NitromanseR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, σε λίγο καιρό θα πάω μάλλον για αναβάθμιση του PC μου και θα ήθελα να μάθω λίγα πραγματάκια για τα τροφοδοτικά, τώρα έχω το PC της υπογραφής μου. Μάλλον θα πάω για AMD FX-8150 και 6970, οπότε θα ήθελα να μάθω αν το τροφοδοτικό μου θα φτάνει ή αν θα πρέπει να πάρω άλλο. Από ότι είδα και στο Watt calculator που έχει στο site της η CoolerMaster θα χρειαστώ τροφοδοτικό μέχρι 500 Watt το πολύ (άρα θεωρητικά είμαι καλυμένος), επειδή όμως στο site της AMD δεν έχει καν το τροφοδοτικό μου στα recommended θα ήθελα να μου πείτε αν το τα 480Watt του (στη 12V) θα φτάσουν και γενικότερα, ποιά εξαρτήματα του υπολογιστή πέρνουν ρεύμα από τη 12V (αν είναι μόνο πχ η GPU, CPU, MoBo τότε OK, άλλα τι γίνεται αν περνάνε σχεδόν όλα; ) thanks
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θα φτασει το τροφοδοτικο σου. Αρκει να μην κλοκαρεις τον bulldozer και την καρτα μαζι
NitromanseR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, δε σκοπεύω να κάνω overclock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα