halvas0000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας. Έχω ένα site σε έναν σερβερ που έχει όριο 50mb ανα mysql database. Το πρόβλημα είναι οτι μετέφερα την βάση σε άλλον σερβερ για να έχω μεγαλύτερο όριο και μου βγάζει σφάλμα στο wordpress ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την database ενώ έχω αλλάξει τα στοιχεία στο wp-config (έβαλα τα στοιχειά του σερβερ που μετέφερα την βάση δεδομένων....), θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αφήσω τα αρχεία σε αυτόν τον σέρβερ και να μεταφέρω την database σε άλλο σερβερ (δηλαδή άλλου να είναι ο σερβερ που έχει τα αρχεία και αλλού να είναι ο σερβερ που έχει την database).
Xenobius Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σας. Έχω ένα site σε έναν σερβερ που έχει όριο 50mb ανα mysql database. Το πρόβλημα είναι οτι μετέφερα την βάση σε άλλον σερβερ για να έχω μεγαλύτερο όριο και μου βγάζει σφάλμα στο wordpress ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την database ενώ έχω αλλάξει τα στοιχεία στο wp-config (έβαλα τα στοιχειά του σερβερ που μετέφερα την βάση δεδομένων....), θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αφήσω τα αρχεία σε αυτόν τον σέρβερ και να μεταφέρω την database σε άλλο σερβερ (δηλαδή άλλου να είναι ο σερβερ που έχει τα αρχεία και αλλού να είναι ο σερβερ που έχει την database). Θεωρητικά αυτό είναι το "localhost" που βαζεις, στο οποιο τώρα πρεπει να βαλεις του καινουριου server. Εχεις ομως φτιαξει user - pass - database και να εχεις συνδεσει τον user στη database αυτή;
theomalegan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μπορείς αν θέλεις να έχεις αλλού την βάση και αλλού το site ναι. Στον καινούργιο server θα πρέπει να σου έχουν δώσει στοιχεία δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα όπως το workbench να συνδεθείς στην βάση για να δεις ότι χρησιμοποιείς όντως σωστά στοιχεία.
halvas0000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Φενεται εχω κανει καμια βλακεια με τους κωδικους, απλως ηθελα να βεβαιωθω οτι δεν υπαρχει προβλημα που εχω μεταφερει τα δεδομενα σε διαφορετικους σερβερ. Πιο βραδυ που θα παω σπιτι θα δοκιμασω το workbench. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
Sofokliss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 απλως ηθελα να βεβαιωθω οτι δεν υπαρχει προβλημα που εχω μεταφερει τα δεδομενα σε διαφορετικους σερβερ Σημείωσε ότι μερικοί hosting providers δεν επιτρέπουν remote βάση.
halvas0000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Σημείωσε ότι μερικοί hosting providers δεν επιτρέπουν remote βάση. Μάλλον γι'αυτό δεν μπορώ να μεταφέρω την database...
platongr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ζητάς ένας upgrade από τον host σου? Τι δίνει μόνο 50mb...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα