teodoro0709 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Εβαλα προσφατα το lion και δεν μπορει να δει τον εξωτερικο σκληρο μου.ειναι σε ntfs !εχω κανει εγκατασταση το ntfs 3g και το mac fuse αλλα τιποτα.μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο;δεν μπορω να βρω ακρη!αν ξερει καποοιος ας βοηθησει παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οταν το συνδέεις, σου βγάζει κάποιο μήνυμα, ή είναι σαν να μη τον έχεις συνδέσει καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoro0709 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Οταν το συνδέεις, σου βγάζει κάποιο μήνυμα, ή είναι σαν να μη τον έχεις συνδέσει καν; μου βγαζει αυτο NTFS-3G could not mount /dev/disk1s1 at /Volumes/SAMSUNG because the following problem occurred: /Library/Filesystems/fusefs.fs/Support/fusefs.kext failed to load - (libkern/kext) link error; check the system/kernel logs for errors or try kextutil(8). the MacFUSE file system is not available (71) τον βλεπει το σκληρο απο το disk utility! λοιπον εβαλα το paragon ntfs και ειδε επιτελους το σκληρο!και τον εμφανιζει στο φινδερ και ντεσκτοπ! κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα