Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 disapointed Γιατί ρε παπάτζα; Μη μας γειώνεις ετς..
status Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 disapointed Έλα μωρέ, μικρό κορίτσι είναι, θα έκανε τα πάντα (και τα κοάλα) για λίγη προσοχή, ειδικά εαν ο μπαμπάς δεν έδινε την δέουσα προσοχή.. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εν τω μεταξύ, "status" είναι πολύ άσχημα τα συμπεράσματα. Θες να σου πω κάτι; Δεν θα κάτσω να το αναλύσω το θέμα μου, μιας και ξέρεις που σε γράφω (δεν οφείλω να στο θυμίσω) και στην τελική με ενδιαφέρει να ακούσω τα φετίχ των άλλων - BUMP BY THE WAY! - και όχι να γίνει προσωπικό.. ..αλλά αν τραβήξεις προσοχή, θα υπάρχει η δυνατότητα να γράφεσαι στην μνήμη των άλλων. Αν δεν την τραβήξεις, ούτε καν δίνεται η ευκαιρία. Δεν είναι απλά ο εγωισμός μου, αλλά είναι και η δουλειά μου να αφήνω κάτι (όντας σε πολυεθνική εταιρία) στους γύρω και να τραβάω την προσοχή θετικά ζώντας ενεργά και επιβιώνοντας σαν το αντίθετο του non-factor. Είναι ωραίο να σε θυμούνται όμως και personally. Αυτός που θα πει το αντίθετο με κάνει ευτυχισμένη γιατί δεν παλεύει γι'αυτό και ο λαός έχει περισσότερο χώρο στην RAM του για μένα. Η αδερφή σου μπορεί να το έλεγε για άλλο λόγο, εγώ ακόμη και για την "κλαμποκατάστασηνιάουνιάου" να το έλεγα.. δεν θα ήταν μονάχα γι'αυτό. Τελικά κανείς δεν έχει το χέσιμο;
tsifotis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη αυτο το απιστευτα κακου timing "κραξιμο" με σκοπο την προσοχη των αλλων παιρνει τα σκηπτρα του πιο ομορφου πραγματος στην ζωη; να σε χαιρεται η πολυεθνικη σου, ευχομαι να σε κανει executive manager σe λονδινο, νεα υορκη, βλαδιβοστοκ - γενικα μην λυπηθει χιλιομετρα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη αυτο το απιστευτα κακου timing "κραξιμο" με σκοπο την προσοχη των αλλων παιρνει τα σκηπτρα του πιο ομορφου πραγματος στην ζωη; να σε χαιρεται η πολυεθνικη σου, ευχομαι να σε κανει executive manager σe λονδινο, νεα υορκη, βλαδιβοστοκ - γενικα μην λυπηθει χιλιομετρα... Ρε μη σπάζεσαι.
christiana78 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 να είσαι 23 με την παρέα σου σε απαρτία Σαββατόβραδο , με λεφτά στην τσέπη , ποτό στο ποτήρι , χορό με καλή μουσική, το παιδί που γουστάρεις να μπαίνει μέσα και να σε κοιτάζει.... να είσαι 23..... 2
athlios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 να είσαι 23 με την παρέα σου σε απαρτία Σαββατόβραδο , με λεφτά στην τσέπη , ποτό στο ποτήρι , χορό με καλή μουσική, το παιδί που γουστάρεις να μπαίνει μέσα και να σε κοιτάζει.... να είσαι 23..... 2
christiana78 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 οκ κατα προτίμηση να μην έχει αυτό το βλέμμα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 hahaahah 23 είμαι και γω ('89), και έχω πολύ αδυναμία σε αυτόν τον αριθμό. Στα 24 νιώθω λες και θα ξεκινήσει η αντίστροφη.. θέλω να πιστεύω ότι είμαι τέρμα λάθος.
christiana78 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 οχι ρε καμία σχέση απλά εγω τώρα είμαι 34 και τότε ήταν τρελλό πανηγύρι..... κάποιος πενηντάρης τώρα θα με κράζει...
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ειδικά εαν ο μπαμπάς δεν έδινε την δέουσα προσοχή.. αλλά είναι και η δουλειά μου να αφήνω κάτι (όντας σε πολυεθνική εταιρία) Μπαμπάς με μέσα πάντως Στέλιο. Για μένα, να είσαι ξέγνοιαστος από τα προβλήματα σου και να περνάς τον χρόνο σου όπως εσύ θες.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ^ Συνταξιούχος από ναυπηγία. Αιγάλεω εδώ, τις φλωριές δεν τις προικιζόμαστε πιτσηρίκο.. τις φλωριές τις κυνηγάμε.. Υ.Γ: Μείνετε ontopic την π*****να μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα