Aspidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα, αξίζει να αναβαθμίσω το pc μου σε AMD FX 4100 (μέχρι εκεί με πέρνει οικονομικά) ή δεν θα δω διαφορά σε σχέση με το σύστημα που έχω τώρα (βλ. υπογραφή); Σκεφτόμουν να κάνω την αναβάθμιση μητρική, επεξεργαστή, ram ή να πάρω μια ακόμα 6770 για crossfide με το σύστημα που έχω αυτή τη στιγμή. Μέχρι 200 διαθέτω για ram, cpu, mobo αλλά δεν δεν υπάρχει διαφορά να μην τα δώσω.
overpower Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 αν παιζεις games παρε καρτα,αλλιως μην παιρνεις τιποτα. μια χαρα εισαι στα 3.4.
Aspidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ναι, παίζω games . Κυρίως γι'αυτό ήθελα την νέα αναβάθμιση , μήπως δω διαφορά μιας και η 1 6770 δεν με καλύπτει (και ειδικά που σκέφτομαι να πάρω οθόνη HD 21'). Άρα το crossfide είναι η καλύτερη και κυρίως οικονομική λύση?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και δεν τσιμπας μια 6870 με 150 euros που εχει και να πουλησεις την δικη σου τωρα και να εισαι οκ?
Aspidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Θα έχω καλύτερες επιδόσεις από τις 2 6770?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Οχι αλλα θα εισαι στα ιδια λεφτα και επισης θα εχεις και την θυρα ελευθερη για το μελλον.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εννοεις οτι μια 6870 ειναι καλυτερη απο 2 6770 σε επιδοσεις?οχι ρε συ.....δεν το νομιζω. Edit:ριξε μια ματια σε αυτο HIS Radeon 6770 ICEQX Turbo Crossfire review ενταξει δεν εχει τις HIS που ειναι λιγο παραπανω κλοκαρισμενες αλλα σιγα τα αυγα.
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Όντως έχεις δίκιο. Είχα διαβάσει κάποια στιγμή ένα review και είχα την εντύπωση ότι ήταν πολύ κοντά. σε επιδόσεις. Προφανώς δεν θυμόμουν καλά. Ε, περνάνε και τα χρόνια...
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και η πλακα ειναι οτι το παραβλεπουμε εμεις το crossifire αλλα βλεπω οτι εχουν πολυ καλες επιδοσεις και εαν εχεις μια αξιζει να πας σε ακομη μια μεταχειρισμενη για να κανεις crossfire και σε καποιες περιπτωσεις φτανεις την 6970. Προσωπικα μετα την ηττα που εφαγα με την 4870Χ2 το φοβαμαι ομως.(για το ποσο εκαιγε εννοω).
Aspidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Και η πλακα ειναι οτι το παραβλεπουμε εμεις το crossifire αλλα βλεπω οτι εχουν πολυ καλες επιδοσεις και εαν εχεις μια αξιζει να πας σε ακομη μια μεταχειρισμενη για να κανεις crossfire και σε καποιες περιπτωσεις φτανεις την 6970. Προσωπικα μετα την ηττα που εφαγα με την 4870Χ2 το φοβαμαι ομως.(για το ποσο εκαιγε εννοω). Καλή η 6870 αλλά είναι λίγο τσιμπημένη και το κυριότερο: Πες ότι πουλάω την 6770, θα πρέπει να μείνω χωρίς pc για 2-3 μέρες διότι δεν έχει onboard η μητρική. Δεν με ενδιαφέρει αν θα μείνει θύρα pci express , με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις που μάλλον είναι καλύτερες (α, και να φτάσει το τροφοδοτικό) . Από θερμοκρασία δεν νομίζω ότι θα έχω θέμα, εδώ και 6 μήνες που έχω την 6770 δεν έχω δει πάνω απο 60 βαθμούς σε full load.
Aspidas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις παρατήρησα ότι η κάρτα δεν έχει κάποια "υποδοχή της ταινίας" του crossfide, στο site της msi δεν αναφέρει κάτι (Ν/Α λέει) ενώ στο site του πλαισίου λέει πως υποστιρίζεται! Όντως δεν υποστιρίζει τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα