Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καποιον υπολογιστη που δεν εχει antivirus και μεχρι να αγορασω θελω να του βαλω καποιο προσωρινα.Γνωριζω οτι μπορω να κατεβασω καποια απ την επισημη ιστοσελιδα του τα οποια θα διαρκεσουν κανα μηνα,αν δε κανω λαθος.Ποιο προτεινετε;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι, το Microsoft Security Essentials είναι τόσο καλό και έμπιστο, που φτάνει σε σημείο να ξυλώνει ολόκληρους browser από το σύστημα σου, επειδή τους περνάει για ιούς (κλικ εδώ) (& εδώ)!

Με τέτοια ασφάλεια και τέτοιο πρωτάκουστο (και μοναδικό) κατόρθωμα στο ιστορικό του ως το μοναδικό antivirus που κατάφερε κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι ενδεχομένως και να μη κολλήσεις ποτέ ιό, επειδή δε θα βρίσκεις browser για να μπεις στο internet...

Δημοσ.

Ναι, το Microsoft Security Essentials είναι τόσο καλό και έμπιστο, που φτάνει σε σημείο να ξυλώνει ολόκληρους browser από το σύστημα σου, επειδή τους περνάει για ιούς (κλικ εδώ) (& εδώ)!

Με τέτοια ασφάλεια και τέτοιο πρωτάκουστο (και μοναδικό) κατόρθωμα στο ιστορικό του ως το μοναδικό antivirus που κατάφερε κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι ενδεχομένως και να μη κολλήσεις ποτέ ιό, επειδή δε θα βρίσκεις browser για να μπεις στο internet...

χαχχαχα ενδεχομένως πρώτη φορά το ακούω αυτό το bug αλλά και που το έχω εγκατεστημένο σε άλλο pc και με chrome δεν έχει πρόβλημα. Μάλλον έχει διορθωθεί.

Δημοσ.

Εχω καποιον υπολογιστη που δεν εχει antivirus και μεχρι να αγορασω θελω να του βαλω καποιο προσωρινα.Γνωριζω οτι μπορω να κατεβασω καποια απ την επισημη ιστοσελιδα του τα οποια θα διαρκεσουν κανα μηνα,αν δε κανω λαθος.Ποιο προτεινετε;

Ευχαριστω

Όλα τα antivirus δίνουν 30 Μέρες trial οποτε αν ήδη ξέρεις ποιο θα βάλεις, κατέβασε το και βάλε το μέχρι να πάρεις άδεια. Επίσης ρίξε μια ματια στο

http://www.insomnia.gr/topic/435208-norton-internet-security-2012-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-3-pc-22e/

Υπάρχει μια καλή συζήτηση στο

http://www.insomnia.gr/topic/432852-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf-antivirus-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b5/

Τις Microsoft το εχεις δοκιμασει (αν εχεις Windows) ;

Πάντως και το Microsoft Security Essentials που φαντάζομαι προτείνει ο φίλος ποιο πάνω είναι από τα καλύτερα λέγεται.

Εγω πληρωνα 30e για antivirus,τωρα εδω κ κατι μηνες εχω βαλει της microsoft,μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.

Για άλλη μια φορά. Το ms essential τα πάει ΧΑΛΙΑ στα συγκριτικά τεστ. Αν θέλετε δωρεάν και ελαφρύ βάλτε avast. Αν θέλετε δωρεαν βάλτε κάποιο απο τα avast, avg, avira. Τουλάχιστον μην το προτείνετε για καλό γιατί παίρνετε άλλους στο λαιμό σας

Δημοσ.

Από το site πάντως έχει την δεύτερη θέση στην ψηφοφορία. ++ σίγουρα και θα ήτανε κάτω στα test αφού κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της παριστάνει το δικό της σαν το καλύτερο και στήνει και test σε σελίδες που δείχνουν ανεξάρτητες. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα και είναι και Offtopic. Επίσης όποιο και να προτείνεις πάλι θα τον πάρεις στο λαιμό σου γιατί άμα δεν προσέχει 100% και κάνει click δεξιά αριστερά εγκαθιστώντας πράματα από άγνωστες πηγές - αγνώστους δημιουργούς με την σκέψη ότι είναι προστατευμένος 100% από anti-virus την πάτησε. Και αυτό μεγάλο θέμα είχε γίνει και συζήτηση.

Δημοσ.

Από το site πάντως έχει την δεύτερη θέση στην ψηφοφορία.

Ποιο site;

++ σίγουρα και θα ήτανε κάτω στα test αφού κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της παριστάνει το δικό της σαν το καλύτερο και στήνει και test σε σελίδες που δείχνουν ανεξάρτητες. Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα και είναι και

Σχεδόν σε όλους τους ανεξάρτητους και σοβαρούς δοκιμαστές το mse τρέχει να προλάβει τους άλλους

...Επίσης όποιο και να προτείνεις πάλι θα τον πάρεις στο λαιμό σου γιατί άμα δεν προσέχει 100% και κάνει click δεξιά αριστερά εγκαθιστώντας πράματα από άγνωστες πηγές - αγνώστους δημιουργούς με την σκέψη ότι είναι προστατευμένος 100% από anti-virus την πάτησε. Και αυτό μεγάλο θέμα είχε γίνει και συζήτηση.

Θεωρούμε αυτονόητο οτι ο χρήστης είναι υπεύθυνος των πράξεων του, αλλά ο λόγος του antivirus ειναι σαν το προφυλακτικό στο σεξ. Άμα απο δοκιμές φαίνεται οτι η τάδε μάρκα προφυλακτικών σπάει εύκολα/έχει τρύπες τότε αν κολλήσεις κάτι, δεν φταίς μόνο που εσύ (που την βάζεις σε οτι τρύπα βρεις).

Άν εγώ σου πρότεινα την τάδε μάρκα, δεν θα σε έπαιρνα στο λαιμό μου;

Δημοσ.

Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε; 10/01/12 – 30/06/2012

Το παράδειγμα που χρησιμοποιείς είναι εντελώς τυχαίο.

Αυτό που σου είπα παραπάνω με τους ιούς σίγουρα δεν είναι δύσκολο να το καταφέρεις. Λίγο απροσεξία και έγινε το κακό.

Πιστεύω ότι τα πράματα πάνε όπως και στο Internet explorer. Τα χώνουμε πάντα όταν βρούμε ένα bug. Ο Firefox είχε βγάλει πολύ ποιο μεγάλες τρύπες και χειρότερη διαχείριση πόρων και παρόλα αυτά δεν λέγετε τίποτα. + στον internet explorer προσπαθούνε να τον χτυπήσουν γιατί είναι της ms κτλ κτλ.

1000% δεν είμαι fan boy καμία εταιρίας και ούτε πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω καμία αλλά κάποια πράματα να είναι σωστά και να λέγονται έτσι πως είναι.

Δημοσ.

Σπυρο αυτό ειναι τι εχουν ψηφίσει οι χρήστες, όχι τα αποτελέσματα ενος συγκριτικού τεστ με επιστημονική προσέγγιση.

Δεν έχω καμία εμπάθεια με την ms (χρησιμοποιώ πολλά απο τα προϊόντα της) αλλά κάνω τις επιλογές μου βασιζόμενος σε διάβασμα και οχι σε τι προϋπήρχε στον υπολογιστή μου. Θεωρώ το mse κατάλληλο για ένα και μοναδικό συνδυασμό προϋποθέσεων όπου κάποιος θέλει ένα av χαμηλών τόνων (σχεδόν αθόρυβο), σχετικά ελαφρύ, δωρεάν και ικανοποιητικών αποτελεσμάτων.

Υλικό για μελέτη:

http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/summary-reports

http://www.virusbtn.com/vb100/latest_comparative/index

http://dottech.org/freeware-reviews/14151/

Δημοσ.

Εννοείτε ότι πρώτα βλέπεις τι υπάρχει και μετά διαλέγεις.(γι'αυτό ζητάει βοήθεια και το μέλος που άνοιξε το θέμα)

Όπως και σου είπα ποιο πριν κανένα site δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Ας λένε και τα καλύτερα ή τα χειρότερα για το προϊόν μου. Δεν χρησιμοποιώ mse αλλά AVG Internet Security 2012. Κι 'όμως πιστεύω ότι για free είναι από τα καλύτερα. Τώρα πες ότι είμαι ξεροκέφαλος αυτό πιστεύω από προσωπική εμπειρία.(και από άλλους χρήστες που το έχω βάλει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...