StoR@GE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Πολη καλο το νεω user interface αλλα βαλτε το loading screen σε full screen οπως το ειχατε!!!
kostaks3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Under construction Σύρε την κάτω μπάρα και αν έχεις συνδεθεί κανονικά θα δεις την αντίστοιχη επιλογή μετά τα Πρόσφατα Ααααα.τωρα μαλιστα.Πολυ καλη δουλεια παιδια.Τελειο!!!
gega Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια πολυ ωραια η νεα εκδοση της εφαρμογης. Ενα μεγαλο μπραβο! Το μονο "προβλημα" που βρηκα ειναι το νεο εικονιδιο της εφαρμογης (εχει ενα ασπρο backround). Το παλιο ηταν πιο ωραιο.
kabamaru21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 μια κρίσιμη ερώτηση. Για ποιο λογο να προτιμήσω την εφαρμογη, απο την mobile εκδοση του site? Τι κερδος θα εχω?
DJ_Duker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Αυτό το iphonish look της κάτω μπάρας με χαλάει :/
lazlo1992 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καμία εφαρμογή για symbian θα δούμε? ειστε το αγαπημένο μου site με νεα και θα ήθελα να τσεκάρω τα νέα και απο το τηλέφωνο μου! Περιμένω με ανυπομονησία. μια κρίσιμη ερώτηση. Για ποιο λογο να προτιμήσω την εφαρμογη, απο την mobile εκδοση του site? Τι κερδος θα εχω? νομίζω στην mobile εκδοση δεν μπορείς να δεις τις αγγελίες και γενικά τα χρώματα με τα γράμματα ειναι πολύ αβολα(ασπρο φοντο και ασπρα γραμματα) απο οτι εχω τσεκάρει απο το νοκια που έχω.
kalampakas. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 το εικονιδιο ειναι λιγο ακυρο με το λευκο πλαισιο αλλα κατα τ'αλλα μεγαλη βελτιωση.στις αγγελιες ομως γιατι να μην υπαρχουν κατηγοριες οπως στο site;
melitz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η εφαρμογή είναι κλειδωμένη; δεν μπορώ να τη μεταφέρω στην sdcard μου και δεν έχω χώρο στο τηλ...
ColdFusion Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Σαφος ανωτερη απο την αρχικη εκδοση αλλα καποια πραγματα χρειαζονται βελτιωση(αγγελιες). Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
Hal9000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η εφαρμογή είναι κλειδωμένη; δεν μπορώ να τη μεταφέρω στην sdcard μου και δεν έχω χώρο στο τηλ... Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις, θα πρέπει να σε αφήνει να τη μεταφέρεις στην SD Παιδια πολυ ωραια η νεα εκδοση της εφαρμογης. Ενα μεγαλο μπραβο! Το μονο "προβλημα" που βρηκα ειναι το νεο εικονιδιο της εφαρμογης (εχει ενα ασπρο backround). Το παλιο ηταν πιο ωραιο. το εικονιδιο ειναι λιγο ακυρο με το λευκο πλαισιο αλλα κατα τ'αλλα μεγαλη βελτιωση.στις αγγελιες ομως γιατι να μην υπαρχουν κατηγοριες οπως στο site; Τι smartphone έχετε και με τι ανάλυση ; Ας το αναφέρουμε και στο topic των bugs μια κρίσιμη ερώτηση. Για ποιο λογο να προτιμήσω την εφαρμογη, απο την mobile εκδοση του site? Τι κερδος θα εχω? Βασική διαφορά είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα, η πιο εύκολη πλοήγηση, περισσότερα χαρακτηριστικά, push μηνύματα, αγγελίες κ.α
Nickato Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέτα το update εμφανίστηκε μια ένδειξη 1 Ότι δηλαδή έχω κάτι σαν μήνυμα που δεν μπορώ να βρω απο που να το διαβάσω.. Ξέρει κάποιος τι είναι αυτό; Δείτε το σχετική επισυναπτόμενη photo Sent from my iPhone using Insomnia
Greek_Tornado Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ καλύτερα. Το εικονίδιο που αναφέρουν άλλοι εμένα ίδιο έμεινε και έκανα κανονικά update μέσω market. Τρέχω Runnymede AIO ROM v5 σε HTC Desire.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα