Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα σε ολους.

που λετε μου την βαρεσε τις τελευτεες μερες και θελω να πειραματιστω στην δημιουργια σελιδας.

μονο που θελω να κανω τον υπολογιστη μου server.

εψαξα απο εδω και απο εκει, τελικα εβαλα windows server 2008

στην αρχη δοκιμασα με το iis αλλα τελικα κατελιξα στο apache.

εχω περασει το προγραμμα που λεγετε χampp , τα 3 service (apache,mysql,filezilla) λειτουργουν.

εαν με ενα προγραμμα (ειχα κάποτε ενα, καπου το εχω βαλει..) δημιουργήσω μια απλη σελιδα με τα ολα της, πως θα την δημοσιεύσω?

χρειαζετε να εχω αγοράσει καπιο domain name? εχω ήδη ενα .

εαν ξερετε κανα καλο οδιγο θα μου ηταν πολυ χρήσιμο. :-D

(και κατι αλλο, η μανα μου εχει ενα site, εχω αντιγραψει ολα τα αρχεια πανω στον server στο pc μου, υπαρχει δηνατοτιτα μετα απο κατι τετοιο να το δημοσιευσω και εγω σε αλλο domain ομος? (σε αυτο που ηδη εχω)

ευχατιστω.

Δημοσ.

Μπορώ να σου προτείνω κάποια πράγματα και τα περισσότερα από αυτά που θες γίνονται, αλλά ο κόπος, ο χρόνος και το χρήμα που θα πρέπει να διαθέσεις είναι πολλαπλάσια του οφέλους.

Εκτός αυτού το πιο πιθανό είναι ότι σε μερικές ώρες θα σου έχουν ρίξει τον σέρβερ πραγματικοί χάκερς ή θα έχει γεμίσει exploits και malware.

Θα σου έρθει πιο φθηνά να αγοράσεις κάπου φιλοξενία και να κάνεις αυτά που θες πολύ πιο εύκολα και κυρίως χωρίς κόπο...

ΥΓ: Θα χρειαστείς και αυτό: http://www.ihaveapc.com/wp-content/uploads/2011/12/Cool-Linux-Command-Wallpaper.jpg

Δημοσ.

κατα την γνωμη σου τι ειναι καλητερο? windows ή linux για server?

απο οτι ξερω οι περισσοτεροι εχουν linux

σε τι θα πρεπει να ξοδεψω χρηματα?

η προστασια θελει το χρημα? :fear:

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου linux server.

Επισης οχι χρηματα δεν θα δωσεις στην ασφαλεια αλλα στην δεη!!

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
...χρηματα δεν θα δωσεις στην ασφαλεια αλλα στην δεη!!

Ναι, έτσι είναι... Σκέψου ότι ο υπολογιστής σου θα πρέπει να μένει ανοιχτός συνέχεια και με το upload του 1ΜΒit που δίνουν οι πάροχοι ADSL είναι ζήτημα εάν θα μπορείς να εξυπηρετήσεις πάνω από 3-4 επισκέπτες... Εάν έχεις VDSL με 50MBit upload/download τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...