Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας...τώρα την εβάψα λίγο γιατι την μητρική η θα την παντρευτώ η θα την πουλήσω

οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μυνημα

Asus Rampage 3 Extreme (s1366, DDR3, X58) είναι απο πλαισιο με αποδείξη αγοράς δεν το εχώ ανοιξει ουτε για να δώ πως έίναι

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί ομολογώ. Πήρες μητρική για intel και τώρα ψάχνεσαι και για amd και λες λόγο οικονομικού αλλά τότε γιατί έχεις πάρει μητρική που είναι πανάκριβη και προτείνεις επεξεργαστή πάλι πανάκριβο.

Δεν έχω καταλάβει τι θες αλλά ψάξε benchmarks στις εργασίες που θέλεις με τους επεξεργαστές που θες. Εγώ μάλλον σε 2600Κ θα κοίταγα

Δημοσ.

για τετοιες χρησεις θα επενδυα σε Χ79, i7-3820, και Nvidia vga για το CUDA!

συν του οτι εχεις νεοτατο σοκετ, αρα και μια αναβαθμιση στο μελλον με τους επομενους επεξεργαστες!!

Δημοσ.

κοιτα ebay βρηκα το 920 ι7 130ευρω

μια ψυκτρα του 30ευρου ανεβαζεις και τα ρολογια..

μηπως και μια 560 2gb 200ευρω ειναι καλη λογο VRAM?

κοιτα για 3dimm ram triple channel

• Super Moderators
Δημοσ.

πεταμένα λεφτά ακόμα και τα 130, νεκρό socket, στο LGA2011 αργότερα θα μπορεί να βάλει και 8core...

Δημοσ.

ε οχι και πεταμενα ι7 920 130 ευρω αφου εχει ήδη μ/β

αργοτερα βαζει 6core 12threads με την ιδια λογικη

τελικα η 560 2gb λογο vram και κοστους λεει για αυτην την δουλεια?

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που έχει την Rampage 3 στη ζελατίνα γιατί να μην την δώσει πίσω στο πλαίσιο εφόσον δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που την αγόρασε? στη χειρότερη να την πουλήσει...

πεταμένα γιατί οι Sandybridge είναι καλύτεροι από τους Nehalem, πόσο μάλλον οι Sandybridge-E...

επίσης τα 130 euro είναι χωρίς εγγύηση και δεν ξέρεις πόσο ξεσκισμένος μπορεί να είναι ο 920 από o/c...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...