Arxontis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 καλησπερα ! ο επεξεργαστης που εγχω στα χερια μου ειναι amd athlon 64 x2 ada3800daa5bv ετσι λεει επανω στον επεξεργαστη το σοκετ που ηταν ο επεξεργαστης ειναι το 939 (ναι ξερω παρεα με τους δεινοσαυρους) το θεμα ειναι οτι η μητρικη πηγε περιπατο τι μητρικη μπορω να επιλεξω? για να βαλω τον επεξεργαστη αυτον επανω ? μπαινει σε ΑΜ2 soket? se AM2+ η πρεπει να βρω 939 σοκετ μητρικη σας ευχαριστω και αναμ,ενω τις απαντησεις σας
VasKag Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω πρεπει να βρεις μητρικη με 939 μονο. και εγω τετοιον εχω
Arxontis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θελω για σιγουρα γιατι τωρα αν ειναι να δωσω 80 ευρω σε μια που βρηκα προτιμω να τα δωσω σε μια ΑΜ2 αν εχει υποστηριξη για 939 οποτε πρεπι να ειμαι σιγουρος
VasKag Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 νομιζω ειναι σιγουρο. επισης ολο και καποια μεταχειρισμενη 939 μητρικη θα βρεις να πωλειται εδω στο insomnia. και σιγουρα πολυ κατω απο 80 ευρω
ahristos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όχι δεν γίνεται. Είναι και ο ελεγκτής μνήμης στη μέση. Οι AM2 και AM2+ έχουν DDR2. Τουλάχιστο η ASROCK συνέχισε να βγάζει και μητρικές 939 με σύγχρονο chipset.
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δυστυχως μονο σε 939 μπορεις να πας!!! Θρυλικό socket btw. Εδω οι επιλογες σου για καινουργια!! http://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/f/5159/AMD-939.html
Arxontis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 απο οτι εψαξα τελικα εχετε δικιο μονο 939 σοκετ και τωρα τιθετε το εξης θεμα αξιζει ? εχω το πισι της υπογραφης μου ακομα και την κανω τη δουλεια μου .... το μονο που με χαλαει αν παω για την αγορα της μητρικης ειναι οι μνημες ... DDR στα 400 θα μου πεις τωρα τι θελεις να το κανεις ... το συγκεκριμενο pc της υπογραφης μου μου την κανει τη δουλεια ... ιντερνετ ταινιες (οχι 1080 αλλα 720 ανετα) παιχνιδια (οχι οπως θελω αλλα με υποχωρησεις..) κατεβασμα κλπ ... οποτε τι λετε αξιζει ? (ετσι και αλλιως θα πεσει αναβαθμιση σε κανα χρονο (καινουργιο πισι) και αυτο που θα μεινει θα μπει σαλονι για ταινιες στη τηλεοραση ... 45 οθονη και αυτο το πισι που εχω τωρα τρωει κολληματα και ειναι και τρομερο απο αποψη καταναλωσης ρευματος (λογω πολλων τετραγωνικων του σπιτιου) να τη κανω τη αλλαγη ? θα δω καποια διαφορα λογω 2πυρηνου η καμμια απολυτως ισως και χειροτερα λογω μνημης.. ? και παλι ευχαριστω
stm00192 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Η μνήμη μην ανυσηχείς δεν θα σε επιρεάσει! Και να με τον διπύρηνο θα δεις μια διαφορά προς το καλύτερο αλλα λόγω παλαιότητας μην περιμένεις και τρελά πράγματα!! Απο την αλλη στ απαιχνίδια η διαφορά μπορεί και να είναι αρκετά σημαντική!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Σχετικά με τις ταινίες, μπορεί να αναλαμβάνει η μητρική την αποκωδικοποίηση σε μια μεγάλη πλειονότητα των .mkv αρχείων HD (ακόμα και 1080p), με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται σχεδόν καθόλου η CPU, έτσι λοιπόν θα έπρεπε να επαρκεί ακόμα και ο μονοπύρηνος. Πάντως συμβουλή: Μην ξοδέψεις άλλα λεφτά για παλιό hardware, πούλησέ τον (είναι αρκετά δυσεύρετοι οι X2 socket 939), και κράτα τα χρήματα για την αλλαγή PC όποτε μπορέσεις να την κάνεις. Πλέον με πολύ μικρό ποσό, φτιάχνεις αξιοπρεπέστατο μηχάνημα, που ειδικά σε επεξεργαστική ισχύ (CPU) θα είναι αιώνες μπροστά και θα το ευχαριστηθείς πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα