Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω μια κάρτα γραφικών 6850 sapphire 1gb και εχω συνδεση επανω 2 οθονες μια 19" viewsonic DVI 1440x90 και μια philips 17" VGA 1280x1024.

Από τα win7 x64 στις ρυθμισεις εχω ρυθμισει να τις βλεπω σαν επεκταση και έχω ρυθμισει την 17 σαν κυρια οθονη και την 19 ως δευτερη (θα γελαται με αυτο που βλεπεται αλλα με βολευει ετσι για αν θελω να βλεπω τηλεοραση που εχει η 19αρα μονο και να εχω τον υπολογιστη ανοιχτο και να κανω κατι και σε αυτον δεν βολευει αλλιως για αυτο εχω την 17αρα σαν κυρια).

Το ερωτημαμα μου ειναι αν υπαρχη καποιο ωραιο προγραματακη (το ξερω οτι υπαρχει) που να πειράξει αυτες τις 2 οθονες να εχουν και 2 δυο γραμμή εργαλιων με αλλους φοντους και τετοια διαλοφορα .

Εχω δοκιμασει το ultramoon & Multi-Monitor Taskbar αλλά δεν εκανε οτι ηθελα , επεισης θα ηθελα ενα που να ειναι ευκολο στην χρηση του .

Ευχαριστώ πουλυ !

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κανένα προγραμματάκη που έχει χρησιμοποίηση και αν μπορεί να βάλει και κανένα printScreen για να δω τι εχεει κάνει με αυτό το πρόγραμμα .

Δημοσ.

πως εχεις κανει τις συνδεσεις στις οθονες?

μεσω του ΑΤΙ CCC δοκιμασες να τις κανεις ενιαιο desktop? οχι απο τις ρυθμισεις των WIN..!

• Moderators
Δημοσ.

Εχω δοκιμασει το ultramoon & Multi-Monitor Taskbar αλλά δεν εκανε οτι ηθελα , επεισης θα ηθελα ενα που να ειναι ευκολο στην χρηση του .

Τουλαχιστον το Ultramon εχει τις λειτουργιες που ανεφερες και δεν θα το ελεγα και δυσκολο στην χρηση(click, click, click all the way ειναι).

Τι αλλο χρειαζεσαι που δεν το κανει?

Απλη απορια, μια και οπως λες δεν σε βολευει.

Δημοσ.

Τελεικα ειπα να το ξανα βαλω επειδη δεν εβρεισκα κανενα αλλο

και τελεικα ενταξη τα εκανα αυτα που ηθελα αλλα θελω να ρωτησω

μπορω να βαλω τα εικονιδια και την ωρα στην δεξια οθονη τωρα ειναι ειναι στην αριστερη που ειναι στην κυρια

οταν μεταφερω ενα προγραμμα στην δεξια εμφανιζεται αλλα θελω στην δεξια να εμφανιζονται και αυτα στην εικονα για να καταλαβαινεται τι λεω

images?q=tbn:ANd9GcQ6A-IGYQktaGl6l_1Ybg2z8EMW2cXJGakSHZvRFfiXmcLqKfZ0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...