snakes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους.., Πρόσφατα αγόρασα αυτό το σετάκι -->http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Logitech-MK120-Desktop-Mouse-920-002541.htm Το πρόβλημά μου είναι ότι μόλις εμφανίζει την γραμμή εντολών πριν από το boot των windows εκεί που έχει επιλογές safe mode κτλ. το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί και έτσι δεν μπορώ να επιλέξω εγώ τίποτα.. Ελπίζω κάποιος να έχει βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Άρα πριν φτάσεις εκεί δεν μπορείς να μπεις ούτε στο bios. Με δεδομένο ότι λειτουργεί στα windows άρα παίρνει ρεύμα μάλλον δεν πατάς αρκετά γρήγορα και παρατεταμένα τα κουμπιά ή έχεις num/f lock ενεργοποιημένα ή απλά κόλλησαν τα συγκεκριμένα πλήκτρα.
snakes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Όταν ανοίγω το pc δουλεύει το πληκτρολόγιο και μπορώ να μπω στα bios όμως μετά όταν μου βγάζει αυτό δεν μπορώ εγώ να επιλέξω την επιλογή που θέλω..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δηλαδή φτάνεις και εδώ? Λάθος κατάλαβα λοιπόν. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει. Λογικά είτε το πληκτρολόγιο δεν κάνει επαφή (αλλά εκείνη την ώρα μόνο?) είτε υπάρχει κάποιο θέμα με το boot.ini και δεν λειτουργεί σωστά. Νομίζω μπορείς να το δεις μέσα από τα windows κάνοντας run->msconfig
snakes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ok βρήκα την λύση... μπήκα στα bios και έβαλα enable σε μια λειτουργία του πληκτρολογίου.. αυτό ήταν όλο... σε ευχαριστώ πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα