Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν είναι στα ίδια επίπεδα εντάξει, γιατί έχω κάτι μνήμες από πιο παλιούς υπολογιστές που με το που τον άνοιγες ξεκινούσε το δράμα :P

Μην ξεχνας οτι δεν θα εχεις και τον θορυβο του σκληρου και επισης να μην ξεχασεις οταν επανελθουν οι τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα να τσιμπισεις και εναν σκληρο.

Σε καρτα γραφικων μην πεσεις παρακατω απο την 6850 γιατι εαν αλλαξεις οθονη θα τα βρει σκουρα.

Θα μου πεις,θα κατεβασω την αναλυση βρε αδερφε.και θα σου απαντησω οτι εαν κατεβασεις την αναλυση κατω απο το optimal της οθονης,το scaling δεν θα ειναι καλο.

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι δεν θα εχεις και τον θορυβο του σκληρου και επισης να μην ξεχασεις οταν επανελθουν οι τιμες σε φυσιολογικα επιπεδα να τσιμπισεις και εναν σκληρο.

Σε καρτα γραφικων μην πεσεις παρακατω απο την 6850 γιατι εαν αλλαξεις οθονη θα τα βρει σκουρα.

Θα μου πεις,θα κατεβασω την αναλυση βρε αδερφε.και θα σου απαντησω οτι εαν κατεβασεις την αναλυση κατω απο το optimal της οθονης,το scaling δεν θα ειναι καλο.

όσον αφορά το σκληρό εννοείται πως όταν κατέβουν οι τιμές θα πάρω.

Όπως τις έχουν ανεβάσει τώρα το μόνο που κάπως συμφέρει είναι ένας ssd.

οκ θα το θυμάμαι αυτό για τη γραφικών.

Δημοσ.

Φίλε πέτρο κι εγώ θα σου πρότεινα τη σύνθεση του Θάνου με μια μικρή τροποποίηση: Πας σε 6850 (την sapphire), παίρνεις τον "κλειδωμένο" 2500, δεν παιρνεις ψύκτρα και πας σε αυτόν τον ssd: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-3-120GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F120GB3-BK-CSSD-F120GB.htm

Εφόσον λες μέτριο gaming η 6850 θα σε καλύψει ακόμα και στην 24αρα, η στοκ ψύκτρα δεν είναι αθόρυβη αλλά ούτε θορυβώδης (ρυθμίζεται πάντως) και τα 60gb επιπλέον μάλλον θα σου χρειαστούν περισσότερο. Εσύ βεβαια ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

Φίλε πέτρο κι εγώ θα σου πρότεινα τη σύνθεση του Θάνου με μια μικρή τροποποίηση: Πας σε 6850 (την sapphire), παίρνεις τον "κλειδωμένο" 2500, δεν παιρνεις ψύκτρα και πας σε αυτόν τον ssd: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-3-120GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F120GB3-BK-CSSD-F120GB.htm

Εφόσον λες μέτριο gaming η 6850 θα σε καλύψει ακόμα και στην 24αρα, η στοκ ψύκτρα δεν είναι αθόρυβη αλλά ούτε θορυβώδης (ρυθμίζεται πάντως) και τα 60gb επιπλέον μάλλον θα σου χρειαστούν περισσότερο. Εσύ βεβαια ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου.

μισό κάπου σε έχασα.

για ποιον 2500 λες? τον απλό ή τον k?

για 10 ευρώ διαφορά νομίζω αξίζει ο k.

αν χαμηλώσω τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή δεν θα ανεβεί η θερμοκρασία πιο πολύ? αν δεν κάνει φασαρία οκ,θα τα αντέξω,αλλά μην πάω να δω ταινία με μέτρια ένταση και ακούω το μοτέρ :P και γενικά να μην σε πονάει το κεφάλι από τον ήχο σε idle κατάσταση)

για ssd ποιο μεγάλο ακόμα δεν το βλέπω. το όριο για σκληρό είναι 100 ευρώ.

οπότε προτίμησα ssd.

και άλλη μια ερώτηση, το τροφοδοτικό θα αντέξει? 500άρι με όλα αυτά που λέμε + ψύκτρα αν είναι στο μέλλον + σκληρός στο μέλλον

Δημοσ.

Τον απλό λέω για να κόψω και από κει για να βγει ο μεγαλύτερος ssd αλλά αφού δεν θέλεις οκ. Όσο για την διαφορα, δεν είναι 10 ευρώ αλλά 40 (όταν πάρεις ψύκτρα :rolleyes: ). Αν μειώσεις τις στροφές της ψύκτρας, ναι, θα ανέβει η θερμοκρασία αλλά όχι σε επίπεδα που να εμπνέουν ανησυχία.

Κατά τα άλλα το τροφοδοτικό όχι μονο θα αντέξει αλλά και με το παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...