friendgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/417047/Xigmatek-Cooler-Gaia-Amd-1366-SD1283.html Της πετάς πανω και τον noctua που ήδη έχεις αντι του εργοστασιακού... και καθάρισες!! Σε σχέση με την Corsair A50 ποια να προτιμήσω ?
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να αναβαθμίσω το δεύτερο computer του γραφείου. Το παλιό είναι ένας Pentium 4 στα 3 ..... (σερνετε) Χρήση απλή: Office, Internet και Μουσική. ...για δεν κάνεις ΑΠΛΑ μια επανεγκατάσταση λειτουργικού...; Πόσο μάλλον όταν έχεις και 300άρη Ράπτορα πάνω στο μηχάνημα... Στην χειρότερη, αν τυχόν έχει -μια και δεν την ανέφερες- λίγη σχετικά RAM (μάλλον κα'να GB το κόβω να 'χει), βάλε καμμιά μνήμη να πάει στα 2-3GB, και δεν παίζει μετά να "σέρνεται"... Ήμαρτον δηλαδή...Ακόμη κι αν η επιχείριση είναι δική σου, κι αν δεν ζορίζεσαι καθόλου, αμαρτία είναι να σκάσεις ακόμα κι ένα τρακοσάρι που είπες για "Όφις, Γουέμπ, Μουσική"...
friendgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ...για δεν κάνεις ΑΠΛΑ μια επανεγκατάσταση λειτουργικού...; Πόσο μάλλον όταν έχεις και 300άρη Ράπτορα πάνω στο μηχάνημα... Στην χειρότερη, αν τυχόν έχει -μια και δεν την ανέφερες- λίγη σχετικά RAM (μάλλον κα'να GB το κόβω να 'χει), βάλε καμμιά μνήμη να πάει στα 2-3GB, και δεν παίζει μετά να "σέρνεται"... Ήμαρτον δηλαδή...Ακόμη κι αν η επιχείριση είναι δική σου, κι αν δεν ζορίζεσαι καθόλου, αμαρτία είναι να σκάσεις ακόμα κι ένα τρακοσάρι που είπες για "Όφις, Γουέμπ, Μουσική"... Δεν ειναι ετσι. Χτυπαει ακομα και με Windows 7 αρκετές στιγμές 100αρια ο επεξεργαστής !!!! Ιδιως αν κατεβαζω κανενα αρχειο με τον Internet Download Manager.
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου friend, με "χειρότερο" μηχάνημα (2.4GHz CPU, 2GB RAM) P4, σε διαβεβαιώ πως μια χαρά σερφάρω, μια χαρά μουσική ακούω (αυτή την λίγη που πια ακούω...), μια χαρά ανοίγω κα'να Word...ταυτόχρονα. ΚΑΙ με Win7 (αν και δεν τα πολυχρησιμοποιώ γιατί δε λέω να ξεκολλήσω απ' τα ΧΡ). Αν και, δεν κατάλαβα γιατί λες "ακόμα και με 7" - τη στιγμή που τα 7 είναι ΠΙΟ απαιτητικά... Τεσπα, ΑΝ υπάρχει πουθενά κα'να ζόρι, είναι που τον έχω παραφορτώσει διάφορα, και το πολύ να "ζορίζεται" σε τίποτε βαριές κι ασήκωτες ιντερνετοσελίδες. Αλλά όχι και να σέρνεται. Με φρέσκο όμως λειτουργικό και όχι πολλά καλαμπαλίκια πάνω του, μια χαρά θα σου είναι. Δεν μπορεί εγώ να βλέπω απροβλημάτιστα mkv ταινίες στα 720p με...64άρα κάρτα γραφικών μάλιστα, κι εσένα να σου "χτυπάει 100άρια ο επεξεργαστής"... Κάτι τρέχει, κι αν δεν είναι θέμα κάποιου (BIOS-based) hardware configuration, τότε ΑΠΛΑ δοκίμασε να βάλεις εκ νέου λειτουργικό. (Εκτός κι αν τραβάει κάποιο ζόρι ο Ράπτορας σου, τί να πω). Θέμα δικό σου είναι βέβαια, κι αν προτιμάς να δώσεις χρήμα για κάτι νέο, καν' το. Εγώ απλά σου λέω, ΑΝ σου ταιριάζει, ξανασκέψου το και δώσε μια ευκαιρία στο hardware που έχεις (την μνήμη δεν την ανέφερες πάντως).
friendgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε μου friend, με "χειρότερο" μηχάνημα (2.4GHz CPU, 2GB RAM) P4, σε διαβεβαιώ πως μια χαρά σερφάρω, μια χαρά μουσική ακούω (αυτή την λίγη που πια ακούω...), μια χαρά ανοίγω κα'να Word...ταυτόχρονα. ΚΑΙ με Win7 (αν και δεν τα πολυχρησιμοποιώ γιατί δε λέω να ξεκολλήσω απ' τα ΧΡ). Αν και, δεν κατάλαβα γιατί λες "ακόμα και με 7" - τη στιγμή που τα 7 είναι ΠΙΟ απαιτητικά... Τεσπα, ΑΝ υπάρχει πουθενά κα'να ζόρι, είναι που τον έχω παραφορτώσει διάφορα, και το πολύ να "ζορίζεται" σε τίποτε βαριές κι ασήκωτες ιντερνετοσελίδες. Αλλά όχι και να σέρνεται. Με φρέσκο όμως λειτουργικό και όχι πολλά καλαμπαλίκια πάνω του, μια χαρά θα σου είναι. Δεν μπορεί εγώ να βλέπω απροβλημάτιστα mkv ταινίες στα 720p με...64άρα κάρτα γραφικών μάλιστα, κι εσένα να σου "χτυπάει 100άρια ο επεξεργαστής"... Κάτι τρέχει, κι αν δεν είναι θέμα κάποιου (BIOS-based) hardware configuration, τότε ΑΠΛΑ δοκίμασε να βάλεις εκ νέου λειτουργικό. (Εκτός κι αν τραβάει κάποιο ζόρι ο Ράπτορας σου, τί να πω). Θέμα δικό σου είναι βέβαια, κι αν προτιμάς να δώσεις χρήμα για κάτι νέο, καν' το. Εγώ απλά σου λέω, ΑΝ σου ταιριάζει, ξανασκέψου το και δώσε μια ευκαιρία στο hardware που έχεις (την μνήμη δεν την ανέφερες πάντως). Τα ειπες ολα μονος σου. Windows XP. Eγω ανεφερα τα 7 σε σχεση με τα Vista. Μνημη 2GB.
washcloud Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ...στα "όλα" πάντως που είπα, έγραψα και για 7άρια (εννοώ, λάβε το υπ' όψιν, ότι και με 7άρια μια χαρά μου τσουλάει το χρέπι). Για 'σένα δηλαδή το λέω, δοκίμασε μια νέα εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα