Προς το περιεχόμενο

Digital Video Camera / Camcorder 16MP 16 X Digital Zoom 50 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αξιζει.

ο φακος ειναι χωρις ζουμ, και το ψηφιακο 16Χ ειναι ανουσιο.

16megapixels δεν ειναι με τιποτα. Το 16 αναφερεται σε αναλυση φωτογραφιας με Interpolation. Ο αισθητηρας ειναι 1 3 ή 5 mp πραγματικα.

Τα βιντεο δε διευκρινιζει σε τι φορμα αποθηκευονται. Αν ειανι jpeg και οχι mpeg 4 τοτ τα αρχεια θα ειναι τεραστια σε μεγεθος και θα χρειαζεται μεγαλη μνημη. Επισης δε λεει αν μπορει να τραβαει επ αοριστον βιντεο ή αν κοβεται ανα χρονικα διαστηματα (2-5-10 λεπτων), οπως συνηθησουν πολλα κινεζικα camcoders.

Εχει av-out και οχι hdmi out.

Τα 50€ ειναι δελεαρ, ομως ειανι ενα προιον που τα κανει ολα μετρια και σιγουρα δε θα ικανοποιησει τον τπυικο χρηστη. Για δωρο σε κανα παιδακι να χει να παιζει εχει νοημα.

Μην το παρεις αρνητικα, απλα την εχω πατησει με κινεζικη καμερα. Ελαχιστες κινεζικες καμερες αξιζουν

Δημοσ.

The Maximum Static Output Pixels: 16 million pixels (4640 × 3480) (interpolation)

Photosensitive Device (Hardware): 5.1 million pixel COMS photo sensor

Αν καταλαβαινω καλα ειναι 5 και με "ψηφιακα" γινεται 16.

Εδω εγω την ειχα πατησει με ψιλοεπωνυμη aiptek που ειχα παει σε εκθεση αυτοκινητων και μου κολησε! και επρεπε να βγαλω τις μπαταριες για να ξεμπλοκαρει και εχασα τις φωτο (αυτη βεβαια δεν επερνε καρτα) Οποτε με αυτην την τρελη κινεζια θα ειμουν επιφυλακτικος.

Storage Formats: JPG, AVI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...