paul_beat Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας θα ηθελα να σας αποσχολησω και να σας κανω μια ερωτηση μηπως μπορηται να με βοηθησεται.Λοιπον ειχα συνδεση internet στον οτε στα 2 mbps και πηγα στην wind αλλα μετα απο 2 μηνες εκανα διακοπη καθως μου φερθηκαν ασχημα και μου εβαζαν τρελα ποσα που δεν μου ειχαν πει...Τι λετε να κανω να παω πισω στον οτε ή να παω hol που λενε οτι εχει σχετικα καλη ταχυτητα...Μενω μυκονο
AquaBoy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Τι εννοείς όταν λες τρελά ποσά?Τέλη ενεργοποίησης κτλ? Κατεμέ ο ΟΤΕ είναι ο κορυφαίος,αν θέλεις κάτι οικονομικό ψάχνεσε. Στην περιοχή σου(γείτονες)τι πάροχο έχουν είναι ευχαριστημένοι?
paul_beat Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εχω 2 γειτονες που ειναι στην hol και επειδη ειναι σχετικα πιο φτηνη εχουν παει εκει και ειναι καλα μεχρι τωρα...Οταν λεω τρελα ποσα θελω να πω οτι ειχα πολλα τεχνικα προβλημα,κακη εξηπηρετηση και δεν ειχα ποτε μου σταθερο και ας το πλητωνα κανονικα...Και οταν ρωτουσα για βοηθεια απλα με γραφανε...Που λες να παω?
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 μυκονο εχει και forthnet επισης οσο ξερω.απο εκει και περα οτε ειναι λιγακι ακριβως για να ξαναπας και με τα ιδια λεφτακαι λιγοτερα παιρνεις 24 mbit σε αλλο provider.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Βασικά αφού οι γείτονες σου που ειναι εκει κοντά παίζουν μια χαρά με hol εμένα θα ηταν η πρώτη προτεραιότητα μου να κοιτάξω προς τα εκει.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 ρωτα για προσφορες να δεις τι υπαρχει.η Hol που ειναι με vodafone δεν ξερω αν δινει καμια προσφορα σε πακετο.η αν εχεις Nova αξιζει μετα να πας σε forthnet.
paul_beat Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 δεν εχω nova το μονο που εχω ακουσει σαν προσφορα για την hol ειναι πως δεν εχει τελος ενεργοποιησης που ηταν καπου στα 38 ευρω....Παντως και εμενα καλα μου ακουγεται γιατι με 20 ευρω εχεις 24αρα και σκετο internet(δεν με ενδιαφερει και πολυ το σταθερο) ενω στον οτε 16 την 2αρα
Marria Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Aμα κοιταξεις στον τιμοκαταλογο της hol εχει τελη ενεργοποιησης €35.90. Απλως αν κανεις online αιτηση θα εχεις και 3 μηνες δωρεαν.
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Γενικως ολες βγαινουν πιο φτηνα απο τον οτε.απο εκει και περα παιζουν και προσφορες καλες αλλα πρεπει να προπληρωσεις ολο το χρονο το οποιο δεν ξερω κατα ποσο το θες.
weber122 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλή είναι η προπληρωμή ειδικά αν τη κάνεις και με δόσεις. (στη forthnet γίνεται, για τους άλλους δεν ξέρω)
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλή είναι η προπληρωμή ειδικά αν τη κάνεις και με δόσεις. (στη forthnet γίνεται, για τους άλλους δεν ξέρω) στην forthnet Νομιζω υπαρχει συνδεση για ενα χρονο με χ ευρω που ειτε πρεπει να την πληρωσεις μετρητοις η πολυ απλα να το πληρωσεις με δοσεις αλλα διαμεσω πιστωτικης.
Hopi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας θα ηθελα να σας αποσχολησω και να σας κανω μια ερωτηση μηπως μπορηται να με βοηθησεται.Λοιπον ειχα συνδεση internet στον οτε στα 2 mbps και πηγα στην wind αλλα μετα απο 2 μηνες εκανα διακοπη καθως μου φερθηκαν ασχημα και μου εβαζαν τρελα ποσα που δεν μου ειχαν πει...Τι λετε να κανω να παω πισω στον οτε ή να παω hol που λενε οτι εχει σχετικα καλη ταχυτητα...Μενω μυκονο Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Καταρχήν τι εστί τρελά ποσά και πως προκύπτει;
paul_beat Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 θελω να πω οτι στον πρωτο μηνα και ενω δεν ειχα καν σταθερο μου ηρθε 80 ευρω ο λογαριασμος ενω ειχα την πιο φτηνη γραμμη....Επισης ειχα διακοπες στο νετ και οταν ζητουσα βοηθεια με ειχαν γραμμενο και μαλιστα ο τυπος στο καταστημα πριν καν του πω το προβλημα μου μου ειπε κοψτω ρε φιλε σε πολυ ασχημο τονο κιολας.....Λετε να αξιζει τελικα η hellas online?
krypton Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 καλά, στα περισσότερα καταστήματα της wind θα βρεις πολλούς τέτοιους. αν αλλάξεις πάντως, καλό θα ήταν να το αναφέρεις κάπου αυτό στη wind μπας και δώσουν σημασία λίγο στην εξυπηρέτηση
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Καταρχήν τι εστί τρελά ποσά και πως προκύπτει; πολλες φορες βλεπουν παραπανω χρεωσεις που δεν μπορουν να τις εξηγησουν αν και τις πιο πολλες φορες εχουν λογικηεξηγηση. θελω να πω οτι στον πρωτο μηνα και ενω δεν ειχα καν σταθερο μου ηρθε 80 ευρω ο λογαριασμος ενω ειχα την πιο φτηνη γραμμη....Επισης ειχα διακοπες στο νετ και οταν ζητουσα βοηθεια με ειχαν γραμμενο και μαλιστα ο τυπος στο καταστημα πριν καν του πω το προβλημα μου μου ειπε κοψτω ρε φιλε σε πολυ ασχημο τονο κιολας.....Λετε να αξιζει τελικα η hellas online? α.συνηθως στον πρωτο λογαριασμο μπορει να πληρωσεις α.τελος ενεργοποιησης γραμμης β.προπληρωμη τον επομενο μηνα περα απο τον ηδη που εχει περασει γ.κοστος τεχνικου αμα ηρθε οποτε το 80 αρι ισως να μην ειναι παραλογο.δες πανω τι γραφει αν τα λεει αναλυτικα αλλιως ρωτα.σιγουρα θα εχει λογικη εξηγηση. τωρα για τις διακοπες κτλ εκει το δινεις βλαβη σου αλλαζουν profile εκτος αν δεν εχεις βαλει καπου φιλτρο η εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο η γενικως προβλημα καλωδιωσης σου που αμα δεν ξερεις μονο τεχνικος μπορει να το τσεκαρει.αλλιως αμα ειναι απεξω ειτε το κοιτανε αυτοι αμα ειναι στο κομματι τους ειτε το δινουν βλαβη στον οτε.πρεπει να μας γραψεις χαρακτηριστικα γραμμης γιανα καταλαβουμε κατι παραπανω.τωρα για ασχετους και μη ευγενικους τυπους αυτοι υπαρχουν παντου.καμια μερα αμα τους καρφωσει κανεις και χασουν την δουλεια τους μετα θα τους κοπει ο αερας διοτι στην ελλαδα εχουμε γινει ολοι φιλαρακια. δες για Hol Η forthnet αμα ειναι. καλά, στα περισσότερα καταστήματα της wind θα βρεις πολλούς τέτοιους. αν αλλάξεις πάντως, καλό θα ήταν να το αναφέρεις κάπου αυτό στη wind μπας και δώσουν σημασία λίγο στην εξυπηρέτηση ελλαδα ειμαστε οποτε μην περιμενει και πολλα δυστυχως.σε καμια αλλη χωρα παιζει να τον εδιωχναν σουμπητο.βεβαια ποτε μην λεμε ποτε γιατι και πολλα αφεντικα ψαχνουν ευκαιρειες οποτε ενα καρφωμα να του ριξει ποιος ξερει τι μπορει να γινει ειδικα τωρα με την κριση κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα