Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες εχω ενα πισι περιπου 4 χρονων αν θυμαμαι καλα και αν και ημουν ευχαριστημενος μεχρι περσι φετος μου κανει νερα και δεν σηκωνει παιχνιδακια. Επειδη οι μερες μου στα παιχνιδια του χβοχ ειναι μετρημενες μπορω να κανω καμια πατεντα να παρει τα πανω του; Συγκεκριμενα δυο παιχνιδακια που μου χουν κατσει ειναι το Heroes & Magic το τελευταιο το οποιο δεν ξεκιναει καν ενω μου βγαζει ενα ερορ οτι η καρτα μου ειναι ψοφιμι. Ακομη θαθελα να τρεχει τα Civ 5, Starcraft 2 με καλυτερα γραφικα. Εψαχνα αν βρω να τσιμπησω μια 5850 με ενα 50αρικο η κατι αντιστοιχο. Λετε να κανει διαφορα η δεν αξιζει τα φραγκα;

Το πισι ειναι:

Microsoft Windows XP Professional Build 2600

Intel Core 2 Duo E6600

Original Processor Frequency: 2400.0 MHz

Motherboard Model: Abit AB9/AB9RPO(Intel965+ICH8)

Motherboard Chipset: Intel P965 (Broadwater-P) + ICH8®

Internal Graphics: Not Supported

PCI Express Port: Supported

6 PCI Express x1 Ports: Supported

Total Memory Size [MB]: 2048

Current Memory Clock: 332.0 MHz (5 : 4 ratio)

Current Timing (tCAS-tRCD-tRP-tRAS): 5.0-5-5-15

Memory Runs At: Dual-Channel

Row: 0 - 1024 MB PC2-5300 DDR2-SDRAM SUPERTALENT

Row: 2 - 1024 MB PC2-5300 DDR2-SDRAM Nanya Technology

Video Chipset: ATI Radeon X1950

Video Memory: 256 MBytes of DDR3 SDRAM

Processor Clock: 499.5 MHz

Memory Clock: 594.0 MHz (Effective 1188.0 MHz)

Memory Bus Width: 256-bit

Η καρτα λογικα ειναι σε pci express x16 και το τροφοδοτικο ενα enermax 535W.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Καλα να βρεις 5850 με ενα 50ρικο δεν παιζει ουτε σε ενα εξαμηνο που θα εχουμε βαρεσει πτωχευση και θα πανε οι τιμες στα υψη.

Μαλλον 4850 ηθελες να πεις και μαλλον αυτη ειναι η πιο καλη λυση που σου μενει.παρε και μια ψυχτρουλα για τον επεξεργαστη με κανενα 30αρι και πιασε τα 3ghz που λενε πολλα παιδια απο εδω μεσα οτι μπορουν πιασουν αυτοι οι επεξεργαστες.

Edit:αν και με τις μνημες που εχεις,δεν ξερω ακτα ποσο μπορεις να κανεις overclock γιατι εχω την εντυπωσει οτι το fsb του 6600 ειναι 1066 σωστα?

Δημοσ.

Οχι την 5850 ελεγα. Απο ενα ψιλοψαξιμο που εκανα βρηκα κατι τετοιες τιμες. Για μεταχειρισμενη παντα λεω. πχ

Link

Αν παρω καμια φτηνουλα απο πλαισιο πχ Link θα κανω δουλεια;

Και αν προτεινεις να βαλω ραμ ποσο να βαλω; Αλλα 2 ;

Δημοσ.

Οχι,με αυτη που εβαλες απο το πλαισιο δεν θα κανεις δουλεια.

Μαλιστα.την βρισκεις τοσο στο ebay ε?εαν ναι τσιμπα την εαν προλαβεις εαν σκεφτεις οτι εδω πουλιουνται και στα 110 που ειναι μια καλη τιμη για τις επιδοσεις που προσφερει ακομα.

Ποια ειναι η αναλυση της οθονης σου?

Μνημη ναι,αλλα 2 μεταχειρισμενα παντα.

Δημοσ.

Shipping to: United States

Αν βρεις κάτι αντίστοιχο που να έρχεται Ελλάδα μαζί σου. Αν δίνει 2 πάρε και για μένα την άλλη (σοβαρά στο λέω αυτό)!

Δημοσ.

Και εμενα μαρεσει αυτη η καρτουλα και θα μεινει αν αργοτερα κανω αναβαθμιση και στο υπολοιπο αλλα δεν ξερω αν το τροφοδοτικο θα την παλεψει με αυτην την καρτα και αλλα 2 ραμ. Αυτη η καρτα που εχω τωρα εχει ταση απο τροφοδοτικο επισης βεβαια αλλα λογικα η 5850 θα θελει κατι παραπανω. Η οθονη παει μεχρι 1280χ1024.

Shipping to: United States

Αν βρεις κάτι αντίστοιχο που να έρχεται Ελλάδα μαζί σου. Αν δίνει 2 πάρε και για μένα την άλλη (σοβαρά στο λέω αυτό)!

χε χε ενταξει θα το εχω υποψην αν και οσο περναει η ωρα τοσο πιο δυσκολο μου φαινεται.

Δημοσ.

Ίδιο επεξεργαστή, μητρική, τροφοδοτικό και σχεδόν κάρτα πήρα πριν 5.5 χρόνια κι αν εξαιρέσεις την κάρτα που αντικαταστάθηκε γρήγορα με μια 8800GT, το σύστημα υπάρχει ακόμα και είναι μια χαρά για τα παιχνίδια που λες στην ανάλυση που λες.

Κάνε ένα o/c, στο χαλαρό πάει @3GHz (δεν ξέρω αν σε κόψουν οι μνήμες), πάρε μεταχειρισμένη κάρτα και 2GB RAM και θα σαι ΟΚ.

Μικρή επιφύλαξη για το HoMM6. Δεν είμαι σίγουρος αν το μπερδεύω με το 5 αλλά νομίζω οι απαιτήσεις τους σε γραφικά είναι παραπλήσιες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...