Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελλαδα ειμαστε οποτε μην περιμενει και πολλα δυστυχως.σε καμια αλλη χωρα παιζει να τον εδιωχναν σουμπητο.βεβαια ποτε μην λεμε ποτε γιατι και πολλα αφεντικα ψαχνουν ευκαιρειες οποτε ενα καρφωμα να του ριξει ποιος ξερει τι μπορει να γινει ειδικα τωρα με την κριση κτλ.

μία μεγάλη εταιρία σαν τη wind όμως, ακόμα και σε τριτοκοσμική χώρα (καλά, και η ελλάδα εκεί πάει)

πρέπει να έχει υπαλλήλους που πρέπει να σέβονται το πελάτη και όχι να έχουν τέτοια συμπεριφορά.

και μην ξεχάσουμε ότι πληρώνουμε για να έχουμε καλή εξυπηρέτηση

Δημοσ.

πηγα και μαλιστα ημουν προθημος αν μου δωσουν μια λογικη εξηγηνη να πληρωσω γιατι ηταν τουλαχιστον πιο γρηγορο το internet....τι να κανουμε ολοι μολις πιασουν μια δουλεια περνιουνται για μαγκες....λεω τελικα να βαλω ιντερνετ χωρις σταθερο σε καμια hol για να μην εχω τα παγια του οτε συνεχως

Δημοσ.

μία μεγάλη εταιρία σαν τη wind όμως, ακόμα και σε τριτοκοσμική χώρα (καλά, και η ελλάδα εκεί πάει)

πρέπει να έχει υπαλλήλους που πρέπει να σέβονται το πελάτη και όχι να έχουν τέτοια συμπεριφορά.

και μην ξεχάσουμε ότι πληρώνουμε για να έχουμε καλή εξυπηρέτηση

δεν ειναι μονο η wind.ειναι κλασσικο ελληνικο φαινομενο απο εταιρειες ιντερνετ μεχρι καταστηματα που πουλανε πραγματα ειτε λεγεται Pc stuff ειτε κινητα μεχρι ξενοδοχεια που ο καθενας που δουλευει εκει παιρνει τα λεφτακια του και νομιζει οτι γινατε και κολλητοι.το λεω μια που εχω συναντησει πολλες φορες τετοια συμπεριφορα κοινως απαραδεκτη απο πολλα ατομα σε διαφορετικους τομεις

πηγα και μαλιστα ημουν προθημος αν μου δωσουν μια λογικη εξηγηνη να πληρωσω γιατι ηταν τουλαχιστον πιο γρηγορο το internet....τι να κανουμε ολοι μολις πιασουν μια δουλεια περνιουνται για μαγκες....λεω τελικα να βαλω ιντερνετ χωρις σταθερο σε καμια hol για να μην εχω τα παγια του οτε συνεχως

α.καλο θα ειναι να πληρωσεις οτι ειναι ακομα και αν αλλαξεις εταιρεια διοτι αν δεν το πληρωσεις παιζει μετα απο κανα χρονο να λαβεις κανα σημειωμα απο κανα δικηγορικο γραφειο οτι χρωστας και τοκους και τετοια.οποτε καλο θα ειναι ειτε να το πληρωσεις και ας διακοψεις ειτε να μιλησεις με wind για το τι θα γινει με το υπολοιπο ωστε να μην υπαρχει οταν φυγεις.η να σου πουν τι ειναι και βλεποντας η οχι αν ειναι πραγματικο το πληρωνεις.αλλα ακομα και Fake υπολοιπο να ειναι για τον α β λογο τοτε παλι μιλα μαζι τους για να σβηστει και να μηδενιστει μην εχεις μπερδεματα στο τελος.βεβαια το να αλλαξεις εταιρεια επειδη ενας ειναι ηλιθιος ειναι και λιγο υπερβολη.οχι οτι δικαιολογω τετοια συμπεριφορα αλλα επειδη και πολλα καταστηματα ειναι franshise υπαρχουν παντα stupid ατομα.

τωρα για αυτο που λες για χωρις σταθερο σε Hol για να μην εχεις παγια εχεις μπερδεψει κατι.

παγια στον οτε δεν πληρωνεις οταν εχεις σταθερο.παγια στον οτε πληρωνεις οταν εχεις την τηλεφωνια στον οτε και πχ το ιντερνετ σε αλλο παροχο.εκει εχεις μεριζομενο βρογχο(shared llu) και πληρωνεις και οτε και παροχο.

για να μην πληρωνεις παγιο οτε θα πας σε full llu στο οποιο ειτε εχεις τηλεφωνο ειτε οχι θα το πληρωνεις στον παροχο και οχι στον οτε.πληρης βρογχος αλλιως.πχ εχω forthnet με δωρεαν αστικα υπεραστικα κτλ εχω και ιντερνετ και δεν εχω παγιο οτε και πχ δινω 40 ευρω.θα μπορουσες να βαλεις ενα τετοιο προγραμμα πχ με 40 ευρω που εχει και το τηλεφωνο δωρεαν κτλ η θα μπορουσες πχ να πας σε καποιο Economy προγραμμα στο οποιο ειτε δεν εχεις καθολου τηλ οποτε αντι για 40 πχ ειναι 25 ειτε το τηλεφωνο ειναι με χρονοχρεωση.δηλαδη μπορεις παλι με 25 ευρω να εχεις νουμερο να μπορει να σε καλει οποιος θελει απλα αν καλεσεις εσυ χρεωνεσαι με βαση το ποσο μιλας.εκει δεν πληρωνεις παγιο στον οτε.στον οτε πληρωνεις μονο αν εχεις μεριζομενο βρογχο που δεν αξιζει πλεον η αν δεν καλυπτεσαι απο το ιδιοκτητο δικτυο μιας εταιρειας οποτε εκει η πας σε αλλη εταιρεια που εχει ιδιοκτητο εκει που εισαι η αν δεν υπαρχει καθολου ιδιοκτητο εκει υποχρεωτικα βαζεις οτι εταιρεια θες αλλα πληρωνεις και οτε.

Δημοσ.

καταλαβα φιλε και ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται....Και αυτο που μου ειπες για το παγια δεν το ηξερα και ευχαριστω που μου το διευθετησες....

Δημοσ.

καταλαβα φιλε και ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται....Και αυτο που μου ειπες για το παγια δεν το ηξερα και ευχαριστω που μου το διευθετησες....

οτι αλλο θες εδω ειμαστε.η αμα δεν εξηγησα κατι καλα και θες λεπτομερειες μου λες.:D

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά .. θέλω να ρωτήσω για το κατέβασμα αρχείων απο το ίντερνετ και για το ανέβασμα αρχειων στο ιντερνετ .. η απορία μου είναι η εξής.. ενω κατεβάζω ταινίες απο torrent και φτάνει μέχρι 1 mbps το κατέβασμα , όταν θέλω να ανεβάσω κάποιο βιντεακι στο youtube πχ 1GB αργεί πάρα πολύ ενώ όταν κατεβάζω ενα βίντεο τις ίδιας χωρητικότητας πχ 1GB κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα.. γιατί γίνετε αυτό ; ευχαριστώ...

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά .. θέλω να ρωτήσω για το κατέβασμα αρχείων απο το ίντερνετ και για το ανέβασμα αρχειων στο ιντερνετ .. η απορία μου είναι η εξής.. ενω κατεβάζω ταινίες απο torrent και φτάνει μέχρι 1 mbps το κατέβασμα , όταν θέλω να ανεβάσω κάποιο βιντεακι στο youtube πχ 1GB αργεί πάρα πολύ ενώ όταν κατεβάζω ενα βίντεο τις ίδιας χωρητικότητας πχ 1GB κατεβαίνει πολύ πιο γρήγορα.. γιατί γίνετε αυτό ; ευχαριστώ...

ΧΟΝΤΡΙΚΑ η ταχύτητα που ανεβάζεις ειναι 1/10 της ταχύτητας που κατεβάζεις.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με την ευκαιρία.

Πέρα από το downloading, μια σύνδεση 2mb έχει μεγάλη διαφορά στο απλό σερφάρισμα και στα online games σε σχέση με μια έως 24mb?

Γιατί είμαι στην εξής θέση: ή 2mb τώρα κοντά εγκυημένα ή 24mb σε κανά μήνα - δύο και αν. Και ο χρόνος είναι κρίσιμος για μένα την συκεκριμένη περίοδο.

Δημοσ.

Πέρα από το downloading, μια σύνδεση 2mb έχει μεγάλη διαφορά στο απλό σερφάρισμα και στα online games σε σχέση με μια έως 24mb?

Γιατί είμαι στην εξής θέση: ή 2mb τώρα κοντά εγκυημένα ή 24mb σε κανά μήνα - δύο και αν. Και ο χρόνος είναι κρίσιμος για μένα την συκεκριμένη περίοδο.

με 2 mbps που έχεις μάλλον θα έχεις και ψιλοπροβλημα και στα βιντεακια στο youtube ίσως μπορεί να κολάνε λήγω αν θες να δεις ενα βίντεο στα 720p η στα 1080p.. παντός μια σύνδεση μεγαλύτερη σίγουρα θα είσαι πιο άνετος στο σερφάρισμα .ιδιαιτερα αν θέλεις να κατεβαζεις ταινίες...24mps δεν θα πιάσεις ποτέ αλλά θα έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα απο τα μέχρι 2 mbps που εχεις τωρα..βεβεα αν βάλεις σύνδεση μέχρι 24 παίζει ρόλο που μένεις, σε πόλη,η χωριό, αν εισαι πολυ μακριά απο το dslam τοτε τσάμπα θα βαλεις 24αρα ,,,

κανε ενα τεστακι εδω να δεις ποσο πιανεις

http://speedtest.hol.gr/

Δημοσ.

να το πουμε και με νουμερα.η adsl ειναι max 24 mbit down/1 mbit up.δηλαδη ενα προς 24 αμα πιανεις τα Max.

σε annex m που δινουν forthnet και on telecoms ειναι 24 mbit down/2 mbit up αν καταφερει καποιος να τα πιασει.

μετα υπαρχουν shdsl,sdsl και διαφορες αλλες ακριβες γραμμες που ειναι symmetric.οτι κατεβαζεις ανεβαζεις κιολας.

η 24 η μεχρι 24 θα ειναι πιο γρηγορη.το μονο που πρεπει να κανεις βεβαια ειναι το παρακατω.συνηθως την 2Mbps την δινει ο οτε με fast path που σημαινει καλυτερο Ping σε παιχνιδια ενω την 24αρα για να ειναι πιο σταθερη την δινει με Interleave.οποτε αν θες καλυτερο ping με ενα μικρο τιμημα στην ταχυτητα ζητας fast path απο τον Provider>προσοχη δεν δινουν ολοι Fast path.ειναι αρκετη η διαφορα μεταξυ 2 Mbps και 24 mbps αρκει βεβαια η 24 αρα να παιξει καμποσο.γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που καποιος βαζει 24 αρα και παιζει στα 3 οποτε δεν θα εχει και πολυ διαφορα με την 2.και στην 24 αρα δινουν 1 mbit upload αντιθετα με την 2αρα που δινουν 512.

κανε ενα τεστακι εδω να δεις ποσο πιανεις

http://speedtest.hol.gr/

ας μπει μεσα στο μενου να δει ποσο συγχρονιζει.τα τεστακια ειναι για κλαματα συνηθως.

Δημοσ.

Δεν έχω ιντερνετ αυτήν την στιγμή.

Είμαι στο Ρίο και για κάποιο λόγω μπορούσα να βάλω μόνο Hellas online ή Οτέ. Τελικά έκανα αίτηση στον ΟΤΕ αφού η Hellas online με έστεισε τρεις μήνες.

Αλλά έβαλα 2mb. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά από άλλες ετερείες ο ΟΤΕ..

Δημοσ.

Δεν έχω ιντερνετ αυτήν την στιγμή.

Είμαι στο Ρίο και για κάποιο λόγω μπορούσα να βάλω μόνο Hellas online ή Οτέ. Τελικά έκανα αίτηση στον ΟΤΕ αφού η Hellas online με έστεισε τρεις μήνες.

Αλλά έβαλα 2mb. Δεν ξέρω αν έχει διαφορά από άλλες ετερείες ο ΟΤΕ..

μπορει να μην εχουν αλλες εταιρειες ιδιοκτητο δικτυο εκει για αυτο να μην μπορουσες να βαλεις καποια αλλη εταιρεια.τωρα δεν νομιζω οτι φταιει η Hol που περιμενες 3 μηνες.αν ηταν στην κατασκευη βρογχου η γραμμη και ειχε κολλησει εκει μαλλον ο οτε καπου φταιει.αν και μπορεις τωρα που εβαλες οτε απλα να γυρισεις την γραμμη σε Hol ωστε να μην χρειαστει να φτιαχτει καινουρια γραμμη απο τον οτε που πολλες φορες το καθυστερει.εκει θεωρητικα θα μεινεις για λιγο καμια ωρα χωρις Net αν τελικα σου βαλουν Hol.οποτε δεν εχεις χασει κατι περα απο καμποσο χρονο και λιγα παραπανω χρηματα που αναγκαστικα πηγες Hol αφου πρωτα εβαλες ote.

μια χαρα εταιρεια ο οτε απλα πιο ακριβος.καλο Ping αμα παιζεις παιχνιδια αλλα 2mbps μπορει να ειναι και λιγα.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου να δουμε αν μπορεις να παιξεις και παραπανω βεβαια.η Hol δινει 6 και εως 24.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όταν λέω έβαλα εννοώ ότι έκανα την αίτηση. Μόλις προχτές το έκανα και επειδή το σπίτι δεν έχει καν γραμμή τηλεφώνου θα πάρει λίγο καιρό. Οπότε δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά.

Βασικά σε αυτό που έγινε με την hol, ο ΟΤΕ φταίει ή τουλάχιστον έτσι μου έλεγε η Hol. Αν επέμενα και περίμενα κι άλλο κάποια στιγμή θα γινόταν και με την hol, αλλά ήδη μου έχει "κοστίσει" που δεν έχω τόσο καιρό ίντερνετ γιατί το χρειάζομαι και στο μεταπτυχιακό αρκετά, επομένως δεν ήθελα να το αφήσω άλλο στο φλου.

Από τιμή το φοιτητικό του οτε για 2mb μου βγαίνει περίπου όσο της hol για 24mb.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Όταν λέω έβαλα εννοώ ότι έκανα την αίτηση. Μόλις προχτές το έκανα και επειδή το σπίτι δεν έχει καν γραμμή τηλεφώνου θα πάρει λίγο καιρό. Οπότε δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά.

Βασικά σε αυτό που έγινε με την hol, ο ΟΤΕ φταίει ή τουλάχιστον έτσι μου έλεγε η Hol. Αν επέμενα και περίμενα κι άλλο κάποια στιγμή θα γινόταν και με την hol, αλλά ήδη μου έχει "κοστίσει" που δεν έχω τόσο καιρό ίντερνετ γιατί το χρειάζομαι και στο μεταπτυχιακό αρκετά, επομένως δεν ήθελα να το αφήσω άλλο στο φλου.

Από τιμή το φοιτητικό του οτε για 2mb μου βγαίνει περίπου όσο της hol για 24mb.

αν εχει γινει συμβολαιο και το σπασεις πληρωνεις ρυτρα αλλιως μετα τον ενα χρονο μπορεις να αλλαξεις εταιρεια.επρεπε να ζητησεις τηλεφωνο απο οτε και μετα να το γυρναγες σε hol αφου απευθειας σε Hol δεν γινοταν.συνηθως αν δεν γινεται γρηγορα ενεργοποιηση πραγματι εχει βαλει το χερακι του ο οτε.αλλωστε φαινεται οτι οταν ζητησεις οτε σε ενεργοποιει σε 2-3 ημερες και σε παροχο στις 15 -20 μερες και εχω δει και τριμηνα για μια ωρα δουλεια.οταν το χρειαζεσαι υποχρεωτικα δεν μπορεις να κανεις και πολλα οποτε πας και στον οτε δυστυχως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...