washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Controller=πλακέτα. Ξεβιδώνεις και αντικαθιστάς.
Giorgio2g Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλως. Απλα οι βιδες σιγουρα θα με δυσκολεψουν αρκετα. Οπως ειχα γραψει σε καποιο προηγουμενο post ειναι καμπυλες μεσα και δεν μοιαζουν με καμια βιδα που να ξερω. Αληθεια δεν εχω ιδεα πως μπορει να ειναι το κατσαβιδι που χρειαζονται. Τεσπα το θεμα ειναι οτι τωρα περιμενω το Υ καλωδιο και ελπιζω οι εξελιξεις να ειναι θετικες...
washcloud Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δες εδώ ή εδώ που κάτω στη σελίδα έχει στα δεξιά ένα σχήμα με μαζεμένους πολλού τύπους για ν' αναγνωρίσεις τη βίδα. Στους μεγάλους (3.5'') δίσκους, συνήθως χρησιμοποιούν torx βίδες. Αλλά και στους 2.5άρηδες δίσκους (μικρούς), χρησιμοποιούν καμμιά φορά τέτοιες. Για τους μεγάλους συνήθως κάνει κατσαβίδι Τοrx 6 ή και 5, και 7... Για τους μικρούς μάλλον θέλει πιο ψιλό (Τ8, ή 9 ίσως). Αλλά τεσπά, θα πας από ένα κατάστημα σιδηρικών με τον δίσκο, και θα τους δείξεις τις βίδες και θα σου δώσουν το ανάλογο (από 2 μέχρι ίσως και 5€ να το βρεις, οπότε αν θες ψαχ' το να μην πληρώνεις κερατιάτικα. Στο Skroutz και κατσαβίδια θα βρεις. Βάλε "κατσαβίδι torx", θα σου βγάλει τιμές και καταστήματα -οι 2 πρώτες σελίδες θα είναι για μύτες- για να δεις τα φθηνότερα γενικά πού είναι, και να πας από εκεί κατευθείαν που σε βολεύει...). Αυτό είναι το λιγότερο σαν πρόβλημα. Το θέμα είναι η αλλαγή πλακέτας να κάνει δουλειά, αν φτάσεις μέχρι εκείνο το σημείο...
Giorgio2g Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ηρθε το καλωδιο, το δοκιμασα και τζιφος. Καμια αντιδραση. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειχε προκυψει εκεινη η αναλαμπη πριν μερικες μερες αλλα τελικα δεν επρεπε να τον ειχα αποσυνδεσει τοτε. Τεσπα τωρα λογικα το μονο που μου μενει ειναι να βρω controller. Ελπιζω να βρω μεσω του φιλου Naytikou. Οσο αναφορα τις βιδες δεν την αναγνωρισα αλλα μοιαζει λιγο με torx. Υποθετω οτι αφου βρω controller θα ειναι ευκολο να βρω και ενα κατσαβιδι.
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Το πρόβλημα τροφοδότησής του, ίσως (μάλλον/πιθανώς/πιθανότατα) να έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά της πλακέτας του δίσκου. Οπότε μην σκέφτεσαι "κακώς τον έβγαλα τότε". Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είχε γίνει και δουλειά, "τότε"... Αυτό που μένει, είναι να δεις τί γίνεται αν/όταν αλλάξεις την πλακέτα... Το νέο καλώδιο, το δοκίμασες (μαζί με τον δίσκο, εννοώ) και σε άλλον (πέραν του δικού σου) υπολογιστή...; Αν όχι, καν' το.
Giorgio2g Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Εχει περασει λιγο παραπανω απο ενας χρονος αφοτου αρχισε το προβλημα μου με τον σκληρο. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξανασχοληθηκα γιατι νομισα πως τα εφαγε τα ψωμια του. Σημερα ομως τον ξετρυπωσα απο εκει που ηταν και απλα δοκιμασα να τον συνδεσω στο netbook μου. ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ!!! Ανοιγω το σκληρο και μεσα ειναι ολοι οι φακελοι που ειχα και φαινοταν σαν να ειναι ολα καλα. Ομως για καποιο λογο μου λεει πως οι φακελοι ειναι κενοι. Τα αρχεια ειναι αφαντα. Μεσα στις ιδιοτιτες του σκληρου ομως γραφει: δεσμευμενος χωρος: 879GB, ελευθερος χωρος: 52GB. Οποτε που μπορει να ειναι τα αρχεια μου??? Help pls...
gsa-electronics Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 μεσα ειναι τα αρχεια σου απλα δεν μπορουν να τα διαβασουν τα windows λογο βλαβης του δισκου. αφου δουλεψε ομως γιατι δεν βαζεις καποιο προγραμμα ανακτησης για να τραβηξης τα αρχεια σου?
Giorgio2g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα ουτε καν προγραμμα ανακτησης δεν χρειαστηκα. Μολις συνδεσα το σκληρο στον σταθερο υπολογιστη μου εμφανισε τα παντα! Σαν να μην ειχε συμβει τιποτα. Τωρα πως εγινε κατι τετοιο δεν μπορω ουτε να το καταλαβω ουτε να το εξηγησω. Για ενα χρονο ηταν εντελως πεθαμενος σ σκληρος και ξαφνικα αναστηθηκε... Τεσπα σημασια εχει οτι πηρα (επιτελους) τα αρχεια μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα