Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα εφτασε και η ψηφιακη στην Πατρα. πριν λιγο προσπαθησα να βαλω τα καναλια να πω εδω οτι μενω κεντρο πατρας. τα πιανω ολα εκτος απο τη συχνοτητα 46 που περιλαμβανει τα καναλια mega,skai,star... μου δειχνει ελαχιστο σημα... τι να κανω?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την κεραια πανω στην ταρατσα. γτ πιανω τα αλλα κανονικα οχι full σημα αλλα ειναι στη μεση και η συγκεκριμενη συχνοτητα ειναι τοσο χαμηλη? δεν επρεπε ολα να ειναι το ιδιο? και εβαλα ενα φιλο να κατσει σπιτι να βλεπει τηλ ενω εγω γυρνουσα την κεραια. αλλα και παλι τα αλλα επιαναν αυτο τπτ

Επεξ/σία από akis_supernatural
Δημοσ.

βασικα πρωτα πρεπει να μαθης - μαθημουμε απο που εκπεμπεται το ψηφιακο σημα , οταν εισαι στην ταρατσα σου βλεπεις μπροστα πολυκατοικιες που να κρυβουν την θεα ;

Δημοσ.

λοιπον την εχω βαλει προς τη μερια που εχουν βαλει και οι διπλα μου. ναι προς τα εκει υπαρχει μια πολυκατοικια διπλα που μου κρυβει τη θεα αλλα την εχω βαλει ετσι που να κοιταζει πανω στο βουνο χωρις ωστοσο να κοιταζει προς το σημειο που εκπεμπει αλλα λιγο πιο διπλα αναγκαστικα.

Δημοσ.

Μην κοιτας τι κανουν οι διπλα σου μπορει αυτος που να την εβαλε να τον βολευει επειδη ποιανη μια χαρα την ΕΡΤ1 - ΝΕΤ & ΕΡΤ3

πρεπει να βρουμε απο εκπέμπεται το σημα

Δημοσ.

απο Αροη εκπεμπει. αλλα δεν μπορω να το βαλω να κοιταει απευθειας γτ ειναι η πολυκατοικια διπλα. βασικα δε μου κρυβει πολυ αλλα κρυβει εκεινο ακριβως το σημειο... αλλα τα αλλα γτ τα πιανω και μονο τη συγκεκριμενη συχνοτητα δεν πιανω...

Δημοσ.

απο Αροη εκπεμπει. αλλα δεν μπορω να το βαλω να κοιταει απευθειας γτ ειναι η πολυκατοικια διπλα. βασικα δε μου κρυβει πολυ αλλα κρυβει εκεινο ακριβως το σημειο... αλλα τα αλλα γτ τα πιανω και μονο τη συγκεκριμενη συχνοτητα δεν πιανω...

Οι σχυνοτητες που κοιτας (αυτες που πιανεις και που δεν πιανεις) ειναι ΟΛΕΣ απο το ιδιο κεντρο εκπομπης?

Αν ναι μπορει να υπαρχουν διαφοροι λογοι να συμβαινει αυτο. Πρωτον μπορει η 46 να στελνει χαμηλοτερη ισχυ απτις αλλες.

Δευτερον μπορει και στα αλλα που πιανεις να εχεις οριακη ληψη, δε σημαινει οτι επειδη τα βλεπεις εχεις και καλο σημα.

Τριτον, δεν δικαιολογειται με μια κεραια εμποδιο να μην πιανεις, αν βρισκεσαι σχετικα κοντα στο κεντρο εκπομπης.

Στα αναλογικα καναλια η ληψη σου ηταν καλη η ειχες χιονια, παρεμβολες κλπ?

Δημοσ.

ναι εκπεμπουν απο την Αροη το οποιο ειναι κοντα. και τα υπολοιπα τα βλεπω αλλα ναι δεν ειναι τερμα το σημα ειναι πιο κατω απο τη μεση. στα αναλογικα ειχα παρεμβολες αλλα μερικα επιαναν καλα. οποτε τι κανω?

Δημοσ.

Εγω θα σου έλεγα να γυρίσεις λίγο την κεραία σου όπως έκανα και γω και τα πιάνω όλα καμπάνα ¨)

ολοκληρη στροφη την εκανα. τεσπα θα δοκιμασω παλι αυριο το πρωι

Δημοσ.

κανε μια δοκιμη και με καποιον αλλο δεκτη, απο καποιο γειτονα φιλο συγγενη, να δεις.

την ποιοτητα του σηματος που την βλεπεις ποσο% ειναι?????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κεραια να μην κοιταει καρφι πανω στο κεντρο εκπομπης λιιιγο πλαγιως ¨)

βασικα και να ηθελα να το κανω αυτο λγο δυσκολο καθως δεν μπορω να υπολογισω ακριβως που ειναι το κεντρο... το πηγα το πρωι εκει που πιστευα οτι ειναι το κεντρο αλλα καθηκαν τα καναλια οτι να ναι.... τωρα θα δοκιμασω απο την αλλη μερια....

κανε μια δοκιμη και με καποιον αλλο δεκτη, απο καποιο γειτονα φιλο συγγενη, να δεις.

την ποιοτητα του σηματος που την βλεπεις ποσο% ειναι?????

δοκιμασα αλλα και παλι τα ιδια. δεν εχω δεκτη εχω τον ενσωματομενο της τηλεορασης και αποτι καταλαβα ειναι πιο δυνατος

επειδη ειμαι κατι μηνες Πατρα ειμαι φοιτητης εδω και δεν τις ξερω τις περιοχες μπορει καποιος να μου πει προς τα που να κοιταει η κεραια μου? μενω καρολου και ρηγα φεραιου

Επεξ/σία από akis_supernatural

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...