Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θα ήθελα την μεγάλη βοήθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Και λέω την μεγάλη βοήθεια σας γιατί είμαι σε γενικές γραμμές άσχετος, και η βοήθεια σας αν είναι γεμάτη ορολογίες και γνωσιακές προϋποθέσεις δεν θα είναι αποτελεσματική. :rolleyes:

Το σπίτι μου είναι στον 3οροφο μιας πολυκατοικίας και έχω και ένα δωματιάκι στον 5οροφο όπου και ηρεμώ.

Όταν πηγαίνω με το λαπ τοπ μου εκεί δεν έχει καλό σήμα από το ρουτερ στον 3ο και ποτέ πιάνει πότε δεν πιάνει με συχνές αποσυνδέσεις.

Γύρω μου υπάρχουν και 2-3 ξεκλείδωτα ρουτερ που όμως και αυτά έχουν περίπου το ίδιο πρόβλημα.

Διαβάζοντας εδώ μέσα κατάλαβα ότι εάν έπαιρνα την κάρτα Alfa AWUS036H ίσως με βοηθούσε στο πρόβλημα μου, πράγμα και το οποίο έκανα και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα και οι απορίες μου.

1) Το σήμα από το σπίτι μου αλλά και από τα γύρω ρουτερ από 1-2 στα 5 που ήταν έγινε 5/5 αλλά οι αποσυνδέσεις συνεχίζονται.

2) Όταν εγκατέστησα την εξωτερική κάρτα μου έβγαλε κάτω στην μπάρα ένα εικονίδιο αριστερά με το σήμα της κάρτας που μπαίνω στις λειτουργίες της , και ένα δείκτη αριστερά ( πράσινο) ο οποίος δείχνει την στάθμη του σήματος που λαμβάνει η κάρτα. Πιο δίπλα από αυτό υπάρχει άλλο ένα ενδεικτικό στάθμης σήματος (λευκό) το οποίο δείχνει την στάθμη στην εσωτερική κάρτα του λαπ τοπ, που από την στιγμή που μπήκε η εξωτερική κάρτα μεγάλωσαν και εδώ οι ενδείξεις και ας δείχνει ότι λειτουργεί εντελώς ανεξάρτητα.

3) Πρέπει να κλείσει η κάρτα του λαπ τοπ και αν ναι πως? (wint7 αγγλικά)

4) Διάβασα ότι ανάλογα με τους drivers που βάζεις στην Alfa αλλάζει και η ισχύς εκπομπής. Ισχύει αυτό? Πρέπει να το κάνω, και αν ναι πως γιατί δεν βγάζω άκρη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω στην βοήθεια σας.

ΥΓ. Όταν κάνω ανανέωση στην αναζήτηση δικτύων , το ρουτερ από το σπίτι μου η φαίνεται με 5στα 5 σήμα, η άλλες φορές δεν φαίνεται καθόλου και ας είμαι συνδεδεμένος επάνω του, και ας δείχνει μόνιμα 5στα5 η ένδειξη σήματος κάτω στην μπάρα.

Δημοσ.

εχεις βαλει τους drivers που ειχε η καρτα οταν την αγορασες;Αν ναι δοκιμασε να τους ξαναπερασεις της καρτας και του λαπτοπ για το wifi και μετα δες.Μου εκανε και μενα κατι νουμερα η καρτα Wifi του λαπτοπ και επανεγκατεστησα drivers

Υ.Γ. δεν χρειαζεται να κλεισεις το wifi του λαπτοπ απλα να σιγουρευτεις οτι συνδεεσαι με την Alfa

Δημοσ.

εχεις βαλει τους drivers που ειχε η καρτα οταν την αγορασες;Αν ναι δοκιμασε να τους ξαναπερασεις της καρτας και του λαπτοπ για το wifi και μετα δες.Μου εκανε και μενα κατι νουμερα η καρτα Wifi του λαπτοπ και επανεγκατεστησα drivers

Υ.Γ. δεν χρειαζεται να κλεισεις το wifi του λαπτοπ απλα να σιγουρευτεις οτι συνδεεσαι με την Alfa

Και της ALFA και του λαπ τοπ να ξαναεγκαταστήσω τους drivers?

Μέσα στο δισκάκι της καρτας εχει δυο επιλογες για win7.Ποια απο τις δυο πρεπει να εγκαταστησω??

Πως και από που θα δω με πια κάρτα συνδέομαι??

Σ΄ευχαριστω

Δημοσ.

λοιπον ενα ενα.

1.Δοκιμασε να επανεγκαταστησεις και των 2.Δεν χανεις τιποτα

2.Μηπως στο δισκακι ειναι για την αρχιτεκτονικη του συστηματος δηλαδη 32 και 64 bit;

3.Απλα στην μπαρα εργασιων,εκει που πατας να σου εμφανισει τα διαθεσιμα wi-fi,συνδεσου με εκεινο που εχει το καλυτερο σημα (μαλλον θα σου εχει πανω πανω ή προς τα κατω με γκρι γραμματα "Συνδεση ασυρματου δικτυου 2" )

Ελπιζω να καταλαβες

Δημοσ.

Για να μην μπερδευόμαστε με το δισκάκι πες μου από εδώ τι να κατεβάσω?

http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptlist.phtml?Category=105397

1) Εμένα εάν δεν κάνω λάθος με ενδιαφέρει ο κατάλογος με τα USB Adapter drvers . Σωστά?

2) Στα windows 7 για την AWUS036H έχει δυο επιλογές την Normal και Pοwer control driver. Ποια πρέπει να εγκαταστήσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...