oldnew Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πολυ, πολυ καλητερη. Το εικονίδιό σε λευκο background, ούτε και εμένα μου αρέσει, αλλα δεν είναι και τίποτα σημαντικό. Αυτό που δε μου αρεσε καθόλου ειναι το χρωμα του εικονιδίου που δείχνει αν διαβασες ή όχι καποιο μυνημα. Σχεδόν το ιδιο χρωμα.. Πως να ξεχωρίσεις έτσι τι διαβασες και τι όχι; Βάλτε κάποια αντίθετα χρώματα πχ άσπρο μαυρο ή πράσινο κόκκινο, ή ακόμα καλύτερα να τα επιλεγεί ο χρήστης. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
kalampakas. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τι smartphone έχετε και με τι ανάλυση ; Ας το αναφέρουμε και στο topic των bugs εγω το apk κατεβασα απο το λινκ που εδωσες γιατι απο το μαρκετ δεν γινοταν.εχω το tablet το ct1002 του carrefour σε android 2.3.4
gega Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Τι smartphone έχετε και με τι ανάλυση ; Ας το αναφέρουμε και στο topic των bugs Εχω το sony ericsson live with walkman με αναλυση 320x480
melitz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 melitz, στις 04 Φεβρουάριος 2012 - 01:05 πμ, έγραψε: Η εφαρμογή είναι κλειδωμένη; δεν μπορώ να τη μεταφέρω στην sdcard μου και δεν έχω χώρο στο τηλ... Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις, θα πρέπει να σε αφήνει να τη μεταφέρεις στην SD gega, στις 03 Φεβρουάριος 2012 το εκανα αλλα δυστυχως δεν.. Update: ήθελε reboot το τηλέφωνο!! όλα οκ! thanx!
kjtzemis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 μολις κατευασα απο το market την εφαρμογη!εχω sony ericsson neo v!ακομη δεν προλαβα να ψαξω την εφαρμογη!εμενα μια χαρα μου διχνει το εικονιδιο!να πω οτι πρωτη φορα εγκαταστω την εφαρμογη την προηγουμενη δεν την ειχα!
burbsorry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί η εφαρμογή ζητάει άδεια να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο μ για κλήσεις;
nospa21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Άψογο. Ενημερωση από την παλιά και όλα οκ. Well done boys! Thank u
gega Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί η εφαρμογή ζητάει άδεια να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο μ για κλήσεις; Γιατι μπορεις να καλεσεις μεσα απο την εφαρμογη τα ατομα με τα οποια θα αγορασεις/πουλησεις κατι. Sent from my WT19i using Insomnia
RcManiac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Και εμένα άσπρο είναι το εικονίδιο , μόλις ανοίγω την εφαρμογή στο πρώτο εικονίδιο με τον insomniac είναι παραμορφώμενο . Wildfire
panosno1com Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απ οτι καταλαβα εδω κ 20 λεπτα που χρησιμοποιω την 2.0 δεν μπορω ν διαβασω τα spoilers. Δειχnει καπως ετσι : *spoiler* Αποστολή από το Samsung GalaxyS με τη χρήση του Insomnia App
nosfer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μπορώ να την κατεβάσω στο τηλέφωνο (xperia x8) και δεν μπορώ στο tablet (motorola xoom) συνήθως συμβαίνει το ανάποδο
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Αν απο τον browser ενεργοποιησεις desktop mode πιστευω εχεις μια πολυ καλυτερη εικονα των αγγελιων, με την κατηγοριοποιηση κτλ Αποστολή από HTC Desire Z με τη χρήση Insomnia App v2.0
gega Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Απ οτι καταλαβα εδω κ 20 λεπτα που χρησιμοποιω την 2.0 δεν μπορω ν διαβασω τα spoilers. Δειχnει καπως ετσι :*spoiler* Αποστολή από το Samsung GalaxyS με τη χρήση του Insomnia App Και εμενα το ιδιο. Sent from my WT19i using Insomnia
koslibpro Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Εμενα οταν μπαινω σε καποιο topic με πεταει σε μια ακυρη σελιδα του thread.πχ ανοιξα τωρα τη συγκεκριμενη ειδηση και με εβγαλε στη μεση της σελιδας 2.. καμια λυση για αυτο υπαρχει?η εστω,με ποια λογικη γινεται αυτο? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα