Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση με Thomson TG 585V7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής: Έχω σύνδεση Conn-X και έχω ένα router Huawei το οποίο θέλω να το αλλάξω με ένα router Thomson TG585V7 που είχα με την προηγούμενη μου σύνδεση(Forthnet).Εάν κάποιος γνωρίζει ποιά διαδικασία πρέπει να ακοθλουθήσω θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

192.168.1.254

broadband connection

internet connextion

configure

αλλαζεις username /password και εισαι ετοιμος

μετα στο home network φτιαχνεις το ασυρματο αμα θες.

αν δεν μπορεις να μπεις στο 192.168.1.254 και σου ζηταει κωδικο και δεν τον ξερεις τοτε καντο hard reset.

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο router. Αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ γιατι παει να περασει λογικα απο τους dns της Forthnet:

Connectivity to DNS Server 1 (62.169.194.47)

Connectivity to DNS Server 2 (62.169.194.48)

Πως μπορω να τους αλλαξω αυτους ή εστω να τους βαλω να περνει αυτοματα;

Και τελος απο που παω και κανω update firmware; Δεν βρηκα καπου μεσα απο το μενου να εχει επιλογη browse file.

Την τελευταια version firmware την εχω κατεβασει: ZZ5XKR8.277.bli

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο router. Αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ γιατι παει να περασει λογικα απο τους dns της Forthnet:

Και τελος απο που παω και κανω update firmware; Δεν βρηκα καπου μεσα απο το μενου να εχει επιλογη browse file.

Για το θεμα του firmware βρηκα την λυση τελικα.

Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα με το συγκεκριμενο ρουτερ γιατι περναει μεσα απο τους dns της forthnet..

Δημοσ.

αυτοι δεν μου κανουν για dns Της forthnet και το ρουτερ αναλογα σε ποια εταιρεια θα συνδεθει θα παρει τους dns Της εταιρειας.

για το firmware http://leoforeia.gr/...izards/Windows/

απλα περνα αυτο το firmware.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/

που ειναι εδω .το generic Περνα οχι αλλο.το v8 λογικα εχεις.

αν εχεις v7 τοτε

το generic απο εδω

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/

γενικως περνα generic οχι custom απο providers.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Ακολούθησα τις οδηγίες και λειτουργεί κανονικά!

αψογος

Για το θεμα του firmware βρηκα την λυση τελικα.

Το μονο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω σε καμια σελιδα με το συγκεκριμενο ρουτερ γιατι περναει μεσα απο τους dns της forthnet..

δες πιο πανω αλλιως πρεπει να βαλεις τους dns Της εταιρειας που μπαινεις που δεν καταλαβα με ποια εταιρεια μπαινεις.

οι dns που εχει παρει ειναι Tellas οχι forthnet

Name: dns3.tellas.gr

Address: 62.169.194.47

to 8.2.7.7. ειναι custom forthnet.

Δημοσ.

poulinos ολα οκ δουλεψε με το generic τελικα :)

Σ'ευχαριστω πολυ.

Να σε καλα.καλο ειναι να εχεις generic Παντα γιατι με τα custom μπορει καποια πραγματα να ειναι καρφωτα και καποια αλλα να μην μπορεις να τα κανεις επειδη πχ εχουν κοψει το cli

Δημοσ.

Μια ερώτηση ακόμα..Όταν απενεργοποιώ το router γιατί πρέπει μετά να ξανακάνω το setup απ την αρχή;Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μην γίνεται αυτό;

Δημοσ.

δεν πρεπει να σου χανει το config

οποτε αν στο χανει.α.βαλε το Last firmware.

β.αφου το σεταρεις πηγαινε σε command prompt και γραψε

telnet 192.168.1.254

μετα βαλε username kai password.αν απο το web interface δεν εχεις τιποτα τοτε στο telnet θα γραψεις username Administrator Με α κεφαλαιο και Password τιποτα

μετα γραψε saveall Και enter

αλλιως αλλο firmware Μετα πιο πανω εχουμε δωσει κατι Link αναλογα αν εχεις to v7 h to v8.

Δημοσ.

Το συνδεσα με connx αφου του έκανα last update generic firmware κλείδωσε στα 22200, αλλα μόλις εμπαινα σε 2-3 σελίδες έκανε reboot ξανα και ξανα!!

Μόλις έβαλα πάλι ένα παλιο ρημαδι ρουτερ που συγχρονιζει στην ίδια ταχύτητα όλα οκ.

Μήπως να του περνούσα το firmware που δίνει η connx?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οτι αλλο ειναι εδω ειμαστε.

Μια βοήθεια.. εχω το 585v7 βρηκα πως να αναβαθμίσω το firmware. Απλά έχει μέσα στον φάκελλο BUNDLES 3 διαφορετικά .bli αρχεία. Ποιό είναι το σωστό? Έχω σύνδεση forthnet.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...