Προς το περιεχόμενο

Galaxy S ή Sony Ericsson Ray?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ένας υπερευχαριστημενος κατοχος ενος Galaxy S I.Όλα καλά αλλά τον ένα χρόνο που το έχω δε μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθός του.Σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το Ray?Σα μετάβαση πως τη βλέπετε?Θα με ενοχλήσει η μικρότερη οθόνη αλλα δε μπορώ να τα έχω όλα!

Δημοσ.

Είμαι ένας υπερευχαριστημενος κατοχος ενος Galaxy S I.Όλα καλά αλλά τον ένα χρόνο που το έχω δε μπόρεσα να συνηθίσω το μέγεθός του.Σκέφτομαι να το δώσω για να πάρω το Ray?Σα μετάβαση πως τη βλέπετε?Θα με ενοχλήσει η μικρότερη οθόνη αλλα δε μπορώ να τα έχω όλα!

πολυ ομορφο κινητακι το Ray, πραγματικα. Παρ ολα αυτα εγω θα σου προτεινα το Νeo V. Επισης ομορφο κινητο, πολυ μεγαλυτερο value for money, με σχεδον ομοιες δυνατοτητες, μονο σε κανα 2 υπολειπεται νομιζω, καμερα κτλ, και εννοειται αρκετα φτηνοτερο. Ριξε μια ματια λοιπον, και αποφασιζεις!

Δημοσ.

να μου πεις οτι θα το εδινες να πας σε καποιο διπυρηνο να πω ναι αλλα την μεταβαση στο xperia ray δεν θα την εκανα. αφου ειχες τεσσαρα οθονη τοσο καιρο νομιζω θα σου πεσει καπως μικρη η οθονη του ray. εγω πηρα για δευτερο το desire z και μου κακοφαινεται λιγο η διαφορα -0.3 inches. επισης, ασυγκριτη η super amoled την οποια εχεις συνηθισει..αυτη την περιοδο σε καλες τιμες ειναι τα lg optimus 2x & motorola atrix

Sent from my HTC Desire Z using Insomnia App

Δημοσ.

το θεμα μεγεθος οθονης το σκεφτηκα και γω,αλλα ειναι μια παλαμη ολοκληρη τηλ.Τα διπυρηνα τους εριξα μια ματια αλλα ειναι θεόρατα!!το atrix μου αρεσε.Το neo V δεν ειναι vodafone branded τηλ?

Δημοσ.

Εγώ έχω το Xperia Neo V και το προτείνω ανεπιφύλακτα...! Είναι super και ULTRA vfm....

Νομίζω πως το ray θα σου κακοφανεί στις 3.5' αν και θα έχεις πολύ καλύτερα dpi από το galaxy...Επίσης το neo v έχει πιο καθαρή οθόνη από το galaxy s αλλά σε χρώματα (ειδικά το μαύρο) είναι καλύτερο το galaxy s...

Α και για να δεις το μέγεθος μπες ΕΔΩ και μπορείς να συγκρίνεις τα κινητά σε REAL SIZE...!

Το site είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΟ...! Δες το..!

Κοίτα και αυτό, είναι και τα 4 μαζί...

Δημοσ.

Δεν αξίζει γενικότερα να αλλάξεις συσκευή.

Get used to it.

Ίσως να κοιτούσα το Xperia Mini,

αλλά και πάλι δεν.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia v2.0

Δημοσ.

Συμφωνώ...Θεωρώ ότι το κινητό σου είναι μια χαρά αλλά αν έχεις πρόβλημα και "κουράζεσαι" με το μέγεθος του, η καλύτερη λύση αυτόν τον καιρό είναι το Sony Ericsson Xperia Neo V στα 199€... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...