-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν κατάλαβα. Όταν παύει η συνείδηση μας περνάμε στην ανυπαρξία; Τι εννοείς; Ε ναι αν σταματησει να λειτουργει ο εγκεφαλος, επομενως και η συνειδηση που *μαλλον* ειναι καθαρα εγκεφαλικη λειτουργια, δεν μπορουμε να βιωσουμε τον κοσμο.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και απο που αντλεις τοση σιγουρια ρε επιστημονοταλιμπαν? Δε ξέρω από που πηγάζει η αλαζονεία οπότε δε μπορώ ν'απαντήσω. Αλλά πες πως έχεις δίκιο και γίνεται. Άμα αυτό συμβεί την ίδια χρονική περίοδο τι γίνεται; Ζεις διπλή ζωή ας πούμε;
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, όταν πεθαίνουμε αν και δεν ισχύει για όλους. Εγώ π.χ. Με τι ζωή τι σχέση έχει αυτό όμως;
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δε ξέρω από που πηγάζει η αλαζονεία οπότε δε μπορώ ν'απαντήσω. Αλλά πες πως έχεις δίκιο και γίνεται. Άμα αυτό συμβεί την ίδια χρονική περίοδο τι γίνεται; Ζεις διπλή ζωή ας πούμε; Υποθετω δεν γινεται να συμβει την ιδια χρονικη περιοδο λογω της μοναδικοτητας της συνειδησης σε ενα δοσμενο συμπαν
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο Νικ στην ουσία λέει ότι γουί αρ νταστ ιν δε γουίντ και στ' αρχίδια μας κι όλας (και να περάσουμε καλά όσο το βιώνουμε. Υποννοεί). Σ' έχω ρε Νικ; Οι άλλοι, πού κολλάτε;
stavi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 το γέλιο και ο έρωτας το νερό όταν διψάς πολύ, και το φαγητό όταν πεινάς ο υπνος, επίσης οταν χαλαρώνεις στον καναπέ και δε σ'απασχολεί τίποτα. Μια πολύ καλή ταινία, μία πολυ καλή κωμωδία, και ένα πολύ καλό μουσικό κομμάτι
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μάλλον δεν τους αρέσουν οι kansas. Τα κωλόπαιδα.
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η άγνοια. (από το αγγλικό ρητό "ignorance is bliss")
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ο Νικ στην ουσία λέει ότι γουί αρ νταστ ιν δε γουίντ και στ' αρχίδια μας κι όλας (και να περάσουμε καλά όσο το βιώνουμε. Υποννοεί). Σ' έχω ρε Νικ; Ναι το πιστευω και αυτο!
washcloud Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης πιστεύεις στον μπυρετό το Σαββατόβραδο.
NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ένα χαμόγελο το πρωί από κάποια που σε αγαπάει.
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Επίσης πιστεύεις στον μπυρετό το Σαββατόβραδο. Μπυρετόστ. Το σκοτώσαμε τελείως. =ρ
μαφαλντα Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μια κόκκινη ανατολή,ένα πυρακτωμένο ηλιοβασίλεμα,η καλή παρέα,το γέλιο,η αγκαλιά. Του χρόνου μάλλον θα μιλάμε για πετρέλαιο και βενζίνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα