arxaggelos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά τί γνώμη/γνώση έχετε σχετικά με τις "απευθείας" ασφάλειες; Από όσο ξέρω μόνο δύο υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία στις πληρωμές. Επίσης θα ήθελα να μάθω τί διαδικασία ακολουθείται σε περίπτωση ατυχήματος σε σχέση με πραγματογνωμονες κλπ, μην κάνουμε δηλ καμιά πατάτα επί της διαδικασίας και μετά δεν μας αναγνωρίζουν τίποτε ξερωγώ. Και στην τελική, αν αξίζει την διαφορά στα χρήματα. Μπορείτε και με πμ απαντήσεις αν θέλετε να πείτε κάτι αλλά δεν θέλετε δημόσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Έχω anytime που είναι της Interamerican. Προς το παρόν τη χρειάστηκα μόνο για θραύση κρυστάλλων που έγινε χωρίς κανένα πρόσκομμα. Νομίζω απλά τους πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν λίστα συνεργείων όπου πήγα και έγινε η αλλαγή χωρίς καθόλου χαρτιά/γραφειοκρατία. Μιλάμε για αυθημερόν! Μη φοβάσαι καθόλου, αρκεί να δεις τι ασφαλιστική "κρύβεται" από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πράγματι η anytime είναι της Interamerican και η MyDirect είνα της Demco (περνάει ένα banner στη διαφήμιση και το γράφει), την οποία δεν τη ξέρω και πρέπει να είναι αυτή. To κακό με τις ασφαλιστικές είναι ότι ουσιαστικά προπληρώνεις τις υπηρεσίες τους, δηλαδή δεν ξέρεις από πριν τι ποιότητα αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green gordon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω κατι αλλο,αν δεν εχεις πιστωτικη πως αλλιως μπορεις να πληρωσεις πχ την anytime? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Να ρωτησω εγω κατι αλλο,αν δεν εχεις πιστωτικη πως αλλιως μπορεις να πληρωσεις πχ την anytime? E, βγάζεις μια προπληρωμένη μόνο με το ποσό που θέλεις να δώσεις (αν δεν θέλεις να αφήσεις μέσα στην κάρτα κάτι παραπάνω) και πληρώνεις. Αμέσως βγαίνει έτσι κι αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/419257-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-online-anytime/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Έχω anytime που είναι της Interamerican. Προς το παρόν τη χρειάστηκα μόνο για θραύση κρυστάλλων που έγινε χωρίς κανένα πρόσκομμα. Νομίζω απλά τους πήρα τηλέφωνο και μου έδωσαν λίστα συνεργείων όπου πήγα και έγινε η αλλαγή χωρίς καθόλου χαρτιά/γραφειοκρατία. Μιλάμε για αυθημερόν! Μη φοβάσαι καθόλου, αρκεί να δεις τι ασφαλιστική "κρύβεται" από πίσω. Παιδια μην σας παραμυθιάζουν οι ασφαλιστές. Σε ΟΠΟΙΟ συνεργείο θέλεις πάς. Και καλύτερα να πάτε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας του αυτοκινήτου σας, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς γραφειοκρατία και ΣΙΓΟΥΡΑ καλα, αυθεντικά κρύσταλλα. Το λέω γιατι και εγω πιάστηκα κορόϊδο πέρσι και πήγα σε πάρα πολυ γνωστή εταιρία (που μας τα έχει πρήξει σε διαφημίσεις, με ένα απίστευτα ηλίθιο τραγούδι και έναν ξεδοντιάρη) επειδή με έστειλε ο ασφαλιστής (χωρίς να εξηγήσει - μίζες) και μου έβαλαν μία μαλακία για τζάμι που παίζει κιόλας όταν κλείνω την πόρτα (αν δεν είναι εντελώς κλειστό). Στο συνεγείο της Opel μου το είπαν αυτό που αναφέρω, οπότε είναι εγκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Σαν πολύ διίστανται οι απόψεις...Προβληματίστηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ...7 μήνες μετά συνεχίζω να προβληματίζομαι. Αν κάποιος έχει καμιά πρόσφατη εμπειρία ας την πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ...7 μήνες μετά συνεχίζω να προβληματίζομαι. Αν κάποιος έχει καμιά πρόσφατη εμπειρία ας την πει. Είναι απλά τα πράγματα, η "απευθείας" ασφάλιση παρακάμπτει τον ασφαλιστή ο οποίος είναι μεσάζοντας, και έτσι κερδίζεις ένα μικρό ποσό στα ασφάλιστρα. Αν πιστεύεις πως ο ασφαλιστής σου είναι περιττός τότε τον παρακάμπτεις. Τόσο απλά! Παιδια μην σας παραμυθιάζουν οι ασφαλιστές. Σε ΟΠΟΙΟ συνεργείο θέλεις πάς. Και καλύτερα να πάτε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της μάρκας του αυτοκινήτου σας, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς γραφειοκρατία και ΣΙΓΟΥΡΑ καλα, αυθεντικά κρύσταλλα. Το λέω γιατι και εγω πιάστηκα κορόϊδο πέρσι και πήγα σε πάρα πολυ γνωστή εταιρία (που μας τα έχει πρήξει σε διαφημίσεις, με ένα απίστευτα ηλίθιο τραγούδι και έναν ξεδοντιάρη) επειδή με έστειλε ο ασφαλιστής (χωρίς να εξηγήσει - μίζες) και μου έβαλαν μία μαλακία για τζάμι που παίζει κιόλας όταν κλείνω την πόρτα (αν δεν είναι εντελώς κλειστό). Στο συνεγείο της Opel μου το είπαν αυτό που αναφέρω, οπότε είναι εγκυρο. Σωστά, μπορείς να πας σε όποιο συνεργείο θέλεις. Στην περίπτωση της θραύσης κρυστάλλων όμως στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ασφαλιστικές καλύπτουν με απαλλαγή, δηλαδή η ασφαλιστική ευθύνεται μόνο για τη ζημιά που ξεπερνά το ποσό της απαλλαγής. Πχ αν υπάρχει απαλλαγή 80 ευρώ ή 25% και η αλλαγή του κρυστάλλου κοστίζει 400€, τότε η ασφαλιστική θα δώσει 400-80=320 ή 400-25%=300€. Και αυτά φυσικά τα 400 τα πληρώνει από τη τσέπη του ο ασφαλισμένος(άσχετα αν υπάρχει απαλλαγή ή όχι), παίρνει τιμολόγια, τα καταθέτει, και περιμένει από βδομάδα έως μήνες για να αποζημιωθεί. Εναλλακτικά όμως ο ασφαλισμένος μπορεί να επισκευάσει τη ζημιά σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα συνεργεία με την ασφαλιστική του άμεσα και χωρίς να πληρώσει τίποτα(μόνο υπογράφοντας μια εξουσιοδότηση). Σε αυτή τη περίπτωση το κρύσταλλο και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά δεν είναι γνήσια, αλλά υποτίθεται πως είναι ποιοτικώς εφάμιλλα με τα γνήσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι απλά τα πράγματα' date=' η "απευθείας" ασφάλιση παρακάμπτει τον ασφαλιστή ο οποίος είναι μεσάζοντας, και έτσι κερδίζεις ένα μικρό ποσό στα ασφάλιστρα. Αν πιστεύεις πως ο ασφαλιστής σου είναι περιττός τότε τον παρακάμπτεις. Τόσο απλά![/quote'] Θεωρητικά πράγματι έτσι είναι, άτοκα θα βοηθούσε να ήξερα ότι κάποιος χρειάστηκε την ασφάλεια τελικά και έμεινε ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μα... αν ασφαλιστείς πχ στην anytime, στην ουσία έχεις ασφαλιστεί στην interamerican... όπως ακριβώς θα σε καλύψει η anytime, άλλο τόσο θα σε κάλυπτε και η interamerican...! Τι σε κάνει να νομίζεις πως ίσως και να υπάρχει διαφορά αν ασφαλιστείς απευθείας χωρίς μεσάζοντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα