδια λαθη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 για 12 euro? ούτε για πλάκα...
oneofthem Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τα καινούρια star wars όντως μοιάζουν ψιλοάχρηστα, δεν έχουν κάτι να πουν εγώ τα είδα επειδή το sci fi είναι ψιλοσπάνιο κι επίσης για να δω πως ξεκινάει η ιστορία (μια απορία που θα ήθελα να λύνεται σε πολλές ταινίες) αλλά να πω την αλήθεια δεν περίμενα και τπτ περισσότερο γιατί δεν εκτιμώ και πολύ τον lucas παρά τις καινοτομίες του που αποδίδω στην τακτική βάζε άπειρο χρήμα και κάτι θα βγει η μετατροπή σε stereo μπορεί να μοιάζει αδύνατη τεχνικά αλλά δεν είναι έχουν αναπτυχθεί εξειδικευμένες τεχνοτροπίες για αυτή τη δουλειά και τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα να μετατραπεί μια ταινία που δεν γυρίστηκε εξαρχής σε stereo, και το αποτέλεσμα να είναι τέλειο το κόστος όμως για να γίνει άψογα είναι πολύ υψηλό και πολύ δυσανάλογο με το αποτέλεσμα, δλδ για 10% καλύτερο αποτέλεσμα μπορεί το κόστος να αυξάνεται κατά 50% (πχ), κι επίσης είναι απίστευτα χρονοβόρο, σαν να γυρίζεις την ταινία από την αρχή και ακόμη παραπάνω αναλόγως συγκεκριμένα για το star wars έχω μιλήσει και με ανθρώπους που δουλεύουν πάνω στο project και διαφημίζουν πως τα παίζουν όλα για όλα και δεν θα συμβιβάζονταν γιατί δεν έχει νόημα αφού η ταινία έχει βγει πριν χρόνια και είναι γνωστή (και αυτό έχει μια λογική) η αλήθεια είναι πως έχουν παραθέσει και αρκετά πειστικά στοιχεία (δλδ τεχνοτροπίες) που δείχνουν ότι το είχαν πάρει σοβαρά επίσης ακόμη δεν έχει βγει ταινία 3D (εξαρχής γυρισμένη σε stereo) που να έχει γυριστεί σωστά οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο για να κάνουν πάταγο αλλά αυτό είναι δική μου σκέψη (δεν έχω ακούσει πουθενά ότι το αποτέλεσμα θα έχει κυμαινόμενη γωνία δεκτών για παράδειγμα) εγώ δεν σχεδιάζω να πάω φυσικά (εκτός της παραπάνω περίπτωσης βέβαια που είναι ψιλοαπίθανη)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 από όσο ξέρω όχι... ούτε οι προσφορές Cosmote/Vodafone...
linuslost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην πολη μου ισχυουν τα φοιτητικα! Και στην Αθηνα που πηγα πριν λιγο καιρο 10 ευρω πληρωσα φοιτητικο το 3D
hurin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 από όσο ξέρω όχι... ούτε οι προσφορές Cosmote/Vodafone... ούτε και στα odeon με κάρτα cineφιλ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Στην πολη μου ισχυουν τα φοιτητικα! Και στην Αθηνα που πηγα πριν λιγο καιρο 10 ευρω πληρωσα φοιτητικο το 3D holy sith a bargain... ...NOT!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα