Orfeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι ένας υπερευχαριστημενος κατοχος ενος Galaxy S I.Όλα καλά αλλά τον ένα χρόνο που το έχω δε μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθός του.Σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το Ray?Σα μετάβαση πως τη βλέπετε?Θα με ενοχλήσει η μικρότερη οθόνη αλλα δε μπορώ να τα έχω όλα!
christs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Είμαι ένας υπερευχαριστημενος κατοχος ενος Galaxy S I.Όλα καλά αλλά τον ένα χρόνο που το έχω δε μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθός του.Σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το Ray?Σα μετάβαση πως τη βλέπετε?Θα με ενοχλήσει η μικρότερη οθόνη αλλα δε μπορώ να τα έχω όλα! πολυ ομορφο κινητακι το Ray, πραγματικα. Παρ ολα αυτα εγω θα σου προτεινα το Νeo V. Επισης ομορφο κινητο, πολυ μεγαλυτερο value for money, με σχεδον ομοιες δυνατοτητες, μονο σε κανα 2 υπολειπεται νομιζω, καμερα κτλ, και εννοειται αρκετα φτηνοτερο. Ριξε μια ματια λοιπον, και αποφασιζεις!
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 να μου πεις οτι θα το εδινες να πας σε καποιο διπυρηνο να πω ναι αλλα την μεταβαση στο xperia ray δεν θα την εκανα. αφου ειχες τεσσαρα οθονη τοσο καιρο νομιζω θα σου πεσει καπως μικρη η οθονη του ray. εγω πηρα για δευτερο το desire z και μου κακοφαινεται λιγο η διαφορα -0.3 inches. επισης, ασυγκριτη η super amoled την οποια εχεις συνηθισει..αυτη την περιοδο σε καλες τιμες ειναι τα lg optimus 2x & motorola atrix Sent from my HTC Desire Z using Insomnia App
Orfeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 το θεμα μεγεθος οθονης το σκεφτηκα και γω,αλλα ειναι μια παλαμη ολοκληρη τηλ.Τα διπυρηνα τους εριξα μια ματια αλλα ειναι θεόρατα!!το atrix μου αρεσε.Το neo V δεν ειναι vodafone branded τηλ?
tsourakis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω το Xperia Neo V και το προτείνω ανεπιφύλακτα...! Είναι super και ULTRA vfm.... Νομίζω πως το ray θα σου κακοφανεί στις 3.5' αν και θα έχεις πολύ καλύτερα dpi από το galaxy...Επίσης το neo v έχει πιο καθαρή οθόνη από το galaxy s αλλά σε χρώματα (ειδικά το μαύρο) είναι καλύτερο το galaxy s... Α και για να δεις το μέγεθος μπες ΕΔΩ και μπορείς να συγκρίνεις τα κινητά σε REAL SIZE...! Το site είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ...! Δες το..! Κοίτα και αυτό, είναι και τα 4 μαζί...
nikoskon Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δεν αξίζει γενικότερα να αλλάξεις συσκευή. Get used to it. Ίσως να κοιτούσα το Xperia Mini, αλλά και πάλι δεν. Sent from my GT-I9000 using Insomnia v2.0
tsourakis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Συμφωνώ...Θεωρώ ότι το κινητό σου είναι μια χαρά αλλά αν έχεις πρόβλημα και "κουράζεσαι" με το μέγεθος του, η καλύτερη λύση αυτόν τον καιρό είναι το Sony Ericsson Xperia Neo V στα 199€...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα