Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομιζω αυτο που λεω να χει καμμια σχεση με ιδεαλισμο ή Πλατωνα. Δεν πιστευω σε κατι αλλο περα της υλης.

Το συμπαν-θεος που ανεφερα ειναι στα πλαισια του αθεισμου.

Ε καλά τα τελευταία που έγραψα ήταν γενικού περιεχομένου. Αυτό που λές στο είπα και πρίν, είναι επιστημονική φαντασία. Ή αλλιώς μεταφυσική, Αν και Αν και Αν θα δημιουργούνταν ένα δεύτερο "εγώ". Καταλαβαίνεις τι λέω. Είναι το ίδιο σαν να λέω εγώ Αν είχα γεννηθεί στην Σοβιετική Ένωση τώρα θα ήμουν νταβατζής.

Επίσης μία φιλοσοφία δεν την κάνει ο θεός ιδεαλισμός. Μία φιλοσοφία κατατάσσεται στον ιδεαλισμό όταν βάζει την συνείδηση πρίν απο την ύλη. Δεν χρειάζεσαι πάντα θεό. ΠΧ. Άμα πώ οτι εγώ γενήθηκα έχοντας εκ τω προτέρων γνώση, τότε είμαι ιδεαλιστής γιατι βάζω της συνείδηση πρίν απο την ύλη.

Δημοσ.
Αυτό που λές στο είπα και πρίν, είναι επιστημονική φαντασία. Ή αλλιώς μεταφυσική

Σαφως, αλλα οχι ιδεαλισμος :D

Στο αλλο που λες συμφωνω

Δημοσ.
κ όμως ειναι πολυ καλό. Το έχω κάνει με xbox 360 να παίζω xbox live στην χέστρα και δίπλα μου ακριβώς αερόθερμο στο full να με ζεσταίνει. Ενιωθα Βασιλιάς!

το μόνο κακό ειναι πως μετά πρεπει να μεταφέρεις κονσόλα/αερόθερμο/τραπεζάκι/καλώδια παλι στο δωμάτιο σου οπότε δεν είναι και ότι καλύτερο, απλά για μια φορά λεει για την εμπειρία.

Εναλλακτικά θα μπορούσες να μεταφέρεις τη λεκάνη στο δωμάτιό σου...

Πώς και κανείς δεν είπε τα λεφτά μέχρι στιγμής;

Αγρίεψαν πολύ τα τεκμήρια για το 2012.

Δημοσ.

Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι:

1) να ξυπνάς το πρωϊ (κατά τις 7) και να μυρίζεις το αέρα (όχι της αθήνας)

2) να κοιμάσαι

3) να πηγαίνεις "επιτυχημένα" τουαλέτα

4) να κάνεις sex

5) να τρως ποιοτικό και νόστιμο φαγητό (κατά προτίμηση gourmet)

6) να πίνεις καλό κρασί

7) να παίζεις το αγαπημένο σου game

Το ομορφότερο πράγμα της ζωή είναι να κάνεις όλα τα παραπάνω σε μία ημέρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαγράφω το ποστ που έγραψα , θεωρώντας ότι είμαι σε ένα νήμα με σοβαρές τοποθετήσεις σχετικά με το πιο όμορφο πράγμα ...

εδώ γράφετε για κώλους ....

ε, συνεχίστε στους βόθρους σας ...

Επεξ/σία από george263
Δημοσ.

το πιο όμορφο πράγμα είναι να συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και μπορεί ανά πάσα στιγμή,ακόμα και αν κάθεσαι στην τουαλέτα με τον καφέ και την εφημερίδα πρωί πρωί,να μείνεις τερέζα στον τόπο.

Ετσι εκτιμάς πιο πολύ αυτά που έχεις-αυτούς που αγαπάς και δεν αναβάλεις τους στόχους σου επειδή νιώθεις ανασφάλειες.

Δημοσ.

ρε παιδιά σορρυ , αλλα δεν μπορώ να καταλάβω , πως κάθεστε τοσες ωρες στην τουαλέτα..

ο άλλος στο χέσιμο λέει πινει κα΄φε με εφημερίδα , ο άλλος φερνει τηλεόραση και Χbox..

Δηλαδή οκ , 5-6 λεπτά υπόθεση είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...