Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια φοραω το παραπανω cpu σε ενα μηχανημα και θα ηθελα να ρωτησω για υδροψηξη αν μπορω να βαλω και αν μπορω το κοστος περιπου ποσο ειναι?? πρεπει να μαζεψω μονος μ τα κοματια ή υπαρχει πακετακι ετοιμο?? δεν το θελω αμεσα απλα μαζευω πληροφορειες πρωτα και θα δω στη πορια!!!

Δημοσ.

Γιατί σκέφτεσαι την υδρόψυξη; η Η ψύκτρα που, σίγουρα, υπάρχει, δεν λειτουργεί ικανοποιητικά;

Έχεις αυξημένη θερμοκρασία; και αν ΝΑΙ, έχεις καθαρίσει τις σκόνες ΚΑΙ της ψύκτρας;

Προσωπικά, με την Noctua NH-U12P SE1366, που έχω εγκαταστήσει πριν από 3 χρόνια, μαζί με το σύστημα, δεν έχω πρόβλημα και το περασμένο καλοκαίρι καθάρισα, όσο μπορούσα, χωρίς να την βγάλω, και την ψύκτρα.

Δημοσ.

εγώ εδώ και ένα χρόνο έχω υδρόψυξη στον i7 920D0 socket1366. αγόρασα κομμάτια από το Aquatuning.de και το έφτιαξα μόνος μου με συνολικό κόστος 400 ευρώ (τότε) μαζί με υγρά και τα σχετικά (ready to go). υπάρχουν βέβαια και έτοιμα πακετάκια όπως αυτά.

τώρα, κριτήριο επιλογής ανάμεσα σε custom και έτοιμη λύση, είναι τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις, το μεράκι που έχεις για να το φτιάξεις μόνος σου (εγώ παιδεύτηκα πολύ την πρώτη φορά και έσπασα και το ψυγείο και αγόρασα άλλο μετά), αλλά και οι θερμοκρασίες που θες να πετύχεις.

ορίστε και η απόδειξη για να πάρεις μια ιδέα: http://img828.imageshack.us/img828/6766/80667377.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντιση σας καταρχην!!!

κοιταξτε αυτη τη στιγμη εχω τον explorer και εχω γυρο στους 60 C και ολοι οι core περιπου παιζουν στιν ιδια θερμοκρασια ,εγω εχω την αρχηκη ψυχτρα ,παρατηρισα οτι ζεστενεται δεν καιγομαι αμεσα για υδροψυξη αλλα !!! σκεφτομαι να αλλαξω ψυχτρα!! αλλα απο την αλλη αν βγαινει γυρο στο 200 (που απ οτι λεει ο φιλος ποιο πανω εδωσε 400) να επιχιρουσα να βαλω υδροψυξηστο cpu και αν μπορω και στη gpu !!(οχι απαρετιτα) απο κει και περα πιστευω οτι θα εχω σαφως καλυτερη ψυξη και οτι δεν θα μαζευει τοση σκονη!!! το Pc οσο για το καθαρισμα το καθαριζω μια φορα το 4 μηνο περιπου!!!

μερακι εχω και μπορω να ασχολιθω πιανουν τα χερια μ!! μετα το κουτι ειχε 4 14αρια ανεμιστιρια τα 2 τα εσπασα !!!

εγω κοιτουσα απ την ελλαδα να τα παρω!!!ξεκινω απ τα βασικα ειδα αυτο για το cpu cpu

και μετα μενουν

ψυγειο , σολινακια , υγρα και καποιος ελεγτης σωστα ξεχασα κατι???

ναι ξεχασα βαση για το cpu και βαρελακι

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντιση σας καταρχην!!!

κοιταξτε αυτη τη στιγμη εχω τον explorer και εχω γυρο στους 60 C και ολοι οι core περιπου παιζουν στιν ιδια θερμοκρασια ,εγω εχω την αρχηκη ψυχτρα ,παρατηρισα οτι ζεστενεται δεν καιγομαι αμεσα για υδροψυξη αλλα !!! σκεφτομαι να αλλαξω ψυχτρα!! αλλα απο την αλλη αν βγαινει γυρο στο 200 (που απ οτι λεει ο φιλος ποιο πανω εδωσε 400) να επιχιρουσα να βαλω υδροψυξηστο cpu και αν μπορω και στη gpu !!(οχι απαρετιτα) απο κει και περα πιστευω οτι θα εχω σαφως καλυτερη ψυξη και οτι δεν θα μαζευει τοση σκονη!!! το Pc οσο για το καθαρισμα το καθαριζω μια φορα το 4 μηνο περιπου!!!

μερακι εχω και μπορω να ασχολιθω πιανουν τα χερια μ!! μετα το κουτι ειχε 4 14αρια ανεμιστιρια τα 2 τα εσπασα !!!

εγω κοιτουσα απ την ελλαδα να τα παρω!!!ξεκινω απ τα βασικα ειδα αυτο για το cpu cpu

και μετα μενουν

ψυγειο , σολινακια , υγρα και καποιος ελεγτης σωστα ξεχασα κατι???

ναι ξεχασα βαση για το cpu και βαρελακι

πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις από την Ελλάδα. μόνο χαμένος θα βγεις (τιμή, ποικιλία, υποστήριξη,...).

από εκεί και πέρα εγώ με τα κομμάτια που διάλεξα πιστεύω ότι σηκώνει και gpu αν θελήσω στο μέλλον.

για να μην ξεχάσεις να υπολογίσεις κάποιο κομμάτι δες τι αγόρασα εγώ, σύγκρινε και δες αν σου λείπει κάτι.

να ξέρεις επίσης ότι το συγκεκριμένο μαγαζί κάθε Χριστούγεννα κάνει έκπτωση 10% και αν κάνεις μεγάλη παραγγελία (πάνω από 200 φαντάζομαι) μπορείς να τους στείλεις email για να σου κάνουν δώρο τα μεταφορικά.

εγώ πάντως όταν έκανα την συγκεκριμένη αγορά δεν είχα και πολύ το μυαλό μου στα λεφτά, οπότε μπορείς να διαλέξεις κομμάτια ώστε να σου βγει πιο φθηνά.

τέλος από τα κομμάτια που αγόρασα, λείπουν οι σφιγκτήρες (γιατί τότε δεν ήξερα ότι χρησιμοποιούνται σε υδρόψυξη) αλλά ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχω και το μηχάνημα τρέχει μια χαρά χωρίς να χάνει από πουθενά.

Δημοσ.

βλεπω το σιτε που μου προτινε ο katsikoula τελικα θελει πολυ ψαξημο και αρκετο χρημα!!!δεν πτοουμε θα τα ψαξω σιγα σιγα και δω τι μου τεριαζει και ποσο θα κοστισει!!!

Δημοσ.

βλεπω το σιτε που μου προτινε ο katsikoula τελικα θελει πολυ ψαξημο και αρκετο χρημα!!!δεν πτοουμε θα τα ψαξω σιγα σιγα και δω τι μου τεριαζει και ποσο θα κοστισει!!!

εννοείται πως θέλει αρκετό ψάξιμο!!! και θυμήσου: δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο από τον φούρνο της γειτονιάς. ότι άλλο θες ρωτάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα δεν εχω σκοπω να το κανω oc αλλα μελοντικα σιγουρα καθος φαινετε!!!

Link

βρηκα αυτο το πακετακι αραγε θα κανει τι δουλεια του??? και για μελοντικα και για την gpu??

επισης ειδα αυτα και ειναι γυρο στα 300€!!!

back cpu

cpu

Link

ψυγειο

μενουνε το λαστιχο, τα υγρα, σφυκτιρακια και τα κουμποματα!!! σωστα??

Επεξ/σία από zHsHs_87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...