Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

οι γονείς μου θέλουν να αγοράσουν ένα απλό tablet για σερφάρισμα στο internet και μόνο. Τα λευτά που μπορούν να διαθέσουν είναι μέχρι 160 ευρώ και να είναι από Ελλάδα. Μέχρι τώρα αποφασίσαμε για το Bitmore Tab 88 της Forthnet λόγω ότι ο πατέρας μου θα κάνει ανανέωση το συμβόλαιο του.

Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογα από Ελλάδα σε αυτά τα λευτά? Δεκτές απόψεις και προτάσεις μέχρι 160 ευρώ.

λάθος στον τίτλο...160 ήθελα να πώ :D

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο σε αυτήν την τιμή και χαρακτηριστικά δεν νομίζω να υπάρχει στην Ελλάδα. Εγώ πάντως θα πρότεινα κάτι στις 10 ίντσες που αν και ανεβάζει την τιμή ελαφρώς(υποκειμενικό :)) σίγουρα θα κάνει ευκολότερο και πρακτικότερο το σερφάρισμα και διάβασμα γενικότερα.

Αν τελικά επιλέξετε το Tab 88, έχε υπόψιν σου ότι δεν έχει official market, το οποίο θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο ακόμα και στους γονείς σου αν θελήσουν κάποια στιγμή να έχουν στην διάθεση τους κάποια εφαρμογή για την περαιτέρω διευκόλυνση τους. Επίσης, πριν το πάρεις επιβεβαίωσε επί τόπου ότι η mini USB θύρα που έχει υποστηρίζει σύνδεση USB sticks και ενσύρματου ποντικιού αν μπορείς.

Δημοσ.

Για το official Market δεν υπάρχει πρόβλημα, βρήκα από που μπορώ να το κατεβάσω. Δεν θέλουν 10άρι γιατί χάνεται μέρος της αυτονομίας και της πρακτικότητας, ο πατέρας μου το θέλει να το παίρνει και σε ταξίδια.

Είδα στο blog σου για το QuickSilver C7και εντυπωσιάστικα! Θα τους το προτείνω και θα δούμε που θα καταλήξουμε.

Θα ρωτήσω και για την θύρα USB έχει υποστήριξη για USB Stick.

Δημοσ.

Για το official Market δεν υπάρχει πρόβλημα, βρήκα από που μπορώ να το κατεβάσω. Δεν θέλουν 10άρι γιατί χάνεται μέρος της αυτονομίας και της πρακτικότητας, ο πατέρας μου το θέλει να το παίρνει και σε ταξίδια.

Είδα στο blog σου για το QuickSilver C7και εντυπωσιάστικα! Θα τους το προτείνω και θα δούμε που θα καταλήξουμε.

Θα ρωτήσω και για την θύρα USB έχει υποστήριξη για USB Stick.

Τα 10άρια δεν είναι και τόσο πρακτικά σε σχέση με τις μικρότερες διαστάσεις σε αρκετά πράγματα, αυτό είναι αλήθεια.

Το Quicksilver είναι όντως πολύ καλό. Θα σου προτείνω όμως και άλλα 2 7ιντσα με τα οποία έπαιξα για αρκετή ώρα και μου άρεσαν εξίσου. Το ένα είναι το Herotab C8S και το δεύτερο το Zenithink C71 που είναι και λίγο φθηνότερο και έχει ήδη έτοιμο το ICS για κατέβασμα. Δεν υποστηρίζει βέβαια market και flash ακόμη αλλά είναι θέμα χρόνου καθώς η Zenithink υποστηρίζει εξαιρετικά τα tablets της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...