MarkRenton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους!ειμαι καταρχην αρχαριος στο θεμα και χρειαζομαιτη βοηθεια σας! Σημερα αγορασα το εξης modem : crypto airdata 300 adsl εχω συνδεση ΟΤΕConex 2Mb και βρισκω δυσκολια στην εγκατασταση του με το CD! Δηλαδη: Γραφει και στις οδηγιες οτι δεν εχει ως προεπιλογη την Ελλαδα και τα δικτυα της οποτε πρεπει να γινουν χειροκινητα και μου γραφει να διαλεξω PPPoE PPPoA RFC1483 Bridged RFC1483 Routed και να ορισω κατι παραμετρους! Πως μπορω να ελεγξω ποιο ειδος συνδεσης να επιλεξω? Τι ειναι το ISP και που θα βρω τις πληροφοριες του? εχω πελαγωσει,το προηγουμενο μου modem το εγκατεστησα χωρις καμια δυσκολια! Ευχαριστωωωω!
corrupted Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 PPPoE, VPI:8, VCI:35 Αυτες ειναι οι ρυθμισεις που θες. Βαζεις και τα στοιχεια της συνδεσης ([email protected] και password) και εισαι ετοιμος. ISP θα πει Internet Service Provider, δηλαδη η otenet στη περιπτωση σου ειναι ο ISP σου.
MarkRenton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 PPPoE, VPI:8, VCI:35 Αυτες ειναι οι ρυθμισεις που θες. Βαζεις και τα στοιχεια της συνδεσης ([email protected] και password) και εισαι ετοιμος. ISP θα πει Internet Service Provider, δηλαδη η otenet στη περιπτωση σου ειναι ο ISP σου. [/quote Ευχαριστω πολυ φιλαρακι!Θα το κανω μια τωρα να δοκιμασωωωωωωωωωωωω! GG!Τα καταφερα!και κατι ακομα! Δεν μου ζηταει password για να μπω...ειναι δλδ ανοιχτο το wifi μου και το δικτυο το ονομαζει Default! Πως θα τα ρυθμισω αυτα?
corrupted Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δεν μπαινεις στο interface του router σου για να το σεταρεις απο εκει? Συνηθως ειναι το http://192.168.1.1 ή το http://192.168.1.254
MarkRenton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατι δεν μπαινεις στο interface του router σου για να το σεταρεις απο εκει? Συνηθως ειναι το http://192.168.1.1 ή το http://192.168.1.254 Μπαινω εκει που φαινεται στην εικονα βαζω το κωδικο που εβαζα κατα την εγκατασταση και δεν εχω κανενα αποτελεσμα...ειναι σα να κανει refresh η σελιδα
corrupted Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι λαθος ειτε το username ειτε το password. Τωρα για αυτο τι να σου πω... Δεν ξερω τι ρυθμισεις εκανες απο το cd wizard, αν εχεις αλλαξει τα στοιχεια αυτα σιγουρα ή αν εχουν παραμεινει στα εργοστασιακα. Δοκιμασε και με τα εργοστασιακα και δες τι γινεται. Παντως η ορθη μεθοδος ειναι να μπαινουμε απο την αρχη στο router interface και να κανουμε απο εκει ολες τις ρυθμισεις, και οχι να χρησιμοποιουμε το cd με το wizard. Το πολυ πολυ κανε ενα reset απο το κουμπι και σεταρε το ξανα απο την αρχη απο το interface ομως, οχι απο το cd. Τα στοιχεις της συνδεσης τα ξερεις πλεον...
MarkRenton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι λαθος ειτε το username ειτε το password. Τωρα για αυτο τι να σου πω... Δεν ξερω τι ρυθμισεις εκανες απο το cd wizard, αν εχεις αλλαξει τα στοιχεια αυτα σιγουρα ή αν εχουν παραμεινει στα εργοστασιακα. Δοκιμασε και με τα εργοστασιακα και δες τι γινεται. Παντως η ορθη μεθοδος ειναι να μπαινουμε απο την αρχη στο router interface και να κανουμε απο εκει ολες τις ρυθμισεις, και οχι να χρησιμοποιουμε το cd με το wizard. Το πολυ πολυ κανε ενα reset απο το κουμπι και σεταρε το ξανα απο την αρχη απο το interface ομως, οχι απο το cd. Τα στοιχεις της συνδεσης τα ξερεις πλεον... Οκ ευχαριστω ξανα!Θα δοκιμασω και θα σου πω!
MarkRenton Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εχω αρχισει και αισθανομαι χαζος! δε τα καταφερα ακομα!Δες τις ρυθμισεις απο τις εικονες,βρισκω σημα αλλα δεν εχω ιντερνετ! τα μονα που αλλαξα στον υπολογιστη μου ειναι στις συνδεσεις ιντερνετ στα properties το internet connection protocol 4(TCP/Pv4) που εβαλα IP Adress και SubnetMask οτι μου ελεγε στο manual του modem τα οποια τα εβαλα παλι αυτοματα!Ελπιζω να εβγαλες νοημα! πφφφφφφφφφφ
corrupted Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Τo wireless το ρυθμισες απ'οτι βλεπω. Για τη συνδεση στη δευτερη καρτελα, εχεις βαλει σκετο το username, ενω θελει [email protected]
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 sto wireless μπορει να βαλει και wpa2 αμα παιζουν οκ ολες οι συσκευες.επισης ας δει και για κανα firmware update στο site της crypto.επισης δεν ξερω ποσα λεφτα εδωσε ο φιλος μας για αυτο το ρουτερ αλλα με τα ιδια λεφτα παιζουν πολυ καλυτερα απο της crypto.εχει βγαλει χαλια ρουτερς κατα καιρους αυτη η εταιρεια.ελληνικη ειναι βεβαια ..... και στην ελλαδα σε ολους τους Isp για να το ξερεις pppoe/llc vpi 8 vci 35
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα