LouCi4er Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοεις?Να κατεβασεις ταινιες με το ps3 ή απλα να δεις τις ταινιες που εχεις κατεβασει στο ps3?
giorgos 7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 θελω να ξερω πως μπορωνα δω ταινιες στο πσ3 ποθ να τισ εχω κατεβασει ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο το πσ3 αν γινεται
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εχουμε και λεμε 1.το Ps3 Παιζει ταινιες αλλα οχι ολες.Δηλαδη avi και τα συναφη παιζουν οπως και Mp4. mkv κλπ δεν παιζουν απο και κει περα,η κονσολα δεν διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους θα πρεπει να τους ενσωματωσεις με καποιο προγραμμα στην ταινια 2.Γινεται και απο υπολογιστη αρκει η κονσολα να ειναι συνδεδεμενη στο ρουτερ σου. τρεχεις την εφαρμογη ps3media server και βλεπεις απο εκει τον σκληρο δισκο του υπολογιστη και μπορεις να δεις ταινιες ετσι.Για να γινει αυτο θα χρειαστεις αρκετα γρηγορο δικτυο(κατα προτιμηση οχι ασυρματη συνδεση ειδικα αν μιλαμε για HD υλικο)Επισης αν θες να δεις HD υλικο θα πρεπει να εχεις και καπως δυνατο συστηματακι(δλδ ενα δυπηρηνο επεξεργαστη στανταρ)ωστε να μπορει να κανει τη μετατροπη επιτοπου και να μπορει να το αναπαραγει η κονσολα.
LouCi4er Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 θελω να ξερω πως μπορωνα δω ταινιες στο πσ3 ποθ να τισ εχω κατεβασει ειτε απο τον υπολογιστη ειτε απο το πσ3 αν γινεται ΤΟ ps3 δεν κατεβαζει ταινιες.Για τα υπολοιπα οτι ειπε ο Xristaras12.Να προτιμας avi αρχεια με ενσωματωμενους υποτιτλους.Να ενσωματωσεις εσυ θελει δυνατο επεξεργαστη αλλιως η διαδικασια θα παρει αρκετες ωρες.Οποτε καλυτερα να τις βρισκεις ετοιμες.
xavier Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ΤΟ ps3 δεν κατεβαζει ταινιες.Για τα υπολοιπα οτι ειπε ο Xristaras12.Να προτιμας avi αρχεια με ενσωματωμενους υποτιτλους.Να ενσωματωσεις εσυ θελει δυνατο επεξεργαστη αλλιως η διαδικασια θα παρει αρκετες ωρες.Οποτε καλυτερα να τις βρισκεις ετοιμες. δεν ισχυει... το Ps3 παιζει υποτιτλους που ειναι ενσωματωμενους με το aviaddxsubs...η διαδικασια κανει γυρω στα 5 λεπτα(βαρεια)... επισης αν μιλαμε για ps3 σε cfw, με το showtime παιζει τα περισσοτερα βιντεο με εξωτερικους υποτιτλους κατευθειαν...
LouCi4er Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Εγω μιλουσα για το AviRecomp.Το προγραμμα που λες δεν το γνωριζω.Εχω να ασχοληθω με ενσωματωση υποτιτλων πανω απο 3 χρονια.
likos222 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 παιδια μπορουμε να δουμε δλδ ταινιες με τον showtime με εξωτερικους υποτιτλους σε 3.55?
mtzs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι. με τον κλασσικο τροπο: ιδιο ονομα υποτιτλων srt με αυτο της ταινιας στο root ενος usb stick showtime supports .srt files though they have to be enabled manually. To do this: Start the video. Press triangle. Select the video menu (icon on right). Choose the .srt file.
likos222 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 τι αρχεια πρεπει να ειναι οι ταινιες φιλε μου?avi γινετε ε?(κλασικο dvdrip)
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αν οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια 99% φορτωνονται αυτοματα!
12mats Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 παιδια μια ερωτηση εχω κατεβασει το ps3media server μου παιζουν οι ταινιες απλα προχωρανε γρηγορα δηλαδη ενω βρισκομαι στην αρχη της ταινιας με παει κανα 2 λεπτα ποιο μπροστα.ξερει κανεις γιατι? δεν εχει κανονικη ροη η ταινια....
12mats Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2012 Ξέρει κανείς κάτι; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα