mpasketpro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Το κινητο μου εχει βγαλει εδω και μερες ειδοποιηση οτι απομενει λιγος ελευθερος χωρος.Ε και εγω πηγα στον Γερμανο και αγορασα μια 8αρα gb SanDisk.Την βαζω στο κινητο και βλεπω ολα τα αρχεια να ειναι μεσα.Και καταλαβα πως τοσο καιρο τα αποθηκευε στο κινητο και οχι στην SD..Ε για να μην παει χαμενη η SD, Πώς μπορω να αποθηκευσω ολα μου ,ή οσα γινονται, τα αρχεια στην SD? Ευχαριστω προκαταβολικα!
mpasketpro Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Απο οτι ειδα η διαδικασια λεγεται backup ομως εγω θελω να μην ειναι αποθηκευμενα στο κινητο (οσα γινονται) Κανεις βοηθεια;
mpasketpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 2.1.1 προσπαθησα να βαλω την froyo 2.2 αλλα μου ειναι δυσκολο..
Hantanna Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Θα χρειαστείς το links2sd απο το market. Δουλεύει για συσκευές με 1.6+ Για να τρέξει η εφαρμογή θα πρέπει να εχεις root πρόσβαση στην συσκευή σου. Για root ψάχνεις για το SuperOneClick. Εαν επιθυμείς να συνεχίσεις επι αυτού θα ηταν φρόνιμο να διαβάσεις τα εγχειρίδια των εφαρμογών. Στην sdcard θα χρειαστείς δύο τόμους (particion) τύπου FAT32. Επέλεξε εσύ τα μεγέθη βάση τις ανάγκες που έχεις. Ενας τόμος απο τους δύο θα δουλεύει σαν μνήμη τηλεφώνου (internal). Τους τόμους θα τους κάνεις από τον υπολογιστή σου με διαμόρφωση (format). Κάνοντας root την συσκευή χάνεις την εγγύηση. Ελπίζω να βοήθησα. (μην βάλεις 2.2 έχει προβλήματα)
mpasketpro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Στην sdcard θα χρειαστείς δύο τόμους (particion) τύπου FAT32. Επέλεξε εσύ τα μεγέθη βάση τις ανάγκες που έχεις. Ενας τόμος απο τους δύο θα δουλεύει σαν μνήμη τηλεφώνου (internal). Τους τόμους θα τους κάνεις από τον υπολογιστή σου με διαμόρφωση (format). Κάνοντας root την συσκευή χάνεις την εγγύηση. Ελπίζω να βοήθησα. (μην βάλεις 2.2 έχει προβλήματα) Root εχω κανει..ΑΠο οσα εγραψες απο το Στην sdcard ως το τελοσ δεν καταλαβα τιποτα..Υπαρχει κανενας οδηγος?Το ειχα δει το Links2sd το κατεβασα κι ολας αλλα μετα ειδα αυτο για τα particion και τα παρατησα
Hantanna Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Διάβασε το description του Link2sd στο market. Είναι σαφές τι πρέπει να κάνεις. :nofear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα