xrit86 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας , σκεφτομαι να παρω αυτο το μοντελο της toshiba,Toshiba Satellite C670-162 http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C670-162.htm Με προβληματιζει ομως οτι εχει μονο 2 usb , και δεν αναφερει θυρα hdmi επισης σκεφτομαι και για αυτον HP Pavilion g7-1300ev ποιος Αξιζει περισσοτερο? Ακουω γνωμες..
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω τίποτε για τα HP. Αλλά ξέρω ότι έχω στο σπίτι 2 toshiba, το έναν 5,5 ετών και το άλλο 2, και θα ξανάπαιρνα α-νε-τό-τα-τα. Αρκεί να μην τα μπαστάρδεψαν τα τελευταία 2 χρόνια και έχω χάσει επεισόδια.
xrit86 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω τίποτε για τα HP. Αλλά ξέρω ότι έχω στο σπίτι 2 toshiba, το έναν 5,5 ετών και το άλλο 2, και θα ξανάπαιρνα α-νε-τό-τα-τα. Αρκεί να μην τα μπαστάρδεψαν τα τελευταία 2 χρόνια και έχω χάσει επεισόδια. και γω για toshiba βλεπω να πηγαινω...
xrit86 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Για τι χρηση το θες; Δεν το θελω για παιχνιδια, οποτε δεν ειναι αναγκη να εχει καρτα γραφικων.. το θελω για ιντερνετ , ταινιες , μουσικη , και ελαφριες εφαρμογες. Με ενδιαφερει η πιοτητα κατασκευης να ειναι καλη, και να μην παιρναει ευκολα σκονη μεσα του.. δηλαδη να μη χρειαστει σε 2 χρονια να το παω στο service για κανα καθαρισματακι γιατι θα εχει αρχησει να βουηζει.. --προτιμω σε 17αρα οθονη,.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/389065/Toshiba-Satellite-L775-134-i3-2310M-4GB-640GB.html Η ποιοτητα κατασκευης δεν εχει και τοσο σημασια οσον αφορα τον καθαρισμο. Μετα απο 2 χρονια σιγουρα θα χρειαστει καθαρισμα. Και την καλυτερη δυνατη κατασκευη να εχει, την σκονη δεν μπορεις να την αποτρεψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα