Physics_Rulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδιά σορρυ , αλλα δεν μπορώ να καταλάβω , πως κάθεστε τοσες ωρες στην τουαλέτα.. ο άλλος στο χέσιμο λέει πινει κα΄φε με εφημερίδα , ο άλλος φερνει τηλεόραση και Χbox.. Δηλαδή οκ , 5-6 λεπτά υπόθεση είναι Δε θα είναι άνετη φαίνεται η δικιά σου... σε οικτίρω
gdriver Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 πολλά είναι τα ομορφότερα και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή. ένα που μου έρχεται τώρα, είναι όταν η ελπίδα παύει να είναι όνειρο και φόβος για το αντίθετο αποτέλεσμα, και γίνεται πλέον η πραγματικότητα.τότε δηλαδή που ξεσπάς σε κραυγές ικανοποίησης και σε περιλούζει εκείνο το συναίσθημα της ανακούφισης που <<όλα πήγαν καλά>>
totem_lost Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ένα καλός ύπνος μετά από ένα καλό σεξ!
Darky Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Να σε αγαπούν και να αγαπάς. Αυτο αλλα θα το αλλαξω λιγο. Να αγαπας και να σε αγαπαει αυτη που αγαπας.Τοτε νιωθεις ολοκληρωμένος.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ωραία είναι τα δυο χέρια, αλλά μπορώ να σκεφτώ καλύτερα ανατομικά σημεία.
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ρε χαζέ (sic),λέει για την εκπεμπόμενη συναισθησία μέσω της αφής.
pamelouketo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Τα νεύρα μου. Για συναισθησία μίλησα,ακούω χρώματα,βλέπω ήχους κλπ,τί δεν καταλαβαίνεις;
andaluz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Κάποια επίσης πολύ όμορφα πράγματα που μου ήρθαν μόλις. Ένα αργό τανγκό με τον τύπο που κορτάρω όλο το βράδυ σε βραδιά μιλόνγκας στα λαδάδικα. η μυρωδιά από τη γούνα μικρών γατακίων (βγάζουν αυτή τη μωρουδίλα... ), μπορώ να κάνω μυτιές ώρες ατελείωτες.
slygeo87 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Το near death experience όταν ξερνάς το στομάχι σου μετά από γερό μεθύσι. Ή λίγο πριν πεθάνεις σε δυστύχημα. SO CLOSE.
Lucifer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 λαδάδικα Μιλάμε για ουράνια ποίηση, όχι αστεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα