Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπσερα παλι εχω προβλημα με την εκκινηση στο pc..Ειχα παρει καινουριο case και το στησαμε με εναν φιλο..Τιποτα καινουριο στο pc εκτος απ το οτι δεν δινω ρευμα στο cd rom γτ χρειαζομαι ενα μεγαλυτερο καλωδιο.Την πρωτη φορα ολα κομπλε ανοιγει κανει εγκατασταση τα usb και μου ζηταει επανεκιννηση..Ανοιγω κολλαει στην οθονη μητρικης.Επειδη τελευταια μου το κανει συχνα επειδη παει να bootarei απο εξωτερικο και τον ειχα ξεχασει πανω τον βγαζω και παω να το κανω..Και πρωτη φορα μου το κανει αυτο χωρις τον εξωτερικο!Κολλαει στην οθονη μητρικης και δεν δινει σημα πληκτρολογιο..Μετα απο αρκετες επανεκιννησεις τα καταφερνει ανοιγει και ξανακανει εγκατασταση τους drivers στους οποιους πειλαμβανεται απ οτι ειδα και κατι (Εp 1 interrupt EP2 interrupt..Και μου ξαναζηταει επανεκκινηση για την σωστη λειτουργια..Παω παλι απο πεισμα να το κανω μηπως εφτιαξε και τωρα απλα παλι δεν ανοιγει..να σημειωσω οτι πανω usb εχω ενα gamepad μια καρτα ηχου ποντικι και πληκτρολογιο..Τι μπορει να γινεται ρε παιδια δωστε τα φωτα σας!Ρευμα στον σκληρο φαινεται συνηθως οτι δινει για ελαχιστο στην αρχη και μετα το φωτακι κλεινει..

Σημειωση ξαφνικα ανοιξε αλλα ειμαι σιγουροε οτι κανενα προβλημα δεν εχει λυθει :rolleyes:

Δημοσ.

Έβαλες στο bios να ξεκινάει ο σκληρός σαν πρώτη βασική συσκευή? Αν έχεις USB Hub να το βγάλεις, είχα παρόμοιο πρόβλημα ! Κατά την εκκίνηση πάγωνε στην μάρκα της μητρικής και δεν έκανε τίποτα, reset ήθελε για να μπει και αν! Επίσης κάνε και μια επιδιόρθωση στον εσωτερικό δίσκο.

Δημοσ.

Σωστος φιλε μου το χε κανει με καρτα ηχου με σκληρο πρωτη φορα με hub..Ανοιξε προς το παρων αλλα τωρα οταν θελω περισσοτερα usb?Αν παρω ενα hub δυνατο με δικο του ρευμα φανταζομαι θα κανει τα ιδια πιθανον ε?Καθε φορα βαλε-βγαλε δηλαδη?Στο bios δεν το ειδα ακομα μιας και οταν δεν ανοιγε δεν μπορουσα να παω-δεν δουλευε το πληκτρολογιο...Επισης ο σκληρος με hd sentinel δειχνει σε αριστη κατασταση..

Offtopic υπαρχει καποιο προγραμματακι να δειχνει την κατασταση ανεμιστηρων μου και τι εχω πανω ας πουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...