nickvas19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) τελικα πηγα εδωσα τα 20 ευρο για το update lt 3.0...ομως βαζω το forza 4 οχι το original και ενω λεει forza 4 και εχει το κουμπι play παταω και μου βγαζει ενα μηνυμα...unsuported disc....ξερει κανεις τι παιζει?μου χει σπασει τα νευρα... μαλλον κατι κανω λαθος στην εγγραφη γιατι νομιζω ο τροπος αλλαξε...και εγω ειμαι του παλιου τροποου...καμια ιδεα κανεις? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2012 από nickvas19
panbil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τα τελευται απαιχνιδια οντως πρεπει να τα γραψεις με liteon αντιγραφικο liteon ihas 124B ειναι αυτο που κυκλοφορει πιο πολυ και ειναι και το πιο οικονομικο
nickvas19 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 τα τελευται απαιχνιδια οντως πρεπει να τα γραψεις με liteon αντιγραφικο liteon ihas 124B ειναι αυτο που κυκλοφορει πιο πολυ και ειναι και το πιο οικονομικο δλδ πρεπει να αγοραζω αντιγραφικο καινουργιο?
panbil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ναι αυτο που σου εγραψα εκτος αν σε ενδιαφερει να βαλουμε τσιπακι και να παιζεις απο σκληρο δισκο δεν καις δισκακια πια αλλα παιζει απο σκληρο τα παντα
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 δλδ πρεπει να αγοραζω αντιγραφικο καινουργιο? το οποίο αντιγραφικό πρέπει να το φλασάρεις κιολλας με ειδικό τρόπο. αν δε σε ενδιαφέρει το λάιβ πήγαινε βάλε ένα τσιπάκι.
bakass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ποσο παει το μαλλι για τσιπακι?? ( εγω παιζω απροβληματιστα ολα τα xdg3 και τα γραφω με ενα sony.αλλα αν ειναι να παιζω απο σκληρο δεν το συζητω.αξιζει) Sent from my iPad using Insomnia
Socratis_g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 60euro. εμένα δε με συμφέρει πχ. 60 ευρώ + άλλα 60ευρώ για αγορά σκληρου(αφού έναν που είχα τον έχω σετάρει για το wii)=120 120/1.5euro(που κάνει το δισκάκι verbatim) =80 Θα πρέπει να γράψω 80 παιχνίδια για να αποσβεστεί το έξοδο. /15 παιχνίδια το χρόνο περίπου = 5,3 χρονια. θα έχω βγάλει τα λεφτά του.. Αρα δεν αξίζει. Για κάποιον που δεν χρειάζεται να αγοράσει και σκληρό είναι περίπου στα 2 χρόνια. Τότε μπορεί να έχει βγει νέος τρόπος τσιπαρίσματος ή και καινούριο ΧΒΟΧ Βασική προυπόθεση είναι ότι φλασάρω μόνος μου, και δε δίνω 15ευρώ το χρόνο για φλασάρισμα
bakass Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ενταξει 60 ειναι πολλα οταν κι εγω φλασαρω μονος.... εχεις δικιο ετσι που το σκεφτεσαι...60/1.5=40 verbatim .... οταν τα παιχνιδια που αξιζουν και παιζω ειναι 10 το χρονο.... Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα