geornirv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ηταν κανονικη προσφορα, ηταν λαθος που εξαφανιστηκε σε χρονο dt (διευκρινηση για να μην νομιζει κανεις οτι αξιζει να περιμενει μια τετοια "προσφορα") Τί λες ρε φίλε. Κανονική προσφορά ήταν. Αφού τον δίσκο τον πήρα και εγώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ηταν κανονικη προσφορα, ηταν λαθος που εξαφανιστηκε σε χρονο dt (διευκρινηση για να μην νομιζει κανεις οτι αξιζει να περιμενει μια τετοια "προσφορα") Τί λες ρε φίλε. Κανονική προσφορά ήταν. Αφού τον δίσκο τον πήρα και εγώ. Λαθος ηταν, απλα ο Κωτσος ειναι ισως ο μονος που δεν ακυρωνει παραγγελιες και αυτο ειναι προς τιμη του! Δεν ειπε ο nek4d οτι δεν τον πηραν πολλοι. Λεει πολυ σωστα οτι η πιθανοτητα να ξαναβγει τετοια τιμη στο κοντινο μελλον ειναι αμελητεα (οση πιθανοτητα υπαρχει να ξαναγινει λαθος). Φιλε nek4d η τιμη εκεινη υπηρχε 2-3 μερες πριν βγει εδω. Εδω κρατησε αλλες 26 ωρες. (Αποδεδειγμενο πολλες φορες οτι "παρακολουθειται" το φορουμ και τα λαθη "καιγονται" μολις βγαινουν εδω)
geornirv Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Λαθος ηταν, απλα ο Κωτσος ειναι ισως ο μονος που δεν ακυρωνει παραγγελιες και αυτο ειναι προς τιμη του! Δεν ειπε ο nek4d οτι δεν τον πηραν πολλοι. Λεει πολυ σωστα οτι η πιθανοτητα να ξαναβγει τετοια τιμη στο κοντινο μελλον ειναι αμελητεα (οση πιθανοτητα υπαρχει να ξαναγινει λαθος). Φιλε nek4d η τιμη εκεινη υπηρχε 2-3 μερες πριν βγει εδω. Εδω κρατησε αλλες 26 ωρες. (Αποδεδειγμενο πολλες φορες οτι "παρακολουθειται" το φορουμ και τα λαθη "καιγονται" μολις βγαινουν εδω) Από electroworld τον είχα πάρει εγώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Από electroworld τον είχα πάρει εγώ. Kotsos=electro=dixons, παραγγελνω ελεκτρο, μου ερχεται σε σακουλα κοτσου και αλλα ωραια...
nek4d Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Τί λες ρε φίλε. Κανονική προσφορά ήταν. Αφού τον δίσκο τον πήρα και εγώ. και γω πηρα 2 τεμ. για φιλους και λοιπον?! αλλα μετα απο λιγες ωρες που σκεφτηκα να παρω αλλους 2 για μενα, δεν υπηρχαν πια και απο τοτε μεχρι σημερα εχει περασει παρα πολυ καιρος για να ξαναεμφανιστει αντιστοιχη "προσφορα", γιατι πολυ απλα δεν ηταν προσφορα. Αν το λαθος ειχε γινει απο πλαισιο-public κλπ το ακυρο θα επεφτε συννεφο. Λαθος ηταν, απλα ο Κωτσος ειναι ισως ο μονος που δεν ακυρωνει παραγγελιες και αυτο ειναι προς τιμη του! Δεν ειπε ο nek4d οτι δεν τον πηραν πολλοι. Λεει πολυ σωστα οτι η πιθανοτητα να ξαναβγει τετοια τιμη στο κοντινο μελλον ειναι αμελητεα (οση πιθανοτητα υπαρχει να ξαναγινει λαθος). Φιλε nek4d η τιμη εκεινη υπηρχε 2-3 μερες πριν βγει εδω. Εδω κρατησε αλλες 26 ωρες. (Αποδεδειγμενο πολλες φορες οτι "παρακολουθειται" το φορουμ και τα λαθη "καιγονται" μολις βγαινουν εδω) 1) για την "προσφορα" με καλυψες απολυτα, αγαπητε matrixxx, εχεις ταλεντο στο να επεξηγεις ομορφα κ κατανοητα τις διαφορες παραμετρους των προσφορων! Προσωπικα, με "πιανω" αποτομο κ συχνα φαινομαι απολυτος κ συνηθως δεν εχω πια υπομονη να γραφω επεξηγησεις κ πολλες φορες δεν εχω χρονο ουτε ορεξη για αντιπαραθεσεις κλπ ... ισως να φταιει το "απροσωπο" του forum ... πλεον επελεξα να "πεταω" την οποια πληροφορια/κριτικη/γνωμη κ οποιος καταλαβε, καταλαβε. Ας εχει ο καθενας την δικη του αποψη, μεσα στον χρονο κ στα διαφορα θεματα φαινεται η ποιοτητα του καθενος. (Για τους νεους χρηστες ή για τους χρηστες που δεν εχουν πολλες γνωσεις σε συγκεκριμενο θεμα κ μπερδευονται με τις αντιφατικες γνωμες: Στα "ακασικα" αρχεια των φορουμ, ειναι ευκολο να δει κανεις τι εχει γραψει οποιοσδηποτε στο παρελθον και αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος αξιολογησης της ποιοτητας/αξιοπιστιας των παροντων. Καντε κλικ στο ονομα του κ δειτε το προφιλ του με το ιστορικο εγγραφων) 2) ααα, γι'αυτο μου φανηκε οτι εφυγαν την ιδια μερα... μηπως να φτιαξουμε ενα κλειστο club προσφορων-λαθων ?! πληρωνω και συνδρομή όσο-όσο, χαχα!
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Πόσο τον είχαμε πάρει από τον Κοτσόβολο; 30 ευρό;
Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Λαθος ηταν, απλα ο Κωτσος ειναι ισως ο μονος που δεν ακυρωνει παραγγελιες και αυτο ειναι προς τιμη του! Και τα μουλτιράμα, που είχα πάρει 100€ φτηνότερα το Asus 1101ha από 399->299 (και ενας φιλος ένα δεύτερο γιατί ψάχναμε μαζί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα