Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτούσα πάλι σήμερα το μέσο cpc για web hosting. Πλησιάζει πλέον τα 4 ευρώ το κλικ. Απορώ αν συμφέρει. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο κέρδους. Πριν 2 χρόνια έτρεχαν κάποιοι γνωστοί μου και το κέρδος ήταν μετά τον ενάμιση χρόνο. Τώρα είναι σίγουρα μετά τα 2,5 χρόνια. Με λίγα λόγια, η επιχείρηση που θα ανοίξεις θα αρχίσει να σου αποδίδει μετά από 2,5 - 3 χρόνια... :o

Δημοσ.

Κοιτούσα πάλι σήμερα το μέσο cpc για web hosting. Πλησιάζει πλέον τα 4 ευρώ το κλικ.

Μιλάς μόνο για καμπάνιες Adwords;

Δημοσ.

πριν μερικά χρόνια υπήρχαν λιγότερες εταιρείες και λιγότερος ανταγωνισμός

συν ότι σε περιόδους σαν την τωρινή θα στραφούν όλο και παρισοτεροι στη διαφήμιση για να προσελκύσουν πελάτες

Δημοσ.

@Xenobius

Ναι για καμπάνιες adwords.

@platongr

Τι να σου πω. Ουσιαστικά δείχνει ότι ο κλάδος έχει αρχίσει να δείχνει κορεσμό. Με λίγα λόγια κάποιος θα πρέπει για 3 χρόνια να πληρώνει servers + adwords. Μετά θα αρχίσει να έχει κάποια έσοδα. Δεν ξέρω αν συμφέρει :shock:

Δημοσ.

@Xenobius

Ναι για καμπάνιες adwords.

Επειδή κάτι δεν πιάνω, σε μια δοκιμή στο traffic estimator το keyword "web hosting" με 1,5€/κλικ και 10€/μέρα μου δινει estimated position 2.61(και κατεβαζει το estimated average cpc στα 0,78.

Το 4€/κλικ που αναφέρεις με τι thresholds το υπολογίζεις;

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι μεγάλο το διάστημα των 2 ετών για να έχει κάποιος κέρδος.

Άλλωστε πως θα ξεκινήσει κάποιος μία εταιρεία χωρίς να έχει ούτε έναν πελάτη ?

Θα αρχίσει δηλαδή να παίρνει servers, 1-2 για αρχή, να τους συντηρεί, να πληρώνει ενοίκια, ασφάλεια κτλ και θα περιμένει να κάνει απόσβεση από το adwords?

Μήπως θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσει με ένα reseller σε κάποια εταιρεία και μετά όταν δει ότι έχει έναν σταθερό αριθμό πελατών, να προχωρήσει σε κάτι δικό του?

Δημοσ.

Πιθανότατα ναι. Απλά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και συνήθως αυτοί που παρέχουν reseller έχουν ακριβότερες τιμές. Εσύ αλήθεια πως προωθείς το hosthouse?

Δημοσ.

Παντως και με την δική μας εταιρία έτσι το ξεκινήσαμε. Reseller στην αρχή και μετά servers εξωτερικό. Πρώτα σε vps και μετά dedicated. Και γνώμη μου πρώτα ξεκινάς στον δικό σου κύκλο και μετά συνεχίζεις με full διαφήμιση, δεν είναι καιροί να ξεκινάς κατευθείαν στο adwords με όλο σου το budget.

Δημοσ.

Έχουμε το δικό μας δίκτυο μεταπωλητών πλέον συν οτι δουλευουμε με direct προσφορές. Το adwords παίζει παράλληλα αλλά σε καμπάνιες και όχι πάντα για το webhosting.

Δημοσ.

Email marketing αλλα οχι spam, ούτε γενικά πράγματα. Το κάθε email που φεύγει ταιριάζει με το προφιλ και τις ανάγκες που πιστευουμε οτι έχει η εταιρία ή το site.

Στα dealάδικα δεν έχουμε μπει ακόμα αν και με τα dealάδικα που έχουμε στήσει, σίγουρα θα μας κάνουν κάποια χάρη... Χεχε!

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα πως το εννοείς. ούτως ή άλλως με spam δεν θα είχες τόσο καλό ποσοστό επιτυχίας.

Αυτό που ξεκινήσαμε εμείς πρόσφατα αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει επιτυχία, είναι affiliate marketing στην πλατφόρμα της affiliate motion. Δεν έχω δει αποτελέσματα μέχρι στιγμής να σου πω την αλήθεια, μιας και η affiliate motion δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της φάση προς το παρόν. κανένας affiliate δεν την προωθεί... Εκεί δίνουμε ποσοστό 30% επί των πωλήσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...