Traumatias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αυτή η αίσθηση ολοκλήρωσης και απώλειας ταυτόχρονα όταν έχεις τελειώσει ένα καλό βιβλίο ή μια πολύ καλή ταινία. Αυτή την αίσθηση έχω φτάσει στο σημείο να την θεωρώ -σχεδόν- τόσο σημαντική όσο τη χαρά της δημιουργίας, την οποία δεν μπορώ να την περιγράψω -όταν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα βέβαια-.
bluesattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Είναι το Nova; Τα μακαρόνια με κιμά; Το χέσιμο; Το Pro; Η Νομικού; Προσπαθήστε να σκεφτείτε 10s, δεν είναι τόσο αερολογοθρέντ. Έχω περιέργεια να γνωρίσω τις ορέξεις των άλλων.. Επικροτω αυτη την επιλογη
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Την γκούγκλαρα. Suddenly...life...has...new...meaning....τσα τσα τσα...τσα τσα τσα...\m/
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το χέσιμο να είναι το πιο ''όμορφο'' πράγμα στην ζωή σου? Ακόμα και το πιο ''ευχαριστο'' να είναι, πάλι βρίσκω κάποιο προβλημα. Καθηλωση στο πρωκτικο σταδιο λεγεται. Πρωιμο σταδιο της ψυχοσεξουαλικης αναπτυξης.
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η μουσικη, το σεξ, η μπυρα, το κολυμπι, η βολτα στη φυση με οτι συνεπαγεται, η ψυχεδελεια, τα αυθορμητα χαμογελα, η αγρια ομορφια καποιας υπο-ψυχης μας,η γνωση και η επιγνωση,το να σαι σε αρμονια με τον ευατο σου και το περιβαλλον σου, τα ομορφα 'εγω' , ο θανατος, η ανυπαρξια,η επομενη ζωη (back to loop_Start)
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ένα πράγμα σου λέει. Επίσης η επόμενη ζωή πως μετράει σαν κάτι όμορφο για την ζωή σου τώρα; (όχι πως υπάρχει ζωή μετά, αλλά τέσπα)
-nick- Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ένα πράγμα σου λέει. Επίσης η επόμενη ζωή πως μετράει σαν κάτι όμορφο για την ζωή σου τώρα; (όχι πως υπάρχει ζωή μετά, αλλά τέσπα) Ε αν θες Χ πραγματα διαλεξε τα Χ πρωτα η διαλεξε Χ ψευδο-τυχαια απο τη λιστα μου. Η ζωη συνολικα ειναι ενα συνολο απο ζωες με τεραστια διαστηματα ανυπαρξιας στο ενδιαμεσο. Δεν εχεις αναμνηση απο τις προηγουμενες αλλα η συνειδηση της υποκειμενικοτητας σου ειναι ιδια Xibalba
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το χέσιμο να είναι το πιο ''όμορφο'' πράγμα στην ζωή σου? Ακόμα και το πιο ''ευχαριστο'' να είναι, πάλι βρίσκω κάποιο προβλημα. Το έχω ακούσει. Είναι μια μορφή... οργασμού; για κάποιους. Τουλάχιστον αν κατάλαβα καλά από την επεξήγηση τους. Παιδιά εγω το καλοκαίρι ήμουν Σαμοθράκη και μπορώ να πώ όταν πήγαινα λιώμα στην σκηνή και έπεφτα να κοιμηθώ, άκουγα το θρόισμα φύλλων - κλαδιών των δέντρων και το κύμα που έσκαγε δύο μέτρα πιο δίπλα και ένιωθα πραγματικά ευτυχισμένος. Φύση - Θάλασσα - Αλκοόλ - Καπνός - δύο φιλαρακια και μία κοπέλα και είμαι ο πιο ευτυχισμένος άμθρωπος στον κόσμο. Ίδιο πράγμα! Από άλλο POV, 2 κολλητοί και εγώ. Εύβοια καλοκαίρι 2κ11, ΟΠΩΣ ακριβώς το περιγράφεις. Μακάρι να ξαναπάμε, και εμείς και εσείς Rotten. Camping uber alles.
slygeo87 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιοι λιώνουν στο χέσιμο με το psp κτλ. Εγώ νιώθω πως είμαι Εβραίος σε θάλαμο αερίων.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η ζωη συνολικα ειναι ενα συνολο απο ζωες με τεραστια διαστηματα ανυπαρξιας στο ενδιαμεσο. Δεν εχεις αναμνηση απο τις προηγουμενες αλλα η συνειδηση της υποκειμενικοτητας σου ειναι ιδια 1
thanocaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η ζωη συνολικα ειναι ενα συνολο απο ζωες με τεραστια διαστηματα ανυπαρξιας στο ενδιαμεσο. Δεν εχεις αναμνηση απο τις προηγουμενες αλλα η συνειδηση της υποκειμενικοτητας σου ειναι ιδια
Liverpool89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ολα ειναι σημαντικα αρκει πως τα ζεις και πως τα καταλαβαινεις.. Μερικα. Το σεξ Το καλο φαγητο. Μια ομορφη κοπελα που περασε απο μπροστα μου. Μια καλη μπυρα. Ψισιμο σε ενα γκαραζ με φιλαρακια. Σινεμα με φιλους. Να πινεις καφε και να βλεπεις εξω απο το παραθυρο να βρεχει.(αυτο κανω τωρα). Και πολλα αλλα.Αναλογα την στιγμη την παρεα και την διαθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα