Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με μερικα μηχανηματα που με ενδιαφερουν. Βασικα να σας πω οτι παντα ειχα ολες τις σειρες entertainment της hp οποτε το γουστο μου γερνει λιγο προς τα εκει. Ο περιορισμος που εχω βαλει ειναι τα χρηματα τα μην ξεπερνουν τα 550 με 570€. Δεν με ενδιαφερει να παιζω παιχνιδια παντως. Ολες οι γνωμες δεκτες. Τα μηχανηματα ειναι τα εξης μαζι με τα λινκ τους:

1)HP PROBOOK 4530S I3 2330 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900913

2)Dell Inspiron Q15R (N5110) http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13600

3)Dell Inspiron 15 (N5050) http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=13566

4)Hewlett Packard Pavilion dv6-6b06ev http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12984

5)DELL INSPIRON 15R http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902101

Αυτο που μου αρεσει παρα πολυ ειναι το dv6 αλλα με προβληματιζει μονο η cpu που ειναι amd. Αν το εχει κανεις ας ποσταρει.

Ευχαριστω προκαταβολικα..

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον δεν σε απασχολουν τα παιχνιδια οποιοδηποτε και να διαλεξεις θα σε ικανοποιησει

η HD3000 Παιζει ανετα 1080p ταινιες(δοκιμασμενο 100% στο dell μου)

απο κει και περα οντως το hp ειναι καλη περιπτωση,αν ειχε i3 Πανω θα το επαιρνες ανετα.

Η κοντρα ειναι μεταξυ του 2 και του 4

εγω μονο και μονο λογω υποστηριξης θα πηγαινα στο dell+2 χρονια εγγυηση

Δημοσ.

εφοσον δεν σε απασχολουν τα παιχνιδια οποιοδηποτε και να διαλεξεις θα σε ικανοποιησει

η HD3000 Παιζει ανετα 1080p ταινιες(δοκιμασμενο 100% στο dell μου)

απο κει και περα οντως το hp ειναι καλη περιπτωση,αν ειχε i3 Πανω θα το επαιρνες ανετα.

Η κοντρα ειναι μεταξυ του 2 και του 4

εγω μονο και μονο λογω υποστηριξης θα πηγαινα στο dell+2 χρονια εγγυηση

+1

Δημοσ.

To probook ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τα υπολοιπα λογω πολυ καλυτερης ποιοτητας κατασκευης.

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις το HP ProBook.

Εάν πάλι, δε διαλέξεις αυτό, τουλάχιστον κοίτα να στραφείς στη Dell και να μη πάρεις το άθλιο κατασκευαστικά HP Pavilion.

Έχω το Dell Inspiron N5110 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε, η ποιότητα κατασκευής δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός HP ProBook. Φαίνεται δηλαδή ότι ανήκει στην «οικιακή» σειρά της εταιρείας.

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις το HP ProBook.

Εάν πάλι, δε διαλέξεις αυτό, τουλάχιστον κοίτα να στραφείς στη Dell και να μη πάρεις το άθλιο κατασκευαστικά HP Pavilion.

Έχω το Dell Inspiron N5110 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε, η ποιότητα κατασκευής δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός HP ProBook. Φαίνεται δηλαδή ότι ανήκει στην «οικιακή» σειρά της εταιρείας.

αν και θα βγουμε offtopic

πες μου λιγο επειδη σκεφτομαι κ εγω να βαλω ssd στο μηχανημα,τον εβαλες μονος σου η το εστειλες στη dell;

το 5110 πρεπει να ανοιχτει ολοκληρο για να βγει ο δισκος γι αυτο ρωταω!

Δημοσ.

To probook ξεχωριζει σαν τη μυγα μες στο γαλα σε σχεση με τα υπολοιπα λογω πολυ καλυτερης ποιοτητας κατασκευης.

Εντωμεταξυ, ξανακοιταω τα υπολοιπα:

α)το pavilion δεν χρηζει σχολιασμου, εχει αργο επεξεργαστη και ειναι 600gr βαρυτερο. Φυσικα η ποιοτητα κατασκευης του δεν πλησιαζει ουτε με κυαλια αυτην του probook.

β)τα dell σε αυτα τα χρηματα ειναι φθηνοκατασκευες. Φθηνα πλαστικα που δεν πειθουν. Σε αυτα προσθεσε οτι κοψανε πραγματα απο παντου και βγαινει τελικως ενα φθηνιαρικο, χωρις ισορροπια μηχανημα:

πχ βαζουν καρτα δικτυου που δεν ειναι gigabit, η μνημη ram ειναι 2 τσιπ 2+1gb κλπ κλπ.

Το probook εκτος απο την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης για αυτα τα χρηματα και το αλουμινιο, εχει ολα τα χαρακτηριστικα που το κανουν ενα ισορροπημενο λαπτοπ:

4 gb ram σε ενα τσιπ (ωστε με αλλα 20€ πας στα 8gb), 7200rpm σκληρο και οχι αργους 5400 σκληρους, σωστο βαρος, πραγματικη αυτονομια 5+ ωρων, πληκτρολογιο που αντεχει αν πεσει νερο πανω του , gigabit καρτα δικτυου κλπ.

Τελος, ειναι το πιο συμμαζεμενο σε διαστασεις απο ολα τα υπολοιπα λαπτοπ.

Δημοσ.

αν και θα βγουμε offtopic

πες μου λιγο επειδη σκεφτομαι κ εγω να βαλω ssd στο μηχανημα,τον εβαλες μονος σου η το εστειλες στη dell;

το 5110 πρεπει να ανοιχτει ολοκληρο για να βγει ο δισκος γι αυτο ρωταω!

Καλεσε τους και πες τους να σε συμβουλεψουν πως να βαλεις τον νεο δισκο μεσα.

Θα σου δωσουν βημα βημα τις οδηγιες και δεν θα υπαρξει οποιοδηποτε προβλημα. ^_^

Δημοσ.

Καλεσε τους και πες τους να σε συμβουλεψουν πως να βαλεις τον νεο δισκο μεσα.

Θα σου δωσουν βημα βημα τις οδηγιες και δεν θα υπαρξει οποιοδηποτε προβλημα. ^_^

επειδη εχω δει πως ανοιγει το συγκεκριμενο,πρεπει να γινει ολο βιδες κυριολεκτικα.μεχρι και η οθονη πρεπει αν βγει.Ο δισκος ειναι κατω απο τη μητρικη,καπακια απο κατω δεν εχει παρα μονο για τη ραμ!!

Μονος μου και να μου ελεγαν δεν παιζει να το κανω+οτι δεν ξερω τι θα γινει με τα windows(το recovery με ενδιαφερει)

Δημοσ.

επειδη εχω δει πως ανοιγει το συγκεκριμενο,πρεπει να γινει ολο βιδες κυριολεκτικα.μεχρι και η οθονη πρεπει αν βγει.Ο δισκος ειναι κατω απο τη μητρικη,καπακια απο κατω δεν εχει παρα μονο για τη ραμ!!

Μονος μου και να μου ελεγαν δεν παιζει να το κανω+οτι δεν ξερω τι θα γινει με τα windows(το recovery με ενδιαφερει)

Ξερω που ειναι.

Και εγω εχω ανοιξει ενα N5010 που ειναι κατω απο το πληκτρολογιο ο δισκος.

Αλλα οθονη δεν εβγαλα παντως.

Δημοσ.

εβλεπα ενα βιντεο απο youtube και ο τυπος λεει οτι στο 5110 για να σηκωθει η μητρικη πρεπει να ξεβιδωσει το αριστερο μπρατσο της οθονης ωστε να σηκωθει η μητρικη

(παραβγηκαμε offtopic)^_^

θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν,αλλωστε δεν το βιαζομαι κιολας(για 120αρη θα παω και δεν εχω τα χρηματα)τα 60γιγα δεν νομιζω να μου φτασουν και δεν λεει να κουβαλαω και εξωτερικο δισκο συνεχεια μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...