Liverpool89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το να κοιμασε και να μην σε ενοχλει κανενας.. Να πινεις το ζεστο καφεδακι σου ακουγοντας μουσικη.. Να μην βλεπεις ειδησεις..Γιατι μπορει να ετοιμαστεις και για πολεμο.. Να κανεις σεξ με μια ωραια γυναικα περιποιημενη γυναικα.. Κι οταν γυρνας απο την δουλεια να υπαρχει παντα ενα ζεστο φα'ι'..
paylidis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 να πας στη στάση και σε μερικα δευτερόλεπτα να έρθει το τρόλευ, ΚΥΡΙΑΚΗ! http://www.youtube.com/watch?v=jWnIRLVyhmc
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 εκεί γίνονται συνήθως οι βραδιές τανγκό ρει.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρω μια καλή χασαποταβέρνα που σερβίρει σπιτική σαμπάνια.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρω μια καλή χασαποταβέρνα που σερβίρει σπιτική σαμπάνια. Κοντοσούφλι έχει;
Alxnks Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Απαγορεύονται τα πολιτικά post μαφάλντα. εχεις δικιο. γιατι κουφος ειναι, αλλα μπορει να βλεπει/διαβαζει ακομα..ισως
kabamaru21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 ειχε μια ταινια στην ετ1 πριν κανα δίωρο http://www.imdb.com/title/tt0926759/ ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει μεσα ειναι η απαντηση του thread
Pantelwolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 κανει τοση βαρεμάρα που διάβασα το θρεντ ενω το αποφεύγω απο την έναρξή του. να δεχεσαι χωρις να σε πειραζει οτι ολα τελειώνουν, και να μη μένεις πίσω. Από το αγαπημένο σου μπλουζάκι μέχρι τις σχέσεις και τη ζωή.
pamelouketo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 να δεχεσαι χωρις να σε πειραζει οτι ολα τελειώνουν, και να μη μένεις πίσω. Από το αγαπημένο σου μπλουζάκι μέχρι τις σχέσεις και τη ζωή. Δε γίνεται ρε Παντέλο να μη σε πειράζει.Η μνήμη είναι η βάση της εξέλιξης της προσωπικότητας και άμα δεν σε πειράζει κάτι που σ' αρέσει αλλά τελειώνει,θα πει ότι τα παίρνεις όλα πολύ αλαφριά,τα βλέπεις επιφανειακά και δεν σε αγγίζει η ζωή,περνάς από δίπλα. Κι οι στενοχώριες μέρος της είναι και οι σταγονίτσες του bad χημικού που σου δίνουν,κι αυτά όλα στο παιχνίδι είναι και σε προϊδεάζουν για τις επόμενες κινήσεις,καθιστώντας σε δυνατότερο (mithri-DAT). Πως είχε πει μιά ψυχή εδώ μέσα (Quinoπαιδο,btw),το καρδιογράφημα του πεθαμένου είναι επίπεδο. Ρούφα ρε τη γλυκειά σφαλιάρα της απόγνωσης,ότι δεν σε σκοτώνει σε δυναμώνει (κλισέ,νταξ,μη βαράς...). Α,χωρίς μιζερολαγνείες η δόση,ε; Υ.Γ.Δεν απευθύνομαι σε σένα ειδικά.
Pantelwolf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το να αποδεχεσαι το τελος χωρις οδύνη(κατι που φυσικα ΔΕΝ το κάνω) δεν προυποθέτει οτι δεν έχεις απολάυσει τη διαδρομή..!
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Παντελύκε, εγώ πάλι νομίζω ότι μπέρδεψες την ομορφιά στη ζωή με την λύτρωση στη ζωή (θα μου πεις εδώ άλλοι την μπέρδεψαν με την χέστρα...).
pamelouketo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Λέω ότι και η πίκρα είναι αναπόσπαστη έκκριση ορμονών και σκοπό έχει την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Για μας δουλεύει κι η στενοχώρια κι ο πόνος,αρκεί να μη μας κατεβάσει στο πάτο,καθότι υπάρχει καραδοκούσα η αγάπη της μιζέριας. Μιθριδάτης λέμε,όλα με μέτρο. btw,ο γιατρούκος (μας) θα μας πει μετά για τις ενδορφίνες που εκκρίνονται άμα τη παρουσία μεγάλου πόνου...
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Το τσαμπα γλυκο ίσως; http://www.supergold.gr/deal/default/despina-millefeuile-free-deal-feb-2012
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα