Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Θέλω να αναβαθμίσω το δεύτερο computer του γραφείου.

Το παλιό είναι ένας Pentium 4 στα 3 ..... (σερνετε)

Χρήση απλή: Office, Internet και Μουσική.

Σκέφτομαι να αγοράσω :

Μ/Β: Asus P8Z68-V LX

CPU: Intel Core i3-2100

RAM: KINGSTON DDR3 KHX1600C9D3K2/4GX 2X2

Ερωτησεις:

1) Το OCZ Modular 500w τροφοδοτικό είναι συμβατό με την καινούργια motherboard. (εννοω τις φυσες ρευματος)

2) Θα με καλύψει η on board καρτα γραφικών ΕΠΑΡΚΩΣ στην Dell u2412m

3) Nα αγοράσω 1x4gb η 2x2gb ram.

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Απο που εισαι φιλε και ποιο ειναι το budget σου?γιατι μπορεις να την βγαλεις και λιγο φθηνοτερα.Ο δισκος που εχεις ειναι ide η sata?

Kαλημερα Θανο με ειχες βοηθήσει και στο παρελθόν.

Ειμαι Αθηνα. Η σύνθεση θα δουλέψει καλά ?

Ειμαι οκ με το budget δεν χρειαζετε να κόψω.

Μπορείς να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου ?

Ο δίσκος αυτην την στιγμή μεσα ειναι ενας Velociraptor 300gb. (sata).

Το κούμπωμα του κεντρικού ρεύματος πάνω στο motherboard είναι το ίδιο ?

Δημοσ.

Κοιτα εαν ειναι Pentium 4 αλλα σε socket 478 λογικα εχει 20πινο βισμα για την μητρικη.

οτιδηποτε παρεις τωρα θα εχει 24πινο.Το τροφοδοτικο που λες φυσικα και κανει για οτιδηποτε.

Για την χρηση που θελεις εγω θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια και σε αυτα.

Επεξεργατης AMD A6-3650 x4 Core APU 104,99 € (ακομη και τον πιο φθηνο διπυρηνο να παρεις,μια χαρα θα εισαι.

Μητρικη Gigabyte A55M-S2V 59,90 €

Μνημη Kingston 4GB HyperX blu 1333MHz CL9 23,51 € (μονο και μονο λογω τιμης.αργοτερα εαν δεις στο μελλον οτι θελεις και αλλη μνημη,βαζεις αλλη μια).

Τροφοδοτικο αυτο που λες.

Ο δισκος μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Κοιτα εαν ειναι Pentium 4 αλλα σε socket 478 λογικα εχει 20πινο βισμα για την μητρικη.

οτιδηποτε παρεις τωρα θα εχει 24πινο.Το τροφοδοτικο που λες φυσικα και κανει για οτιδηποτε.

Για την χρηση που θελεις εγω θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια και σε αυτα.

Επεξεργατης AMD A6-3650 x4 Core APU 104,99 € (ακομη και τον πιο φθηνο διπυρηνο να παρεις,μια χαρα θα εισαι.

Μητρικη Gigabyte A55M-S2V 59,90 €

Μνημη Kingston 4GB HyperX blu 1333MHz CL9 23,51 € (μονο και μονο λογω τιμης.αργοτερα εαν δεις στο μελλον οτι θελεις και αλλη μνημη,βαζεις αλλη μια).

Τροφοδοτικο αυτο που λες.

Ο δισκος μια χαρα ειναι.

Θα προτιμούσα να πάω σε Intel (oχι οτι έχω τίποτα με τους AMD).

Η παραπάνω σύνθεση που εκανα θα με καλύπτει χωρίς ζόρισμα η χρειαζομε πιο δυνατό επεξεργαστή ? λόγω οτι δεν θα υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Με αλλα λογια να παω

Α) σε 2500κ χωρίς κάρτα γραφικών

Β) να κρατησω τον 2100 με μια κάρτα γραφικών π.χ Gigabyte Radeon HD6450 1GB η

Γ) μια χαρα ειμαι με τον 2100.

Δημοσ.

Καλημερα.

Θέλω να αναβαθμίσω το δεύτερο computer του γραφείου.

Χρήση απλή: Office, Internet και Μουσική.

Σκέφτομαι να αγοράσω :

Μ/Β: Asus P8Z68-V LX

CPU: Intel Core i3-2100

RAM: KINGSTON DDR3 KHX1600C9D3K2/4GX 2X2

Ερωτησεις:

1) Το OCZ Modular 500w τροφοδοτικό είναι συμβατό με την καινούργια motherboard. (εννοω τις φυσες ρευματος)

2) Θα με καλύψει η on board καρτα γραφικών ΕΠΑΡΚΩΣ στην Dell u2412m

3) Nα αγοράσω 1x4gb η 2x2gb ram.

Σας ευχαριστω.

1) Ναι.

2) Παραπάνω από επαρκώς εφόσον δεν θα παίζεις παιχνίδια.

3) 1 x 4 για να μπορείς μετά να βάλεις άλλα 4. Ποτέ δεν ξέρεις.

Μια πρόταση: Η μητρική που έχεις βάλει είναι υπερβολική για pc γραφείου και κατάτι και ο επεξεργαστής. Θα σου πρότεινα αυτό:

Mητρική: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-H61M-D2-B3-s1155-H61-DDR3.htm

Επεξεργαστής: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-CPU-Intel-Pentium-G620-s1155--2-6GHz-BX80623G620.htm

Μνήμη: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Value-4GB-DDR3-1333-Ram-Dimm.htm

βγαίνει περίπου 100 ευρώ φτηνότερα από το δικό σου (144 ευρώ όλα) και δεν θα έχει διαφορές σε pc γραφείου.

Η παραπάνω σύνθεση που εκανα θα με καλύπτει χωρίς ζόρισμα η χρειαζομε πιο δυνατό επεξεργαστή ? λόγω οτι δεν θα υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Με αλλα λογια να παω

Α) σε 2500κ χωρίς κάρτα γραφικών

Β) να κρατησω τον 2100 με μια κάρτα γραφικών π.χ Gigabyte Radeon HD6450 1GB η

Γ) μια χαρα ειμαι με τον 2100.

Όχι απλά θα σε καλύπτει αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω είναι υπερβολική.

Α) Με τίποτα. Κάνε κάποιο δώρο στη γυναίκα σου ή στα παιδιά σου.

Β) Δεν χρειάζεσαι κάρτα γραφικών, δεν θα ζορίζεται παραπάνω.

Γ) Δυο χαρές, εγώ λέω να πέσεις.

Δημοσ.

Θα προτιμούσα να πάω σε Intel (oχι οτι έχω τίποτα με τους AMD).

Αμα δεν εχεις τπτ με τους AMD γιατι δε και καλά να πάς σε Ιntel? :P

Στο θέμα μας τώρα ... όπως ήδη σου είπαν και τα παιδιά ακόμη και ο 2100 είναι too much για την χρηση που το θέλεις το μηχάνιμα!

Επίσης ακομη και η ενσωματωμένες καρτες των Intel είναι υπεραρκετες. Ουτε παιχνιδια θα παίζεις, ουτε gpu intensive εφαρμογές θα χρησιμοποιείς!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να βρούμε και μια ΑΘΟΡΥΒΗ ψυχτρουλα για τον i3.

Eπισης έχω καβα και έναν 12αρη noctua που κάθετε.

Σκεφτόμουνα την Prolimatech Megahalems αλλά είναι λίγο τέρας και ακριβούτσικη για τον 2100.

Δημοσ.

Prolima σε pc για γραφείο??? :shock:

Ok νιπτω τα χέρια μου και απο αυτο το thread γτ δεν θα πάει καλά!!

Δημοσ.

Prolima σε pc για γραφείο??? :shock:

Ok νιπτω τα χέρια μου και απο αυτο το thread γτ δεν θα πάει καλά!!

Ωπα ωπα, δεν κοροϊδεύω κανέναν. Δικιά μου εταιρία είναι γιαυτο και το ψάχνω ακόμα και στα support pc.

Νομιζω οτι 250ευρω είναι ένα μικρο ποσό για αναβάθμιση.

Απλα εχω ενα θεματακι με το θόρυβο των pc ειτε ειναι στο σπίτι ειτε στο γραφείο.

Καμία πρόταση να τελειώσω το pcaki ?

Δημοσ.

Μα σου κάναμε προτάσεις και τις απέρριψες. Κατά τα άλλα κατ εμέ το θέμα δεν έιναι πόσα διαθέτεις αλλά με πόσα κάνεις τη δουλειά σου. Όταν λες ότι θα πας στον i5 για δεύτερο υπολογιστή του γραφείου που θα τρέχει οffice, internet και μουσική, κάπου το χάνεις.

Δημοσ.

Μα σου κάναμε προτάσεις και τις απέρριψες. Κατά τα άλλα κατ εμέ το θέμα δεν έιναι πόσα διαθέτεις αλλά με πόσα κάνεις τη δουλειά σου. Όταν λες ότι θα πας στον i5 για δεύτερο υπολογιστή του γραφείου που θα τρέχει οffice, internet και μουσική, κάπου το χάνεις.

Και να θα συμφωνήσω για ακόμη μια φορα!! :-D

Μιλάς για 250Ε αναβαθμιση και συζητάς για μια ψύκτρα που κοστιζει το 1/4 από αυτά ... καταλαβαινεις ότι η λογική σου καπου κολάει!!

Δημοσ.

Οντως φιλε μου καπου το εχεις μπλεξει.

"Νομιζω οτι 250ευρω είναι ένα μικρο ποσό για αναβάθμιση"

Απο τη στιγμη που φτιαχνεις pc που θα σε καλυπτει (με το παραπανω) για τη δουλεια που το θελεις, το ποσο δεν ειναι μικρο.

PC γραφειου με 2500Κ και Prolimatech δεν κολανε. Σκεψου το λιγο.

Τωρα αμα σου φαινονται λιγα τα χρηματα, μπορουμε να σου δωσουμε πολλες λυσεις. Εισαι διατεθειμενος να τα σκασεις;

Δημοσ.

Δεν τις απέρριψα άπλα είχα βάλει στόχο μέχρι 300ευρω. Όποτε είμαι στα 250 και μου μένει η ψυχτρα.

Επίσης Δεν είμαι άνθρωπος των αναβαθμίσεων γιαυτο κατέληξα σε κάτι ποιο δυνατό (αν και αχρείαστο).

Δεινοσαρος & KoukouBakiaS δεν είπα ότι θα βάλω i5 ρώτησα αν θα τραβήξει την u2412m ως αναλυση η onboard gpu(δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε onboard gpu)

Για i3 2100 μιλάω.

stm00192 το ξέρω ότι είναι υπερβολή σε i3 2100 να βάλεις την Megahalems το εφραψα κιολας λέγοντας ακριβούτσικη γιαυτο ζητώ την βοήθεια σας σε κάτι κυρίως ΑΘΟΡΥΒΟ και αν δυνατόν μικρότερο και οικονομικότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...