Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 χαιρετω την παρεα!!! για εναν παραξενο λογο οι εφαρμογες μου(πχ winamp,vlc)δεν "ακουνε"οταν τους χαμηλωνω την ενταση.Πρεπει δηλαδη να κατεβασω την ενταση απο τα ηχεια. Τι εννοω εχω ανοιχτο το winamp και ακουω μουσικη,οταν κατεβαζουμε το volume,η ενταση χαμηλωνει.Ε εμενα δεν το κανει,πρεπει να κατεβει πολυ χαμηλα(κοντα στο 10% και κατω)για να μειωσει την ενταση εστω και λιγο το ιδιο και με το vlc,ειτε εχω τη φωνη στο 100% ειτε στο 12% το ενα και το αυτο,καμια διαφορα. Θα δοκιμαζα επαναφορα συστηματος αλλα κραταω μονο τη μια τελευταια και σημερα το πηρα χαμπαρι οτι εγινε αυτο(το σημειο επαναφορας εγινε σημερα το πρωι υστερα απο ενημερωση του defender) παρακαλω οποιος εχει καμια ιδεα πως να κανω reset αυτο το σπαστικο θεμα ας ποσταρει γιατι δεν παλευεται Κατι πρεπει να ειχα περαξει απο τον πινακα ελεγχου του ηχου αλλα δεν θυμαμαι τι.Σιγουρα δεν ειναι απο την καρτα ηχου(IDT)αλλα κατι απο το Mixer των 7 καθως οταν το πειραζω μπορω να βαλω χειροκινητα την ενταση που θελω Εμενα με απασχολει να "ακουνε"οι εφαρμογες οταν πειραζω την ενταση τους και οχι την συνολικη ενταση των ηχειων. Ξεχασα να αναφερω το θεμα το εχω σε windows7 Home premium(στο dell της υπογραφης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα