papars Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Στην κλασσική βόλτα για τα ψώνια της εβδομάδας έπεσα πάνω σε αυτή τη προσφορά στα ΑΒ. Στη συσκευασία των 56 τεμαχίων σου δίνει άλλη μία δώρο στην τιμή €12.80. Δηλαδή €0.11/τεμ Σε 2 "γεύσεις" απλή ή λεμόνι. Αν βάζετε πλυντήριο κάθε 3 μέρες σχεδόν φτάνουν για 1 χρόνο. Σχετικές προσφορές από άλλα ΣΜ εδώ: http://www.killdeal.gr/prosfores-fylladia.aspx?bid=5412
louben Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 συγνωμη αλλα αυτο ειναι προσοφορα τεχνολογιας??????????? Ασε πυ δεν ειναι προσφορα γιατι τις συγκεκριμενες(1 τεμαχιο) τισ βγαζουν συχνα τα carrefour μιση τιμη(δηλαδη γυρω στα 6 ευρω).
xpapias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν μόνο προσφορές τεχνολογίας. Για την τιμή δε μπορώ να έχω γνώμη αν και μου φαίνεται καλή. Φιλικά πάντα
sakis.kom Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση ειρωνίας και απλά για να γελάσουμε λίγο... το μόνο που δεν περίμενα να δω στις προσφορές, είναι ταμπλέτες!!! Άντε... και στο μέλλον να μπουν και σερβ.....
bluesattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν μόνο προσφορές τεχνολογίας. Για την τιμή δε μπορώ να έχω γνώμη αν και μου φαίνεται καλή. Φιλικά πάντα Δεν ειναι αναγκη αλλα <Στη συσκευασία των 56 τεμαχίων σου δίνει άλλη μία δώρο> ? Θα αρχισουμε να βαζουμε ολες τις ψιλοπροσφορες (1+1 και τετοια) των sm ? (θα μπορουσε βεβαια να ανοιξει ενα thread οπου ο καθενας να βαζει τετοιες προσφορες , να ειναι και μαζεμενες )
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Συγγνώμη αλλά πόσους από εδώ μέσα που μπαίνουν σε ένα τεχνολογικό forum τους ενδιαφέρει αυτή η προσφορά ? Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει πχ και στον τομέα των ειδήσεων να βλέπουμε και άλλα θέματα και όχι 100% θέματα τεχνολογίας.
karasardelis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Στην κλασσική βόλτα για τα ψώνια της εβδομάδας έπεσα πάνω σε αυτή τη προσφορά στα ΑΒ. Στη συσκευασία των 56 τεμαχίων σου δίνει άλλη μία δώρο στην τιμή €12.80. Δηλαδή €0.11/τεμ Σε 2 "γεύσεις" απλή ή λεμόνι. Αν βάζετε πλυντήριο κάθε 3 μέρες σχεδόν φτάνουν για 1 χρόνο. Σχετικές προσφορές από άλλα ΣΜ εδώ: http://www.killdeal....a.aspx?bid=5412 Αν βάζεις πλυντήριο πιάτων μια φορά στις τρεις μέρες, κάνε μια βόλτα και στον διπλανό διάδρομο που έχει προσφορές σε μανταλάκια και σε αποσμητικά χώρου... Τα πιάτα και οι κατσαρόλες θα βρωμάνε σε τρεις μέρες και χρειάζεσαι κάτι για την μυρωδιά...
djcat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν βάζεις πλυντήριο πιάτων μια φορά στις τρεις μέρες, κάνε μια βόλτα και στον διπλανό διάδρομο που έχει προσφορές σε μανταλάκια και σε αποσμητικά χώρου... Τα πιάτα και οι κατσαρόλες θα βρωμάνε σε τρεις μέρες και χρειάζεσαι κάτι για την μυρωδιά... Έγραψες φίλε!
Errik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει ρε παιδια, για ταμπλέτες είπε ο άνθρωπος! Τόσα threads έχουμε για ταμπλέτες...
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εντάξει ρε παιδια, για ταμπλέτες είπε ο άνθρωπος! Τόσα threads έχουμε για ταμπλέτες... χαχαχαχα..Καλό!
abc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Αν βάζεις πλυντήριο πιάτων μια φορά στις τρεις μέρες, κάνε μια βόλτα και στον διπλανό διάδρομο που έχει προσφορές σε μανταλάκια και σε αποσμητικά χώρου... Τα πιάτα και οι κατσαρόλες θα βρωμάνε σε τρεις μέρες και χρειάζεσαι κάτι για την μυρωδιά... OMG!Δεν ξεπλένεις τα πιάτα από τα αποφάγια πριν τα βάλεις στο πλυντήριο; Καλά κάθε μέρα βάζετε πλυντήριο σπίτι σου; Πόσο τρώτε καλέ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Το έχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι ανάγκη να μπαίνουν μόνο προσφορές τεχνολογίας. Για την τιμή δε μπορώ να έχω γνώμη αν και μου φαίνεται καλή. Φιλικά πάντα Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες του αρχικού post: Οδηγίες για το sub-forum των Προσφορών Εδώ μπορούν όλα τα μέλη να αναφέρουν, τις όποιες προσφορές (για αντιπροσφορές, αποκλειστικά και μόνο εδώ) αγορών υλικού τεχνολογίας, ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών ή λογισμικού συναντούν σε πάσης φύσεως καταστήματα φυσικά ή διαδικτυακά. Ο μόνος περιορισμός που τίθεται -για ευνόητους λόγους- είναι να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις