savvioua Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδία Καλησπέρες, Έψαχνα να βρώ ένα τρόπο για να μπορώ κ εγώ να έχω επιτέλους την δική μου ιστοσελίδα. Στην αρχή την ήθελα δωρεάν και δοκίμασα απο το joomla και συγγεκριμμένα e-shop. Μετά τα πράγματα είχαν δυσκολέψει γιατί οι ανάγκες που είχα ήταν πολύ πιο πολύπλοκες απο ενα φτηνό και εύκολο open source e-shop. Εψαξα στο διαδύκτιο και βρήκα το http://doulevo.gr στην αρχή λέω τι σαχλαμάρα είναι αυτή αλλά το δοκίμασα αφού έτσι κιαλιώς εκτός απο το οτι είναι δωρεάν σου πιστώνουν και 20 ευρώ για αρχή στο λογαριασμό. Τότε αφου έκανα register έκανα αίτηση για ιστοσελίδα e-shop στο ποσό το οποίο ήθελα εγώ και αμέσως άρχισαν τα bids. Τώρα έχω την δική μου ιστοσελίδα ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας που ήθελα. Τα πολλά λόγια είναι περιττά δοκιμάστε το δεν έχετε να χάσετε τίποτα. ευχαριστώ που είχατε την υπομονή να διαβάσετε την μικρή μου σκέψη που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας απο ενθουσιασμό. Καλή συνέχεια και όσοι έχουν σκοπό να εργαστούν καλές δουλειές.
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Epic fail Sent from my iPhone using Insomnia
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εισαι σιγουρος για το λινκ; Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Epic fail Και μετα αναρωτιούνται οι ελληνες γιατι εχουμε δντ στην ελλαδα... Με τετοια μυαλα ! Σαν τον topic starter ... Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia
bikey77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Με τί να το... δέσουμε το video μεγάλε; Είσαι τραγικός πάντως...
silve Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Είπα και εγώ ότι έγινε μια προσπάθεια από ελληνικής πλευράς. Άντε καλά, και εκτός αυτού όλες οι δήθεν προσφορές είναι από ξένους. Sorry αλλά άκυρο!
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Ρε φιλε ΕΛΕΟΣ!!!Εισαι σοβαρος τωρα;Τι να πω.Να ο Ελληναρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις